Sveikos merginos
QUOTE(astuškinas @ 2011 02 27, 19:28)
Sveikos merginos,
kitais metais ir aš pradėsiu studijuoti socialinę pedagogiką., taigi db renkuosi tarp universitetų, paskaičiusi temą matau, kad daugelis ŠU, kokie atsiliepimai būtų? Galvoju dar apie VPU, bet į Vilnių nelabai norisi
Na ir KU lieka..
Man dar toks klausimėlis kilo, kuo skiriasi socialinis pedagogas nuo socialinio darbuotojo? buvau nusprendusi studijuoti soc.darbą, bet palyginus programas patrauklesnė ir platesnė pasirodė, soc.pedagogikos
Bet ar galėčiau dirbti sakykim vaikų dienos centruose ar su asocialiais asmenimis?
Beje, gal Šiauliškės žino kokia situacija su savanoryste šiame mieste? Kaune nemažai savanoriauju, norėtųsi pratęsti veiklas ir kitame mieste
Ir dar kokio dydžio Šiauliuose susidaro grupės?
Būsiu labai dėkinga, jei pasidalinsit įspūdžiais
Kaip tik baigineju VPU.na,esu daugiau nei nusivylusi
kazkoks kosmaras pradedant administracija,baigiant studiju kokybe. Kai stojau i sia specialybe,tai buvo kazkas naujo ir idomaus.Dabar baigus,darbo rasti beveik neimanoma( neskaitant pasisekimo atveju, ar draugu bei giminiu kurie ikisa kur nors) taigi, administracija-tragiska,ko neklausi-to negausi,pas kuratore paklausti nieko neimanoma,apsiputoja vos pamacius studentus prie jos duru, o apie pagalba kokiais nors klausimais ne nesvajoti.Ir visas kitas personalas panasiai reaguoja i studentus. Destytojai mazai skaitosi su studentais(susidariusi nuomone, del to kad esame neakyvaizdininkai) vienas destytojas tieisiai sviesiai pasake,jog nesupranta kodel mums turi rasyti 10,kai dieniniai sitaip dirba. Tai auksciausias ivertinimas buvo 7 uz egzamina
daug destytoju yra tokiu,jei lankete paskaitas-9 jei ne 6,kas nori gali likti ir parasyti egzamina. visko buvo per tuos 5 metus. galiausiai,baigiu studijas ir iseinu nieko nemokedama. Jei tektu eiti tiesiai dirbti,ziniu as neturiu,jauciuosi kai isejus is kokiu nors kursu tobulinimosi.taip, suzinojau apie vaiko psichologija,raida si ta,bet kazkokiu praktiniu ziniu neturiu. Ir jeigu tik leidzia galimybes,VPU tavim deta vengciau kaip maro
tai cia tokia mano patirtis bei nuomone.
o dabar as turiu klausimeli
rasau bakalaurini, ka rasyti i metodologine skilti?kazka esu pasizymejusi,bet jau nieko nebepamenu kas ir kaip,sunku atsirinktidabar.destytoja isvykusi,o as nenoriu temt gumos
noriu kuo greiciau atsikratyt as jo