Labutės,
Ieškau IV kurso socialinio pedagogo praktikos ataskaitos ugdymo įstaigoje pavyzdžio. (Ne kopijavimui ar plagiatui). Skolinga neliksiu.
Laba diena
pagaliau esu socialinė pedagogė Norėčiau konsultacijos dėl darbo paieškos Tiesiog, gal pasidalintumėte patirtimi, kaip Jūs ieškojote darbo po studijų baigimo, gal turit kokių patarimų
Galvoju, gal išsiuntinėt CV įvairiom institucijom, tiesiog tam jei atsilaisvitų kokia vieta, ar toks siuntimas, be naudos būtų Labai noriu dirbti, bet nežinau nuo ko pradėti paieškas
pagaliau esu socialinė pedagogė Norėčiau konsultacijos dėl darbo paieškos Tiesiog, gal pasidalintumėte patirtimi, kaip Jūs ieškojote darbo po studijų baigimo, gal turit kokių patarimų
Galvoju, gal išsiuntinėt CV įvairiom institucijom, tiesiog tam jei atsilaisvitų kokia vieta, ar toks siuntimas, be naudos būtų Labai noriu dirbti, bet nežinau nuo ko pradėti paieškas
QUOTE(leibel @ 2012 10 15, 09:45)
Laba diena
labas
aš likau dirbti po vienos praktikos, o dėl CV tai... tikrai nerekomenduočiau tokio varianto... Bent pas mus tai tie el. cv trinami net neskaicius...
Sveikos,
gal kuri galetu pasidalinti interakcinio projekto pavyzdeliu?
Labai truksta minciu, fantazijos, o noretusi kazka idomaus atlikti. Svarbu, kad isrysktetu interakcinis modelis.
jei kuri gali, buciau labai dekinga
ewackosdarbai@gmail.com
gal kuri galetu pasidalinti interakcinio projekto pavyzdeliu?
Labai truksta minciu, fantazijos, o noretusi kazka idomaus atlikti. Svarbu, kad isrysktetu interakcinis modelis.
jei kuri gali, buciau labai dekinga
ewackosdarbai@gmail.com
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2012 10 16, 23:15)
labas
aš likau dirbti po vienos praktikos, o dėl CV tai... tikrai nerekomenduočiau tokio varianto... Bent pas mus tai tie el. cv trinami net neskaicius...
ačiū, apie CV aš ir taip galvojau
sveikos, gal kas galite pasidalinti kaip vyksta baigiamasis egzaminas? studijuoju socialine pedagogika ir bus du klausimai vienas pedagogikos kitas psichologijos... kiek neskaitau niekas i galva nelenda, tai galvoju kaip ten visi islaiko?
QUOTE(angeliuke123 @ 2013 01 09, 15:03)
sveikos, gal kas galite pasidalinti kaip vyksta baigiamasis egzaminas? studijuoju socialine pedagogika ir bus du klausimai vienas pedagogikos kitas psichologijos... kiek neskaitau niekas i galva nelenda, tai galvoju kaip ten visi islaiko?
Studijos baigiasi bakalaurinio darbo gynimu. Apie baigiamuosius egzaminus nieko nezinau...
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2013 01 10, 00:20)
Studijos baigiasi bakalaurinio darbo gynimu. Apie baigiamuosius egzaminus nieko nezinau...
bus dar po egzaminu ir bakalaurinis, bet gal yra zinanciu ka nors idomaus apie egzaminus?
sveikos, gal kas turit išsaugoję medžiagos iš ugdymo filosofijos ir šeimos pedagogikos ?
Merginos, gal kuri turite medziagos apie agresyvius vaikus mokykloje?
Sveiki rasau baigiamaji darba apie pagrindine mokykla jos programas gal turit kokios nors informacijos buciau labai dekinga