Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Tokia mintis man kilo. Turiu 3 habanerus raudonus. Nedideli, nes vis dar daigykloj blush2.gif
Atsilaisvinau vietos vienam loveliui balkone. Jeigu sodinciau pipirus i loveli - ka dar salia ju galiu isodint? Nes loveli turiu tik 80cm. Tai labai jau erdvu gausis...
O gal ka paset salia - krapu tarkim neturiu siai dienai ax.gif
Kokia draugija nemaisytu pipirams - prasau ekstra pagalbos, nes pipirus noreciau jau siandien sodint ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 07 09, 10:21)
REKLAMA smile.gif :

Bet man ji patinka, skani kaip obuoliukas, labai dekoratyvūs vaisiukai ir, kiek matau, labai derlinga net kambaryje auginama. O jei dar balkone atviram augintum.....derlius butų išvis thumbup.gif

1 vaisiu suvalgem, 1 tau daviau, 5 dabar naujai nuskyniau ir dar 2 zali yra paprikiukai... Taigi jau neblogai - o jeigu dar ivertinsim, kad krumelis daug kompaktiskesnis, nei paprastos darzines paprikos - tai reikia kitiems metams vel set... o gal pavyks ziema islaikyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 09, 09:21)

REKLAMA smile.gif :

Puiki reklama thumbup.gif As jau susigundziau mirksiukas.gif Aaagnex,tavo ciliukai puikus,derlius nuostabus thumbup.gif wub.gif Jie be tu lapeliu tikrai matyt tik greiciau noksta smile.gif Kad tik vabaleliai issinaikintu... g.gif
Atsakyti
Vakar kaip tik vyras degtines nupirko, tai bandysiu vel raganaut - maisydama degtine ir Edexos duotus vaistus rolleyes.gif Reiks nupurkst... bigsmile.gif
(Edexa - tavo ta trauktine, tai nuo vyro paslepiau - ji tokiu brendziuku kvepia - dar isgers kada biggrin.gif )

Kad jau isgyret, tai parodysiu siek tiek dar lotuliukas.gif

Lengvinu vargsu belapiu daigu gyvenima skindama siek tiek nedanokusius pipiriukus - bet, kad dar daug like - tai bijau, kad iseikvos paskutines savo jegas blush2.gif
user posted image
Tas didziausias, tai vengriska aitrioji paprika, panasus, bet mazesni (tokie lyg oranziniai) - Vazonin R, apvalus - jalapenas trumpasis, trumpesnis raudonas - Meedi Fuszer Csipic, ilgesnis - Pepper hot mix

Pavadinimai tikrai ne visi atitinka tikrove, bet rasau taip, kokiu pavadinimu gavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 09 liepos 2010 - 09:55
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 09, 10:39)
Edexa - tavo ta trauktine,  tokiu brendziuku kvepia biggrin.gif )[/color]

biggrin.gif Atskiesk dar pora stikliniu degtinės ir profilaktiškai po arbatinį šaukštelį pora kartų per savaitę galima vartot, jei nealergiškas žolėms žmogus..... Gripas neprisikabins.
Atsakyti
ir pabaigai parodysiu idomiausia man egzemplioriu - paprika ODA biggrin.gif

taigi - kai tik pradejo augt buvo tokia gelsva net, poto pasidare violetine, bet dar auga... Tai kaip zinot kada sunokus - nezinau bigsmile.gif
Ilgis dabar paprikiuko kokie 4cm ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 09, 09:59)
ir pabaigai parodysiu idomiausia man egzemplioriu - paprika ODA  biggrin.gif

Sitam manau,kad dar nepabaiga,as pernai turejau kazkokius,kaip ir visu kitu pavadinimo nezinau,tai is violetinio oranzinis paskui patapo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AisteZ: 09 liepos 2010 - 10:09
QUOTE(AisteZ @ 2010 07 09, 11:08)
Sitam manau,kad dar nepabaiga,as pernai turejau kazkokius,kaip ir visu kitu pavadinimo nezinau,tai is violetinio oranzinis paskui patapo smile.gif

Sakai - oranzinis bigsmile.gif
Bet ant pakelio, tai violetinis nupiestas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 09, 10:13)
Sakai - oranzinis  bigsmile.gif
Bet ant pakelio, tai violetinis nupiestas  ax.gif

Nu gal g.gif Kitoks tada jis,bet sakau,man vienas i oranzini pernai pavirto smile.gif Buvo zalias,paskui violetinis,o galiausiai oranzinis,nu gal tavasis kitoks mirksiukas.gif As labai laukiu kada prades duot vaisiukus mano tie turbut purple tiger,zydet db tik pradeda,bet jau graziai ir tai atrodo...vyras fotika issiveze,reiks paskui pafotkint,nes jau labai man aki glosto mano ciliuku lovelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 07 09, 11:19)
As labai laukiu kada prades duot vaisiukus mano tie turbut purple tiger,

Jei kalbi mano atsiųstas sėklytes, tai tau TIGER dar nedaviau, nes neturiu. Dar tik pirmą pipiriuką augina....
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 09, 10:32)
Jei kalbi mano atsiųstas sėklytes, tai tau TIGER dar nedaviau, nes neturiu. Dar tik pirmą pipiriuką augina....

Nea,tavo dar nesejau,taupau blush2.gif Turiu as kazkoki tai violetiniais lapeliais,nezinau kaip vadinasi,bet is nuotraukyciu manau,kad cia tas ir gali buti,idesiu nuotraukytes veliau,ivertinsit,ok? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 09, 10:39)

Kad jau isgyret, tai parodysiu siek tiek dar  lotuliukas.gif

Fainuoliški, kiek daug rūšių doh.gif O jau man tos pipiriukų spalvos.... wub.gif
Skinti gali ir nepilnai sunokusius, jau šiek tiek rodančius savo spalvą, greičiau pradės nokt tie kur liks ant krūmelio.

Aš irgi kitiems metams ruošiu mintis spalvingoms plantacijoms, į lovelį prisodinsiu, sėdėsiu terasoj, kavą gersiu ir grožėsiuos...... ax.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AisteZ @ 2010 07 09, 11:41)
Turiu as kazkoki tai violetiniais lapeliais,

TIGER lapeliai trispalviai. Dėk nuotraukas, čia daug mėgėjų paspoksoti..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 09, 10:59)
ir pabaigai parodysiu idomiausia man egzemplioriu - paprika ODA  biggrin.gif

Ir aš šiemet violetinę turiu. Kai pradžioj buvo kažkokie baltai geltoni vaisiai, tai jau buvau išsigandus ,kad ji man miršta lotuliukas.gif , o po to žiūriu violetinė spalvytė thumbup.gif
Atsakyti