Čili pipirai, paprikos
Sėjam, auginam, prižiūrim čili pipirus ir paprikas
I tema
Dalinkimės įgūdžiais, nuotraukom, pastebėjimais, patirtimi...
aaagnex, aciu uz nauja temute
Pasipuoš jis raudonai,
o ir derliaus bus nemažai.
Dėsim jį mes i sriubytes,
dar prikasim prie dešrytės
o ir derliaus bus nemažai.
Dėsim jį mes i sriubytes,
dar prikasim prie dešrytės
Labai naudinga temutė Ir iš kart pradedu su klausimais. Sekmadienį šiltnamyje pasisodinau pirktus paprikų daigiukus (daigeliai vazonuose buvo) o jau siandien matau, kad vienas stiprokai pageltęs, ir kiti jau darosi salotinai....kaži ko jiems trūksta?
QUOTE(ne mama @ 2010 05 27, 18:55)
kaip nuotaikingai pradejot nauja temele
o tas juodukas "black pearl" tai labai patraukliai atrodo, bet pasigooglinau ir nebesuprantu- kai kur raso kad tie dekoratyviniai ciliai neskanus, ir vos ne sugadina gaminamus patiekalus, o vien del grozio augint kazkaip neapsimoka
o tas juodukas "black pearl" tai labai patraukliai atrodo, bet pasigooglinau ir nebesuprantu- kai kur raso kad tie dekoratyviniai ciliai neskanus, ir vos ne sugadina gaminamus patiekalus, o vien del grozio augint kazkaip neapsimoka
Nu aš irgi taip skaičiau ,tai va šituos šiemet auginu, labai jau giria juos
http://www.google.co...9AY_5_AbusPztCw
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 27, 19:14)
Bet tai cia ne cili pipirai? Cia tokios paprikos? nes kiek matau visur raso sweet?
Žinokit turiu bėdą. Patarkit ką dar galėčiau padaryt... Mano pipirai meta žiedus, kai kurie daugiau, kai kurie mažiau Jau taip gaila... O ką daryt nežinau... Liejau vakar kiaušinių lukštais sutrintais, bet aišku kol kas reultato nėra... Kuo dar galėčiau jiems padėt
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 28, 08:03)
Bet tai cia ne cili pipirai? Cia tokios paprikos? nes kiek matau visur raso sweet?
Oi sumaišiau sweet .Bet ir čiliukų turiu.O žiedai krenta ir man.Pastebėjau,kai labai karšta,ar kaita temperatūrų didelė.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 28, 10:24)
Oi sumaišiau sweet .Bet ir čiliukų turiu.O žiedai krenta ir man.Pastebėjau,kai labai karšta,ar kaita temperatūrų didelė.
Tiktu man ir paprika - jau tokia grazuole... Tik siaip pastebejimas buvo
Tikiuosi, kad atsilus orams pageres situacija del ziedu...