Labas vakaras
Manau, kad čia yra nemažai socialinių pedagogių, tikiuosi man padėsite.
Norėčiau studijuoti socialinę pedagogiką Kaune ir turiu keletą klausimėlių
1. Kur Kaune galima studijuoti šią specialybę?
2. Kokių egzaminų reikia mokykloje?
3. Kiek laiko trunka studijos?
būčiau dėkinga, jei kas galėtų pagelbėti ir pasidalinti savo įspūdžiais ir nuomonėm apie šią specialybę
QUOTE(janinuks @ 2010 09 28, 17:13)
Sveikos socialines pedagogikos studentes,
Rasau Jums su dideliu prasymu
Esu IV kurse ir atlieku tyrima ,, BUSIMU SOCIALINIU PEDAGOGU NUOSTATOS I ASMENIS SU NEGALIA'' ir be Jusu pagalbos niekaip nepadarysiu to tyrimo Todel noreciau paprasyti kad uzpildytumete mano anketa. Taciau kad gautumete mano anketa, reikia Jusu el, pasto ar skype. Gal galetumete parasyti savo duomenis cia i foruma, arba i mano el. pasta : janinuks@yahoo.co.uk , arba i skype - janinuks1. IS ANKSTO LABAI DEKOJU
Rasau Jums su dideliu prasymu
Esu IV kurse ir atlieku tyrima ,, BUSIMU SOCIALINIU PEDAGOGU NUOSTATOS I ASMENIS SU NEGALIA'' ir be Jusu pagalbos niekaip nepadarysiu to tyrimo Todel noreciau paprasyti kad uzpildytumete mano anketa. Taciau kad gautumete mano anketa, reikia Jusu el, pasto ar skype. Gal galetumete parasyti savo duomenis cia i foruma, arba i mano el. pasta : janinuks@yahoo.co.uk , arba i skype - janinuks1. IS ANKSTO LABAI DEKOJU
Labas, ziuriu rasai socialines pedagogikos darba? Idomu pas ka rasei? As klausiu, nes irgi reikes tuojau rinktis darbo vadovus. Noreciau, kad butu toks, kuris aiskinti kaip rasyt, net jei ir negaleciau atvykri i konsultacijas. Pas ka tu rasai ir kaip vyksta konsultacijos?
Sveikutės, visas su šventėmis !
Atėjo laikas rinktis kursinio vadovą, gal galite padėti apsispręsti. Pačios rašėte, ar bendrakursiai vienaip ar kitaip atsiliepė apie savo darbų vadovus, norėtųsi kažkokių patarimų iš jūsų asmeninės patirties. Kai kurių dėstytojų aš dar net nepažįstu..
Kaip sakoma - geras kursinis, tai pusė bakalauro, tad nenorėtusi rinktis bele ko. Dėstytojų sarašiukas: A. Juodraitis, D. Alifanovienė, G. Morozova, A. Vaitkevičienė, J. Urnikienė, D. Gerulaitis, J. Ruškė, R. Pocevičienė, I. Baranauskienė, E. Gribačiauskas, A. Kazlauskaitė, K. Rudytė, R. Bubnys, L. Radzevičienė, B. Gudinavičius, N. Bražienė.
Atėjo laikas rinktis kursinio vadovą, gal galite padėti apsispręsti. Pačios rašėte, ar bendrakursiai vienaip ar kitaip atsiliepė apie savo darbų vadovus, norėtųsi kažkokių patarimų iš jūsų asmeninės patirties. Kai kurių dėstytojų aš dar net nepažįstu..
Kaip sakoma - geras kursinis, tai pusė bakalauro, tad nenorėtusi rinktis bele ko. Dėstytojų sarašiukas: A. Juodraitis, D. Alifanovienė, G. Morozova, A. Vaitkevičienė, J. Urnikienė, D. Gerulaitis, J. Ruškė, R. Pocevičienė, I. Baranauskienė, E. Gribačiauskas, A. Kazlauskaitė, K. Rudytė, R. Bubnys, L. Radzevičienė, B. Gudinavičius, N. Bražienė.
Visas su šventėmis:) gražių akimirkų, nuoširdžių šypsenų, neblėstančio ryžto siekti užsibrėžtų tiklsų
Sveikutės, su atėjusiais Naujais Metais! Ar lankosi čia daugiau soc. pedagogikos studenčių, kurios mokosi Kėdainių kolegijoje? Neringytę žinau , gal dar yra ? Aš pati dabar esu IIkurse, jau liko tik vienas egzaminas , pas dėstytoją Saldytę , na, kas pas mus mokosi, tas supras . Kaip kitoms sekasi sesija?
Na aš ne iš Kėdainių, iš ŠU. Šie metai toookie košmariški, kuo toliau tuo baisiau.
Man trečias. Dvi praktikos, kursinis , Bubnys su savo socialiniais tyrimais, Sabienės užduotys kurių niekas nesupranta Man šitas kursas pats sunkiausias.
Man ŠU antras kursas, tai ir uz pirma daug sunkesnis
Sveikutės,
Aš studijuoju VPU V kurse, tęsinėse studijose. gal kuri galėtų apibūdinti apie dės. T. Vaitkevičių, kaip praeina VT egzaminas, gal kuriai buvo egzaminas, maždaug kokie klausimai.
dėkinga, o taip pat Dėkoju išanksto už pasidalintas mintis.
Aš studijuoju VPU V kurse, tęsinėse studijose. gal kuri galėtų apibūdinti apie dės. T. Vaitkevičių, kaip praeina VT egzaminas, gal kuriai buvo egzaminas, maždaug kokie klausimai.
dėkinga, o taip pat Dėkoju išanksto už pasidalintas mintis.