Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Pasidalinkit saldžiu paprikų marinavimo receptėlių. Ragavau kažkur, pasaka. Lyg ir su medumi blush2.gif Galima į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 11, 10:56)
Labai tikiuosi laimingai prasmukti su šiuo receptu neužpykdžiusi temos skaitytojų temos teršimu ax.gif

MARINUOTA PAPRIKA SU MEDUM

0,5 l stiklainiukui:

1 šaukštelis medaus
1 maža skiltelė česnako

marinatui:

1 l vandens
1 stiklinė aliejaus (galima mažiau arba visai nepilti kas nemėgsta. Aš nepilu.)
1 stiklinė acto
1 stiklinė cukraus
2 šaukštai druskos (galima ir tris, aš tiek ir dedu)

Šio marinato kiekio užtenka 4 l paprikų užpilti.

Papriką supjaustyti į 4 dalis, jas sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 3min. Paprikų skilteles dėti į iškaitintus stiklainius, kur jau turi būti sudėta medus ir česnakas. Užpilame verdančiu marinatu. Užsukame dangtelius.

Ir sau ir svečiams....jei liks smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Edexa, nu ir galva, tikrai jau mačiau jį. Tik kiek medaus? Ar vėl nematau? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2010 07 15, 21:07)
Tik kiek medaus? Ar vėl nematau? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif
......skaičiuojant eilutes nuo patviršaus, KETVIRTOJE eilutėje parašyta:

1 šaukštelis medaus (dedamas 0.5 l stiklainiukui) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 16 liepos 2010 - 05:13
QUOTE(Osvile @ 2010 07 15, 21:07)
Tik kiek medaus? Ar vėl nematau? lotuliukas.gif

Is kur toks isiblaskymas??? Manau, kad del daugybes papriku, kurias vakar kibirais tempei i kambari thumbup.gif
o pas mane jos dar nedidukes....visos kartu tada pavasari daiginomes, o jus jau valgote...taip nesazininga.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 16, 06:06)

doh.gif lotuliukas.gif

Karštis, karštis - kito pasiteisinimo neturiu lotuliukas.gif

Kkarile, ramiai, jokių paprikų nieks iš šiltnamio netempia, yra tam maxima ir kaina žaliųjų 2,99 biggrin.gif
Atsakyti
Dingo kazkur visos mergaites... g.gif Kaip begyvena jusu augaleliai?Kas naujo su jais vyksta?Mano tai tas juodaodis vaisiukus turi,ir jie iskart juodi bigsmile.gif Grazuoliai tikri thumbup.gif Kazi kas toliau bus,keis spalva ar nebe unsure.gif

http://picasaweb.goo...359440876707138
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 07 21, 17:04)
Dingo kazkur visos mergaites... g.gif Kaip begyvena jusu augaleliai?Kas naujo su jais vyksta?Mano tai  tas juodaodis vaisiukus turi,ir jie iskart juodi bigsmile.gif Grazuoliai tikri thumbup.gif Kazi kas toliau bus,keis spalva ar  nebe unsure.gif

Niekur nedingom, viską matom, viską skaitom, tyliai sekam kas ką veikia... smile.gif
Jetau, AISTUT, kokie dailūs pipiriukai wub.gif Žinai, tikrai neatspėsiu kokia čia veislė...baisiai jau įdomūs, kiek matau, bus apvalūs. Čia gal seklys-morka AGNEX atspės... tongue.gif
Kai paaugs, dar pafotkink, nu suintrigavai su tokiu grožiu...vis įdomiau darosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 21, 17:17)
Niekur nedingom, viską matom, viską skaitom, tyliai sekam kas ką veikia... smile.gif
Jetau, AISTUT, kokie dailūs pipiriukai wub.gif Žinai, tikrai neatspėsiu kokia čia veislė...baisiai jau įdomūs, kiek matau, bus apvalūs. Čia gal seklys-morka AGNEX atspės... tongue.gif
Kai paaugs, dar pafotkink, nu suintrigavai su tokiu grožiu...vis įdomiau darosi rolleyes.gif

Lauksim Aaagnex komentaro smile.gif
Atsakyti
Seklys morka aaagnex biggrin.gif labai norėtų tikėt, kad pas tave Black Pearl - tokie kaip temos pirmam psl antroj foto... rolleyes.gif
Nes daugiau aš neįsivaizduoju kas galėtų būti... O beje - iš kur sėklas gavai? Kažkas lyg rašė pradžioj temos, kad Lietuvoj buvo galima nusipirkt tokių pipiriukų sėklų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 22, 07:54)
Seklys morka aaagnex  biggrin.gif labai norėtų tikėt, kad pas tave  Black Pearl - tokie kaip temos pirmam psl antroj foto... rolleyes.gif
Nes daugiau aš neįsivaizduoju kas galėtų būti... O beje - iš kur sėklas gavai? Kažkas lyg rašė pradžioj temos, kad Lietuvoj buvo galima nusipirkt tokių pipiriukų sėklų  ax.gif

Vokietijoj pirkau,ale pasisodinau nepaziurejus ir va,db nieko nebezinau... ax.gif Bet grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
AisteZ pagooglink - nepanasus tau i Black Pearl?
Atsakyti