Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(aaagnex @ 2010 07 11, 12:12)
Na as siuliau kelis kartus seklyciu doh.gif  biggrin.gif - bet jus kazkaip neatsiliepet...

Geroji mūsų fėja..... wub.gif ......tik nykštukai apsileidę, viską jiems sukramtyk ir paduok.....
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 11, 12:12)
Na as siuliau kelis kartus seklyciu doh.gif  biggrin.gif - bet jus kazkaip neatsiliepet... Tiesa asmeniskai siulyt nesiruosiu  schmoll.gif  cool.gif

biggrin.gif kiba būsiu nedažiūrėjusi forumo ax.gif (Aš ne tokia ir sena, kreipkis į mane tu drinks_cheers.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 11 liepos 2010 - 11:27
http://www.sodai.lie...us.paprika.html
Jalapeno yra čia.pastebėjau,kad jie labai atsparūs ,žiedai nekrenta visai.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 11, 12:50)

Kokią jalapenų rūšį augini?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 11, 12:50)
http://www.sodai.lie...us.paprika.html

nu pažiūrėjau, sakykit, o tai jelapenai raudoni yra? Aš kažkaip juos žalius įsivaizdavau? g.gif
Atsakyti
Buna visokie. ir raudoni ir oranziniai. o valgyt galima jau ir zalius...

Is ten auginu siais metais - deja nei i jalapenus, nei i ten esancius paveiksliuke nepanasus schmoll.gif

jei kam idomu kaip atrodo pas mane - ziureti ten kur buvau ikelus foto su vaisiais - ten nurodziau kur kokie yra... ax.gif
Atsakyti
AGNE, o tavo to ilgojo jalapeno vaisiai kabo ar stovi..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 11, 14:13)
AGNE, o tavo to ilgojo jalapeno vaisiai kabo ar stovi..... blush2.gif

Kabo. O trumpieji, kurie pas mane apvalus, tai stovi... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip gerai kad radau temute. GAl pagelbesit> mano paprikos, uzmezge po viena vaisiu , ir psio stop, jau koks menuo po ta viena brandine ir ne krust, o kodel taip gal jus zinot?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2010 07 11, 23:08)
Sveikos, kaip gerai kad radau temute. GAl pagelbesit> mano paprikos, uzmezge po viena vaisiu , ir psio stop, jau koks menuo po ta viena brandine ir ne krust, o kodel taip gal jus zinot?

O tai nezydi visai ar ziedelius meta? Gal trasu jokiu nenaudojot?
Atsakyti
Turiu porą tokių pat užsiožiavusių paprikų, visas vienodai lyg prižiūriu, bet ot jos sėdi, visiškai neauga, nežydi, turi tik po vieną vaisių ir amen... Matyt karjeristės, nenori vaikais apsikraut... biggrin.gif
Nežinau ką su tokiom daryt, daugiau aplink jas nešokinėsiu, nuskinsiu vaisių kai prinoks, ir rausiu tas pensininkes lauk. Šiais metais naudos iš tokių užsitupėjusių tikrai nebus...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 12, 07:29)
Turiu porą tokių pat užsiožiavusių paprikų, visas vienodai lyg prižiūriu, bet ot jos sėdi, visiškai neauga, nežydi, turi tik po vieną vaisių ir amen... Matyt karjeristės, nenori vaikais apsikraut... biggrin.gif
Nežinau ką su tokiom daryt, daugiau aplink jas nešokinėsiu, nuskinsiu vaisių kai prinoks, ir rausiu tas pensininkes lauk. Šiais metais naudos iš tokių užsitupėjusių tikrai nebus...

lotuliukas.gif
O jalapeną gavau iš medeliuks,tai ten tas trumpas matyt.Nu derlingumas ,tai super.
Krūmas balkone.
Atsakyti