Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

Taip taip, tie jos žodžiai visiems įstrigę, bet jie yra nesąmonė. Šaunuolė, kad išlaikei, man jis nebuvo sunkus, bet nerimo buvo prieš laikant.
Atsakyti
Sveikos darbštuolės.
Gal yra čia esančių kurios dirbate šį darbą? Rašau bakalauro darbą tema " Socialinio pedagogo veikla su netektį patyrusiais vaikais". Sukūriau apklausą http://www.manoapkla...ausa/300468828/ ir norėčiau blush2.gif kad pakomentuotumėt ją, ar teisinga linkme einu, o gal kur pataisyti reikia? Socialinio darbo aš nedirbu tai mano supratimas šioje sferoje kaip ir nulinis.
Atsiprašau, kad įsiveržiau pas Jus su savo bėdomis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos socialines pedagoges esamos ir busimos, smile.gif
sakykite kas jau paskutiniuose kursuose studijuojate, kelintame kurse (istestinejo formoje) prasideda praktika,kiek laiko trunka ir kur ejote. g.gif
Dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
Sveika, praktika buvo jau 1 kurse, truko jei gerai pamenu 3 sav
Atsakyti
Pirmame kurse buna stebimoji praktika. Bent jau mums buvo tokia. smile.gif
Atsakyti
1 kursas stebimoji, 3 kursas socialinio darbo, 4 kursas socialinio pedagogo su neįgaliasiais, ir socialinio pedagogo ugdymo įstaigoje. Va tiek praktikų.
Atsakyti
Mielos socialinės pedagoges, atėjusių švenčių proga linkiu ramybės širdyje, skanių,kvapnių mandarinų namuose, bei kantrybės siekiant užsibrėžtų tikslų. newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
Gal čia atrasiu studijuojančių trečiakursių iš viko?
Atsakyti
Sveikos, atėjau pas jus su klausimu, labai padėtumėt, jei atsakytumėt ax.gif . Studijuoju soc. pedagogiką III kurse, ir noriu paklausti, ar yra ruošiamos vaišės dėstytojams per kursinio darbo gynymą, na kaip būna per diplominio gynymą g.gif . Studijuoju neakivaizdžiai, pas mus visi dirbantys žmonės, tai sutinka paruošti stalą, tačiau ar yra tokia tradiciją per kursinį ax.gif ? Kiek klausiau iš vyresnių kursų, tai neatsimena, ar jie ruošė biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(eriksa @ 2012 02 10, 16:34)
Sveikos, atėjau pas jus su klausimu, labai padėtumėt, jei atsakytumėt ax.gif . Studijuoju soc. pedagogiką III kurse, ir noriu paklausti, ar yra ruošiamos vaišės dėstytojams per kursinio darbo gynymą, na kaip būna per diplominio gynymą g.gif . Studijuoju neakivaizdžiai, pas mus visi dirbantys žmonės, tai sutinka paruošti stalą, tačiau ar yra tokia tradiciją per kursinį ax.gif ? Kiek klausiau iš vyresnių kursų, tai neatsimena, ar jie ruošė biggrin.gif .

Mes nieko neruosem. Kiek pamenu, mineralinio tik padeliojom.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 02 10, 17:39)
Mes nieko neruosem. Kiek pamenu, mineralinio tik padeliojom.

Tai mineralinio padeda auditorijoje, kur vyksta gynymas, o vaišes ruošia katedroje, kad truputėlį pasivaišintų per pertraukas. Na aš nežinau rolleyes.gif , gal kitos dar pasidalins nuomonėmis, mirksiukas.gif kaip darė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eriksa: 10 vasario 2012 - 16:52
Sveikos 4u.gif prašau pagelbėti, šį penktadienį per paskaitą turiu pravesti žaidimėlį apie 10 min susijusiu su soc darbu, baigiu visą internetą apverst nu nerandu doh.gif
Atsakyti