Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Edexa @ 2010 07 09, 10:44)
Fainuoliški, kiek daug rūšių doh.gif
Aš irgi kitiems metams ruošiu mintis spalvingoms plantacijoms, į lovelį prisodinsiu, sėdėsiu terasoj, kavą gersiu ir grožėsiuos...... ax.gif  smile.gif
Papildyta:

TIGER lapeliai trispalviai. Dėk nuotraukas, čia daug mėgėjų paspoksoti..... biggrin.gif

Del fainuoliu ir as pritariu visom keturiom smile.gif O ta ideja apie kava terasoj besigrozint ciliukais,nera geriau,as balkone kaip tik taip ir darau thumbup.gif
Tai del tiger irgi db dar paziurejau,kad tiger trispalviai lapeliai,o mano violetiniai su zaliu tik siek tiek g.gif Tai kas cia tada per grozis?Idesiu fotkes,jei ne siandien,tai ryt butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 07 09, 10:48)
Del fainuoliu ir as pritariu visom keturiom smile.gif O ta ideja apie kava terasoj besigrozint ciliukais,nera geriau,as balkone kaip tik taip ir darau thumbup.gif
Tai del tiger irgi db dar paziurejau,kad tiger trispalviai lapeliai,o mano violetiniai su zaliu tik siek tiek g.gif Tai kas cia tada per grozis?Idesiu fotkes,jei ne siandien,tai ryt butinai mirksiukas.gif

Kaip ir zadejau dedu savo juodaodziu ciliuku nuotraukytes smile.gif Tai kokia cia rusis galetu buti? g.gif
http://picasaweb.goo...150966470134162
Atsakyti
Nu mano irgi čiliukai eina iš proto,o dveijų daigų per akis,nes pati nevalgau.
O sweet pickle,tai pradžioje geltoni,paskui dryžuoti veliotiniai,o po to parausti turėtų.
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 07 10, 08:53)
Tai kokia cia rusis galetu buti? g.gif

Labai gražus daigas. Bet tikrai ne TIGER. Lapai gerokai stambesni, reiškia ir vaisiai nebus labai smulkūs. Normalūs.
Manau šiuo metu gana sunku nuspėti veislę, net vaisių formos nesimato... Žiedai, ko gero irgi nebus balti, greičiau mėlyni.
Kaip bebūtų, augini lobį wub.gif

P.S. pagalvojau, tai spalvų gama vis tik rišasi su kažkokiu PURPLE ........ reik laukt vaisių, gal labiau paaiškės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 10, 09:02)
dveijų daigų per akis,nes pati nevalgau.

Čilių per daug ir aš nevalgau, bet man gražu bus juos padžiovinti ir pakabinti karolius iš visokių spalvų kur nors virtuvei papuošti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 10 liepos 2010 - 08:06
nu ir reikės man taip daryti smile.gif .Juos purkštuvu kėkvieną rytą nupirškiu,tai žiedai nebekrenta.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 10, 08:10)
Labai gražus daigas. Bet tikrai ne TIGER. Lapai gerokai stambesni, reiškia ir vaisiai nebus labai smulkūs. Normalūs.
Manau šiuo metu gana sunku nuspėti veislę, net vaisių formos nesimato... Žiedai, ko gero irgi nebus balti, greičiau mėlyni.
Kaip bebūtų, augini lobį  wub.gif
P.S. pagalvojau, tai spalvų gama vis tik rišasi su kažkokiu PURPLE  ........ reik laukt vaisių, gal labiau paaiškės smile.gif

Lauksim tesinio kaip sakant lotuliukas.gif Desiu nuotraukas kaip jis keisis ir ziuresim kas aiskeja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 10, 08:15)
nu ir reikės man taip daryti  smile.gif .Juos purkštuvu kėkvieną rytą nupirškiu,tai žiedai nebekrenta.

O as saviesiems nieko nedarau ir jie nemeto man ziedeliu smile.gif Atviram balkone auga ir nesiskundzia niekuo thumbup.gif Kad tik neprisikalbet... g.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 07 10, 09:25)
Lauksim tesinio kaip sakant lotuliukas.gif Desiu nuotraukas kaip jis keisis ir ziuresim kas aiskeja mirksiukas.gif
Papildyta:
O as saviesiems nieko nedarau ir jie nemeto man ziedeliu smile.gif Atviram balkone auga ir nesiskundzia niekuo thumbup.gif Kad tik neprisikalbet... g.gif

O mano uždarom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 09, 09:51)
Jeigu kazkas noretumet mano auginamu ciliuku seklyciu, tai rasykit dabar, nes veliau jau kazkoks derlius neaisku ar bus...

Kam idomu pavartykit sia nuoroda - ten ivairiais augimo laipsniais (deja nuorodoj ne tik pipirai, bet ir visa siumetine darzininkyste) ax.gif
http://www.public.fo...ininkyste-2010/

As noreciau mini bele bordo.....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 07 10, 16:44)
As noreciau mini bele bordo.....

Gerai. Atidesiu viena paprikiuka dziovinimui... Siaip skaitei mano atsiliepimus apie juos? Spalva ju ne bordo, o ruda, ir yra ne astrieji, o saldieji pipirai ax.gif

O is kur esi?
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 10, 17:24)
Gerai. Atidesiu viena paprikiuka dziovinimui...

Tu atidėk ne vieną paprikiuką, o kai tik valgysi tas paprikas, tai vis tas sėklutes išimk ir atidėk visas, nes iki pavasario oi kiek "išsimiegojusių ir prabudusių" iš letargo miego atsiras, kurios norės ir to, ir ano.....
Pavasarį naujos jėgos užplūsta, baisiai nagus niežti žemėn sukišt smile.gif

Pastebėjimas: per šiuos karščius čili pipirams tikras rojus, stypso kiaurą dieną saulės kaitroj, anei jie vysta, nei serga, žiedus naujus tik krauna.... krūmeliai jau kaip vantos...
Atsakyti
Aš tai vis dar noriu jelapeno, nenusiraminsiu, kol jis pas mane neaugs, tai jei kas augina ir nebus gaila pasidalinti sėklytėmis, tai rezervuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 07 11, 11:54)
Aš tai vis dar noriu jelapeno, nenusiraminsiu, kol jis pas mane neaugs, tai jei kas augina ir nebus gaila pasidalinti sėklytėmis, tai rezervuoju  ax.gif

Na as siuliau kelis kartus seklyciu doh.gif biggrin.gif - bet jus kazkaip neatsiliepet... Tiesa asmeniskai siulyt nesiruosiu schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 11 liepos 2010 - 11:13