Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

QUOTE(laisla @ 2011 01 12, 10:54)
Bet vistiek viskas bus gerai  smile.gif

Žinoma, kad viskas bus ok, bet juk reikia pastenėti, padejuoti, pasiguosti. Taip lengviau biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif na ka, atejo tas metas, kuomet jau reikia kibti i bakalauro darbus, turiu plana, todel tereikia tik padaryti ax.gif norejau jusu paklausit, gal kas zinote kokios nors literaturos apie spec. ugdymosi poreikiu vaiku profesini konsultavima ir informavima? bei socialinio pedagogo kaip profesinio patarejo kompetencijas? buciau dekinga uz info 4u.gif
Papildyta:
Galiu pasakyti tik tiek, kas bijote rasyti kursini ar bakalaura Pas dekane I.Baranauskiene, visiskai nera ko bijoti mirksiukas.gif as pas ja kursini rasiau ir dabar jau bakalaura, tai kiek pasiklausiau is kitu grupioku, kurie raso pas kitus vadovus, as pakraupau...o pas ja as gaunu visa man reikiama informacija ir pagalba, ir net neabejoju, kad jos deka, parasysiu stipru darba ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
kitais metais ir aš pradėsiu studijuoti socialinę pedagogiką., taigi db renkuosi tarp universitetų, paskaičiusi temą matau, kad daugelis ŠU, kokie atsiliepimai būtų? Galvoju dar apie VPU, bet į Vilnių nelabai norisi rolleyes.gif Na ir KU lieka..
Man dar toks klausimėlis kilo, kuo skiriasi socialinis pedagogas nuo socialinio darbuotojo? buvau nusprendusi studijuoti soc.darbą, bet palyginus programas patrauklesnė ir platesnė pasirodė, soc.pedagogikos smile.gif Bet ar galėčiau dirbti sakykim vaikų dienos centruose ar su asocialiais asmenimis?
Beje, gal Šiauliškės žino kokia situacija su savanoryste šiame mieste? Kaune nemažai savanoriauju, norėtųsi pratęsti veiklas ir kitame mieste smile.gif
Ir dar kokio dydžio Šiauliuose susidaro grupės?

Būsiu labai dėkinga, jei pasidalinsit įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
Nezinau ten visu plonybiu, bet siauliuose baigus socialine pedagogika, gaunamas kazkoks itin mazas koeficientas kuris labai nervuoja pas mus bestudijuojancias ir dirbancias moteris. Net zadama rinkti parasus, kazkam skustis ir panasiai. Kalbejo, kad baigus siauliuose kolegija soc darbo koficientas yra didesnis, o dabar dar vykdomi socialines pedagogikos kursai kuriuos baigusi gali dirbti lygiai ten pat kur ir baigusi universiteta. Kalbejo, kad jau tada geriau stoti i Klaipedos universiteta jei jau ta specialybe labai domina. Apie kitus universitetus nieko nezinau.
Nieko tiksliai negaliu paaiskinti, nes nesidomejau, bet kad su tais koficientais kazkas negerai tai faktas. Pasidomekit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SAMOGITIJA: 28 vasario 2011 - 06:56
Labuka,as pries metus baigiau socialines pedagogikos kolegines studijas 4u.gif Darbo ner verysad.gif Buvai istojus i Mykolo Romerio vaiku teisiu apsauga,bet zadeta grupe Klaipedoje nesusidare,o i Vilniu vazinet per brangu doh.gif Tai sedziu namie,siaips metais vel bandysiu kazkur stoti ax.gif
Atsakyti
As vasara pradesiu 4 kursa, o darba jau turiu. Cia matyt kaip kam pasiseka..As atsiradau tiesiog tinkamu laiku, tinkamoj vietoj
Atsakyti
O kokie čia koeficientai? girdėjus esu, bet reiks pasidomėt daugiau 4u.gif
na va, tada šiauliai nelabai, nors programa labai įdomi atrodo smile.gif Na, o su tuo darbu čia gal net laimės dalykas, manau, soc.pedagogui daugiau šansų susirast darbą nei soc.darbuotuojui?ar klystu?
o ar gailitės/džiaugiatės, kad pasirinkot šią profesiją?žinoma, čia lb subjektyvus dalykas, bet įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuškinas: 28 vasario 2011 - 22:31
Nei dziaugiuosi, nei gailiuosi. Kai stojau man si specialybe pasirode įdomi, o ir labai plati. Baigus dirbti galima gana daug kur. Siaip as labiau linkusi i matematika, tai man tie darbu rasymai kai pilstai is tuscio i kiaura labai nemalonus dalykas.
Atsakyti
O kur dirbi, SAMOGITIJA? Ar Šiauliuose?
Atsakyti
Labukas, labai reikia pagalbos, reikia labai greitai padaryt vaikų elgesio ugdymo programą. Gal kas turit formą? g.gif Nes lipdau lipdau ir niekaip nesulipdau nieko doh.gif blush2.gif
help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2011 03 03, 00:59)
O kur dirbi, SAMOGITIJA? Ar Šiauliuose?

