Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

QUOTE(laisla @ 2010 09 29, 19:01)
Labas, meer  smile.gif 

čia pataikei  mirksiukas.gif  Merginos turėjo paskaitų pas jį, gal kažką papasakos  smile.gif

Tai saunu, kad cia pataikiau biggrin.gif As darbus esu parasiusi, tik noreciau pasiteirauti del egzamino, cia butu is civilines seimos teises? schmoll.gif
Atsakyti
Yra temoje rašyta, atrodo, apie egzaminą jo smile.gif O šiaip bandyk klausti, atsakys merginos jei žinos mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip man deste, :)grieztas destytojas, net labai.
Papildyta:
jo egzamine yra 30 ar 50 testo klausymu, db nebepamenu tiksliai, bet siaip perskaiciusi civiline seimos teise idemiai egzamina drasiai gali islaikyti
Atsakyti
QUOTE(janinuks @ 2010 09 29, 21:41)
Taip man deste, :)grieztas destytojas, net labai.
Papildyta:
jo egzamine yra 30 ar 50 testo klausymu, db nebepamenu tiksliai, bet siaip perskaiciusi civiline seimos teise idemiai egzamina drasiai gali islaikyti

O speru jokiu neturejote?
Atsakyti
o tau cia pasirenkamas dalykas buvo?civilin seimos teise?, jei taip tai niekas speru neturejo
Atsakyti
Mums teste pas Vilbiką dauguma klausimų buvo iš darbo teisės, apie šperas - geriau su juo kaip supratau nejuokauti, šiaip man buvo nelengvas egzaminas, bet įveikiamas.
Atsakyti
QUOTE(meer @ 2010 09 29, 22:55)
O speru jokiu neturejote?

kiek pamenu,kad buvo kazkokios speros ax.gif
Atsakyti
Gal ir buvo, bet kai aš jomis naudotis nemoku tai ir neprireikė, kažkaip man neistrigo..
Atsakyti
QUOTE(Wanillia @ 2010 10 04, 09:14)
kiek pamenu,kad buvo kazkokios speros ax.gif

Jus ju jau nebeturite, ane? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite ir galite Vilniuje skubiai paskolinti Giddens Anthony knyga Sociologija? Skolinga nelikciau blush2.gif
Atsakyti
Liko paskutinis Alifanovienės egzaminas doh.gif soc.darbo struktūra fear.gif . Žinau, kad būdavo vienas iš klausimų soc.darbo modeliai, jų palyginimas. gal kas pamena ką daugiau? Šitas egzaminas man rodos vienas iš sunkiausių iš visų trijų.
Atsakyti
Sveikutes, gal kam yra teke laikyti pas Elijosiu ir Ališauskiene (raidos ypatingumų grupes)? kaip sekesi kokie mazdaug klausimai buvo?
Atsakyti