Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Edexa @ 2010 06 21, 10:58)
Nu paklausyk, ką patarsiu. Pirmiausiai prieš purkšdama asiūklias, pipirų abi lapų puses nuvalyk skudurėliu suvilgytu vandens ir degtinės tirpalu (ten gi tų lapų nedaug...), maišyk lygiomis dalimis. Kai arielka išdžius, nupurkšk asiūkliais.

Klausau virsininke pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 06 21, 11:07)

O čiliukai mano nelabai kažkokie.. žydėt žydi, bet nieko neužmezga - žiedelis baigia žydėt ir nukrenta.

o gal neapsidulkina, kad nukrenta ziedeliai? Nenori pabandyt padet apsidulkint? Gal tik to ir truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 21, 10:14)
o gal neapsidulkina, kad nukrenta ziedeliai? Nenori pabandyt padet apsidulkint? Gal tik to ir truksta g.gif

gal tikrai reik pabandyt g.gif Kažkaip net nepagalvojau apie tokį variantą biggrin.gif Pripratau, kad visi šiltnamio gyventojai savidulkiai. Oi, o kaži, baklažanai savidulkiai ar irgi reiktų padėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 06 21, 11:07)
Edex, o kokios dar paprikos iš tavo patirties skanios, gražios ir derlingos? Čia aš jau apie kitus metus galvoju  biggrin.gif

Pirmiausiai medalį kabinu VALENCIJAI, po to irgi geltonai oranžinėms FINTINA, trečia vieta raudonoms STANLEY. Visos jos storasienės, skanios, minkštos, saldžios. Ir konsesvavimui super, stilainis greit užsipildo, nes labai daug "mėsos".

Aš tai visų šitų veislių kitiems metams jau užsipirkau, nes anksti pavasarį kažkaip jų dar nebūna, ypač VALENCIJOS, o sėt jau reikia.....
Atsakyti
Ačiū, Edexa 4u.gif Reiks ir man užsukus į kokią sėklų parduotuvę jomis 'užsizapasinti'. Nes iki kitų metų ir pavadinimus pamiršiu biggrin.gif
Atsakyti
O kur galima rasti šių veislių?
Atsakyti
Šios sėklos yra agrofirmos SĖKLOS ir BALTIC SEEDS firmos. Tikrai nepamenu kur pirkau...gal ŽALIOJ STOTELĖJ... g.gif
Atsakyti
mano paprikų lapai geltonuoja sad.gif
mažu čia jau liga kokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 21, 10:12)

8. Tas kuris turejo but purple tiger - paaiskejo, kad tikrai ne - taigi - ir vel neziniukas

Vis žiūriu į tą tavo nr.8, tai kuo toliau, tuo labiau man jis panašus į BOLIVIANS RAINBOW CHILLI.....Vaisiai smulkučiai, toks įspūdis, kad bus įvairiaspalviai čiliukai. Gal ir klystu, bet tikrai labai intriguojamas laukimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 21, 14:03)
Vis žiūriu į tą tavo nr.8, tai kuo toliau, tuo labiau man jis panašus į BOLIVIANS RAINBOW CHILLI.....Vaisiai smulkučiai, toks įspūdis, kad bus įvairiaspalviai čiliukai. Gal ir klystu, bet tikrai labai intriguojamas laukimas tongue.gif

Zinok ir as turiu tokia nuojauta - nes pries savaite dar tik zydejo, o jau tuoj bus violetinis pipiriukas... Kai iki kitu sunokimo tikrai ne savaite reikia laukt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 21, 10:12)

5. pepper hot mix

Agnex, kaip manishkiai? is pavadinimo pagalvojau kad gal shitas mano, bet turbut ne?? pas mane dar nei vieno chiliuko sumegzto ar paaugusio nera - visi tik zydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 06 25, 11:08)
Agnex, kaip manishkiai? is pavadinimo pagalvojau kad gal shitas mano, bet turbut ne?? pas mane dar nei vieno chiliuko sumegzto ar paaugusio nera - visi tik zydi  ax.gif

Taviskis dar nedaug paauges. Kazkaip sunkokai adaptuojasi... o ir sunku jam mazyliui, kai salia dickiai auga ir bando saule, kurios ir taip mazai uzstot ax.gif
Atsakyti
As turiu 1 ciliuka (nezinau tik koks-anyta dave) - auginu vazone... Is pradziu zydedavo ir mete ziedelius, pasiskaiciusi sia tema, nutariau juos "padulkinti" - jau yra keli uzsimezge vaisiai... noriu paklausti, ar man kiekviena ziedeli reikia "padulkinti" ar pakako, kad is pradziu tai dariau ir daaugiau ju neliesti - bus pipiriuku ir taip?
Atsakyti