Nea, Šiauliai man būtų per toli doh.gif . Akmenėje dirbu.
Papildyta:
QUOTE(leibel @ 2011 03 08, 11:00)
Labukas, labai reikia pagalbos, reikia labai greitai padaryt vaikų elgesio ugdymo programą. Gal kas turit formą? g.gif Nes lipdau lipdau ir niekaip nesulipdau nieko doh.gif  blush2.gif
help.gif help.gif

Pas mane yra tik "Gyvenimo įgūdžių ugdymo metodinė medžiaga darbui su vaikais ir paaugliais". Kaži ar čia tau tinkama g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
QUOTE(astuškinas @ 2011 02 27, 19:28)
Sveikos merginos,
kitais metais ir aš pradėsiu studijuoti socialinę pedagogiką., taigi db renkuosi tarp universitetų, paskaičiusi temą matau, kad daugelis ŠU, kokie atsiliepimai būtų? Galvoju dar apie VPU, bet į Vilnių nelabai norisi rolleyes.gif Na ir KU lieka..
Man dar toks klausimėlis kilo, kuo skiriasi socialinis pedagogas nuo socialinio darbuotojo? buvau nusprendusi studijuoti soc.darbą, bet palyginus programas patrauklesnė ir platesnė pasirodė, soc.pedagogikos smile.gif Bet ar galėčiau dirbti sakykim vaikų dienos centruose ar su asocialiais asmenimis?
Beje, gal Šiauliškės žino kokia situacija su savanoryste šiame mieste? Kaune nemažai savanoriauju, norėtųsi pratęsti veiklas ir kitame mieste smile.gif
Ir dar kokio dydžio Šiauliuose susidaro grupės?

Būsiu labai dėkinga, jei pasidalinsit įspūdžiais 4u.gif

Kaip tik baigineju VPU.na,esu daugiau nei nusivylusi doh.gif kazkoks kosmaras pradedant administracija,baigiant studiju kokybe. Kai stojau i sia specialybe,tai buvo kazkas naujo ir idomaus.Dabar baigus,darbo rasti beveik neimanoma( neskaitant pasisekimo atveju, ar draugu bei giminiu kurie ikisa kur nors) taigi, administracija-tragiska,ko neklausi-to negausi,pas kuratore paklausti nieko neimanoma,apsiputoja vos pamacius studentus prie jos duru, o apie pagalba kokiais nors klausimais ne nesvajoti.Ir visas kitas personalas panasiai reaguoja i studentus. Destytojai mazai skaitosi su studentais(susidariusi nuomone, del to kad esame neakyvaizdininkai) vienas destytojas tieisiai sviesiai pasake,jog nesupranta kodel mums turi rasyti 10,kai dieniniai sitaip dirba. Tai auksciausias ivertinimas buvo 7 uz egzamina doh.gif daug destytoju yra tokiu,jei lankete paskaitas-9 jei ne 6,kas nori gali likti ir parasyti egzamina. visko buvo per tuos 5 metus. galiausiai,baigiu studijas ir iseinu nieko nemokedama. Jei tektu eiti tiesiai dirbti,ziniu as neturiu,jauciuosi kai isejus is kokiu nors kursu tobulinimosi.taip, suzinojau apie vaiko psichologija,raida si ta,bet kazkokiu praktiniu ziniu neturiu. Ir jeigu tik leidzia galimybes,VPU tavim deta vengciau kaip maro biggrin.gif tai cia tokia mano patirtis bei nuomone.
o dabar as turiu klausimeli ax.gif rasau bakalaurini, ka rasyti i metodologine skilti?kazka esu pasizymejusi,bet jau nieko nebepamenu kas ir kaip,sunku atsirinktidabar.destytoja isvykusi,o as nenoriu temt gumos doh.gif noriu kuo greiciau atsikratyt as jo doh.gif
Atsakyti