Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Mano kaip tik dabar nekrenta,pora nukrito,kai buvo karšta labai.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 28, 13:05)
Mano kaip tik dabar nekrenta,pora nukrito,kai buvo karšta labai.

Kad butu pora as nepergyvenciau, bet mano jau antra desimtis krenta nuo jelapeno verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 28, 13:07)
Kad butu pora as nepergyvenciau, bet mano jau antra desimtis krenta nuo jelapeno verysad.gif

g.gif Kažkur skaičiau, kad oro drėgmės pipirams reikia. Gal bandyk su purkštuku apipurkšt lapus kas rytą....
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 28, 13:41)
g.gif Kažkur skaičiau, kad oro drėgmės pipirams reikia. Gal bandyk su purkštuku apipurkšt lapus kas rytą....

pabandysiu, gi jie mano kambarinukai... Tai jei dregmes, reikia, tai jos tikrai truksta...
Atsakyti
Agnexxx, ačiū už temukę ( tiesa, per paiešką jos neradau, kai parašei, kad sukursi, tai tik per tavo profilį radau ax.gif , bet esmė, kad radau).

QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 27, 19:14)
Nu aš irgi taip skaičiau ,tai va šituos šiemet auginu, labai jau giria juos
http://www.google.co...9AY_5_AbusPztCw

Gundot nea? Ir aš tokio užsimaniau, lauksim Greisi atsiliepimų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 28, 16:26)
[i]Agnexxx, ačiū už temukę ( tiesa, per paiešką jos neradau, kai parašei, kad sukursi, tai tik per tavo profilį radau  ax.gif , bet esmė, kad radau).

Kaip idomu - gal nelietuvoskomraidem ieskojai? nes as bandziau i paieska irasyt ivairius variantus ir randa tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 28, 17:18)
Kaip idomu - gal nelietuvoskomraidem ieskojai? nes as bandziau i paieska irasyt ivairius variantus ir randa tema g.gif

gal nemoku ieškoti ax.gif biggrin.gif

Dar kartą kartojuosi, gal kas turit per daug jelapenų, o gal kas norit keistis ax.gif Niu labai jau jo man reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 28, 13:57)
pabandysiu, gi jie mano kambarinukai... Tai jei dregmes, reikia, tai jos tikrai truksta...

Pasikapsčiau savo knygelėse, tai apie paprikas trumpai cituoju:
Paprikos derėjimo metu visą laiką reikia drėgnos dirvos 75-85% (....) oro drėgnumas 65-75% (.....) kada per didelė oro drėgmė žiedai blogai apsidulkina (....) reikalingas geras vėdinimas.

Taigi manau, jei rytais paprikytei papurškinėsi lapus, jai turėtų patikti.

Pastebėjau, kad net persodinant papriką su žiedais ji jų taip nemeta, kaip per karščius, kada oras labai sausas, net ir šiltnamyje augdama paprika mėgsta žiedus greit nubarstyti....
Atsakyti
nes prieš paskelbiant šalnas,dalis čilių buvo lauke.pastebėjau,kad ir kaip šalta žiedai nenukrito ir čiliukus augina,tik aišku dabar iškąsus buvau ,žiūrėsim kaip toliau augs biggrin.gif
Atsakyti
Na maniskius nors ir apkramte lapus kazkas,bet ziedelius pamazu krauna. ax.gif
Atsakyti
Nu ir nusigrūdo čilių tema wacko.gif
AGNEXIUK, reikia man paklaust. Taviškis čilius JAMAIKIN RED kartais ne su dinamitiniais laipsniais pagal Skovilį? Žiūriu tuoj žydės, tai nuneščiau atokiau, kad kitų čilių neapčiaudėtų... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 01, 16:44)
Nu ir nusigrūdo čilių tema wacko.gif
AGNEXIUK, reikia man paklaust. Taviškis čilius JAMAIKIN RED kartais ne su dinamitiniais laipsniais pagal Skovilį? Žiūriu tuoj žydės, tai nuneščiau atokiau, kad kitų čilių neapčiaudėtų... cool.gif

Nepabek - tuoj pailiustruosiu ax.gif Su ismatavimais biggrin.gif
Atsakyti