Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(aaagnex @ 2010 08 04, 09:10)
Na nebent sweet banana...
Man geriau į tokias temas neužeit - nenormali - vis maža ir maža  doh.gif

Oi,man tas nenormali patiko thumbup.gif Klausyk,ir as nenormali,bukim drauges lotuliukas.gif O tas tavo sweet banana kaip atrodo? g.gif Kazkaip neuzfiksavau niekur...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 08 04, 10:07)
Rašiau kažkada sweet pickle,jie ne aštrūs.

Bet užtai laaabai gražūs. Na ir valgyt tada tokius ne taip baisu, ir akis pasitrint po pjaustymo nėra pavojaus.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 08 04, 10:13)
Oi,man tas nenormali patiko thumbup.gif Klausyk,ir as nenormali,bukim drauges lotuliukas.gif O tas tavo sweet banana kaip atrodo? g.gif Kazkaip neuzfiksavau niekur...

Cia paprikos tokios. As ju nusipirkau jau velai pavasari (tiksliau mamai nupirkau seklyciu), bet jau nesejom, todel niekur ir neuzfiksavai... Sau turiu 5 seklytes pasilikus, bet po siu metu papriku derliasu esu beveik isitikinus, kad kitais metais papriku neauginsiu namuose... Tegul augina, kas siltnamius turi ax.gif

Va pagooglinau - taip turetu atrodyt... (foto skolinta) user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 08 04, 10:10)

hm, tarsi tu viena tokia būtum..aš irgi jau veizolus blizginu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 08 04, 10:10)
Greisi, o gal galėtum gale sezono kelias sėklytes parduot? Arba keist gal į kokius nors kitokius norėtum? Tik čili, nes neaštrių tai kaip ir neturiu nieko pasirinkimo... Na nebent sweet banana...

Žiūrėsiu ką turėsiu biggrin.gif .Tiesa paprikos kartais neauga,nes jų žiedus kažkas suvalgo biggrin.gif
Atsakyti
o as vakar nuskyniau 6 ciliukus nuo senukinio ciliaus- atrodo jie labai panasiaiai kaip aaagnex sweet banana, tik kad raudoni smile.gif nuskyniau visus ir ispurskiau pati ciliuka deciu- nes nauju uzuomazgu ner, o apipuole kazkokie amarai ir dar velnias zino kas, tai gal dar isgelbesiu g.gif bet vos neapsigavau ragaudama as juos- atsipjoviau uodegyte- suvalgiau, visai neastri, dar atsipjoviau- vel neastri, trecias kartas nemelavo- matyt pasiekiau ta balta mesyte kur seklas laiko, tai sako joje ir seklose pats astrumas, tai vat ir pajutau kad ne saldzia paprika valgau doh.gif na bet uzvalgiau grietines ir praejo biggrin.gif
Atsakyti
pirmakart siemet auginu cili pipirus. Seklos parduotuvines, ant pakiuko raudoni ilgi cili ispaisyti. Auga graziai, bet noksta kazkaip idomiai. Pradeda rausti ir iskart dziuti pradeda. Kai pilnai sunoksta tai toks dziovintas raudonas pipiras kabo. Cia taip turi but ar kazkas negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 04, 14:02)
Kai pilnai sunoksta tai toks dziovintas raudonas pipiras kabo. Cia taip turi but ar kazkas negerai?  g.gif

Kažkas tada prieš prigimtį g.gif turėtų būti normalus, odelė lygi, blizgi, nu kaip ir paprika.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 04, 13:10)
Kažkas tada prieš prigimtį g.gif turėtų būti normalus, odelė lygi, blizgi, nu kaip ir paprika.

reiskia, mano cili pazenge i prieki. Taupo mano laika, jegas ir pinigus. Gatavai dziovinti - selekcijos naujove. Gal kam seklyciu kitiems metams?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 04, 14:20)
reiskia, mano cili pazenge i prieki.  Gatavai dziovinti - selekcijos naujove.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif optimistė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 04, 13:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  optimistė  thumbup.gif

ne optimiste, o realiste biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi narė ,kurios nikas UODEGAS nesupyks,jeigu įkelsiu jos foto.Norėjau paklausti ,kur ji laikė savo čili per žiemą,ne sjis po žiemos va monstras buvo.Tikriausiai ne viena pamenate tą nuotrauką.
Atsakyti