Pasidalinkit saldžiu paprikų marinavimo receptėlių. Ragavau kažkur, pasaka. Lyg ir su medumi Galima į AŽ.
QUOTE(Edexa @ 2010 06 11, 10:56)
Labai tikiuosi laimingai prasmukti su šiuo receptu neužpykdžiusi temos skaitytojų temos teršimu
MARINUOTA PAPRIKA SU MEDUM
0,5 l stiklainiukui:
1 šaukštelis medaus
1 maža skiltelė česnako
marinatui:
1 l vandens
1 stiklinė aliejaus (galima mažiau arba visai nepilti kas nemėgsta. Aš nepilu.)
1 stiklinė acto
1 stiklinė cukraus
2 šaukštai druskos (galima ir tris, aš tiek ir dedu)
Šio marinato kiekio užtenka 4 l paprikų užpilti.
Papriką supjaustyti į 4 dalis, jas sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 3min. Paprikų skilteles dėti į iškaitintus stiklainius, kur jau turi būti sudėta medus ir česnakas. Užpilame verdančiu marinatu. Užsukame dangtelius.
Ir sau ir svečiams....jei liks
MARINUOTA PAPRIKA SU MEDUM
0,5 l stiklainiukui:
1 šaukštelis medaus
1 maža skiltelė česnako
marinatui:
1 l vandens
1 stiklinė aliejaus (galima mažiau arba visai nepilti kas nemėgsta. Aš nepilu.)
1 stiklinė acto
1 stiklinė cukraus
2 šaukštai druskos (galima ir tris, aš tiek ir dedu)
Šio marinato kiekio užtenka 4 l paprikų užpilti.
Papriką supjaustyti į 4 dalis, jas sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 3min. Paprikų skilteles dėti į iškaitintus stiklainius, kur jau turi būti sudėta medus ir česnakas. Užpilame verdančiu marinatu. Užsukame dangtelius.
Ir sau ir svečiams....jei liks
Edexa, nu ir galva, tikrai jau mačiau jį. Tik kiek medaus? Ar vėl nematau?
QUOTE(Osvile @ 2010 07 15, 21:07)
Tik kiek medaus? Ar vėl nematau?
......skaičiuojant eilutes nuo patviršaus, KETVIRTOJE eilutėje parašyta:
1 šaukštelis medaus (dedamas 0.5 l stiklainiukui)
QUOTE(Osvile @ 2010 07 15, 21:07)
Tik kiek medaus? Ar vėl nematau?
Is kur toks isiblaskymas??? Manau, kad del daugybes papriku, kurias vakar kibirais tempei i kambari
o pas mane jos dar nedidukes....visos kartu tada pavasari daiginomes, o jus jau valgote...taip nesazininga....
QUOTE(Edexa @ 2010 07 16, 06:06)
Karštis, karštis - kito pasiteisinimo neturiu
Kkarile, ramiai, jokių paprikų nieks iš šiltnamio netempia, yra tam maxima ir kaina žaliųjų 2,99
Dingo kazkur visos mergaites... Kaip begyvena jusu augaleliai?Kas naujo su jais vyksta?Mano tai tas juodaodis vaisiukus turi,ir jie iskart juodi Grazuoliai tikri Kazi kas toliau bus,keis spalva ar nebe
http://picasaweb.goo...359440876707138
http://picasaweb.goo...359440876707138
QUOTE(AisteZ @ 2010 07 21, 17:04)
Dingo kazkur visos mergaites... Kaip begyvena jusu augaleliai?Kas naujo su jais vyksta?Mano tai tas juodaodis vaisiukus turi,ir jie iskart juodi Grazuoliai tikri Kazi kas toliau bus,keis spalva ar nebe
Niekur nedingom, viską matom, viską skaitom, tyliai sekam kas ką veikia...
Jetau, AISTUT, kokie dailūs pipiriukai Žinai, tikrai neatspėsiu kokia čia veislė...baisiai jau įdomūs, kiek matau, bus apvalūs. Čia gal seklys-morka AGNEX atspės...
Kai paaugs, dar pafotkink, nu suintrigavai su tokiu grožiu...vis įdomiau darosi
QUOTE(Edexa @ 2010 07 21, 17:17)
Niekur nedingom, viską matom, viską skaitom, tyliai sekam kas ką veikia...
Jetau, AISTUT, kokie dailūs pipiriukai Žinai, tikrai neatspėsiu kokia čia veislė...baisiai jau įdomūs, kiek matau, bus apvalūs. Čia gal seklys-morka AGNEX atspės...
Lauksim Aaagnex komentaro
Seklys morka aaagnex labai norėtų tikėt, kad pas tave Black Pearl - tokie kaip temos pirmam psl antroj foto...
Nes daugiau aš neįsivaizduoju kas galėtų būti... O beje - iš kur sėklas gavai? Kažkas lyg rašė pradžioj temos, kad Lietuvoj buvo galima nusipirkt tokių pipiriukų sėklų
Nes daugiau aš neįsivaizduoju kas galėtų būti... O beje - iš kur sėklas gavai? Kažkas lyg rašė pradžioj temos, kad Lietuvoj buvo galima nusipirkt tokių pipiriukų sėklų
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 22, 07:54)
Seklys morka aaagnex labai norėtų tikėt, kad pas tave Black Pearl - tokie kaip temos pirmam psl antroj foto...
Vokietijoj pirkau,ale pasisodinau nepaziurejus ir va,db nieko nebezinau... Bet grazus
AisteZ pagooglink - nepanasus tau i Black Pearl?