Sveikos mamytės Ar yra čia tokių,kas apsiimtų iš kursinio parašyti bakalaurą...? Ginimas būtų prieš Kalėdas... Lauksiu žinučių į AŽ
Laba:-) gal yra merginu kurios srudijuos vpu islyginamasias?
sveikos, arteja bakalauro ginimas, ir nezinau kiek skaidriu daryti, mat vieni vienaip sako kiti kitaip , hm ?
Sveikutės ar kas studijavo "Ikimokyklinė edukologija" ar "Darželio ir lopšelio auklėtojas" ar labai sunku mokytis siunkos paskaitos kas gali info suteikt?
Sveikutes
Planuoju stoti i SU socialine pedagogika.Ir va labai idomu,as sioje specelybeje daznai ir dauk tenka rasyti referatu??? ar labai sunku specelybe?Begalo traukia mane ja mokytis,net dabar skaitineju knygas apie vaiku raidas,adaptacijas mokyklose ir t.t.
Planuoju stoti i SU socialine pedagogika.Ir va labai idomu,as sioje specelybeje daznai ir dauk tenka rasyti referatu??? ar labai sunku specelybe?Begalo traukia mane ja mokytis,net dabar skaitineju knygas apie vaiku raidas,adaptacijas mokyklose ir t.t.
QUOTE(zara** @ 2014 02 08, 16:35)
Sveikutes
SU reikalavimai socialines pedagogikos studentams daug, daug kartu dideni nei KU. Daznai koleges guosdavosi, kaip kietai jas spaudzia destytojai, kokie auksti reikalavimai, KU viskas gerokai paprasciau. Cia kalba apie neakivaizdines studijas.
QUOTE(linamog @ 2014 02 08, 21:34)
SU reikalavimai socialines pedagogikos studentams daug, daug kartu dideni nei KU. Daznai koleges guosdavosi, kaip kietai jas spaudzia destytojai, kokie auksti reikalavimai, KU viskas gerokai paprasciau. Cia kalba apie neakivaizdines studijas.
Man jau baisu darosi,nors dar ir neistojau
Tai stokit i KU. Nors... pagirtina, kad jau dabar domites, ar irgi nepraleidziu galimybes apie ivairiais patologijas, elgesio nukrypimus paskaityti.
QUOTE(linamog @ 2014 02 08, 22:37)
Tai stokit i KU. Nors... pagirtina, kad jau dabar domites, ar irgi nepraleidziu galimybes apie ivairiais patologijas, elgesio nukrypimus paskaityti.
Ne man KU labai nepatogus nes turiu seima gyvenu Siauliuose
Oi tas domejimasis jau senokai pas mane,kad tik neperdekciau,iki kol reikes stoti mokytis
Sveiki gal kas mokes psichologijos? Ir raše kažka worde ar dare skaidrės tema (sveikata ir vertinimas)?