Sveikos darbštuolės.
Gal yra čia esančių kurios dirbate šį darbą? Rašau bakalauro darbą tema " Socialinio pedagogo veikla su netektį patyrusiais vaikais". Sukūriau apklausą http://www.manoapkla...ausa/300468828/ ir norėčiau kad pakomentuotumėt ją, ar teisinga linkme einu, o gal kur pataisyti reikia? Socialinio darbo aš nedirbu tai mano supratimas šioje sferoje kaip ir nulinis.
Atsiprašau, kad įsiveržiau pas Jus su savo bėdomis
Gal yra čia esančių kurios dirbate šį darbą? Rašau bakalauro darbą tema " Socialinio pedagogo veikla su netektį patyrusiais vaikais". Sukūriau apklausą http://www.manoapkla...ausa/300468828/ ir norėčiau kad pakomentuotumėt ją, ar teisinga linkme einu, o gal kur pataisyti reikia? Socialinio darbo aš nedirbu tai mano supratimas šioje sferoje kaip ir nulinis.
Atsiprašau, kad įsiveržiau pas Jus su savo bėdomis
Sveikos socialines pedagoges esamos ir busimos,
sakykite kas jau paskutiniuose kursuose studijuojate, kelintame kurse (istestinejo formoje) prasideda praktika,kiek laiko trunka ir kur ejote.
Dekoju uz atsakyma.
sakykite kas jau paskutiniuose kursuose studijuojate, kelintame kurse (istestinejo formoje) prasideda praktika,kiek laiko trunka ir kur ejote.
Dekoju uz atsakyma.
Sveika, praktika buvo jau 1 kurse, truko jei gerai pamenu 3 sav
1 kursas stebimoji, 3 kursas socialinio darbo, 4 kursas socialinio pedagogo su neįgaliasiais, ir socialinio pedagogo ugdymo įstaigoje. Va tiek praktikų.
Mielos socialinės pedagoges, atėjusių švenčių proga linkiu ramybės širdyje, skanių,kvapnių mandarinų namuose, bei kantrybės siekiant užsibrėžtų tikslų.
Sveikos, atėjau pas jus su klausimu, labai padėtumėt, jei atsakytumėt . Studijuoju soc. pedagogiką III kurse, ir noriu paklausti, ar yra ruošiamos vaišės dėstytojams per kursinio darbo gynymą, na kaip būna per diplominio gynymą . Studijuoju neakivaizdžiai, pas mus visi dirbantys žmonės, tai sutinka paruošti stalą, tačiau ar yra tokia tradiciją per kursinį ? Kiek klausiau iš vyresnių kursų, tai neatsimena, ar jie ruošė .
QUOTE(eriksa @ 2012 02 10, 16:34)
Sveikos, atėjau pas jus su klausimu, labai padėtumėt, jei atsakytumėt . Studijuoju soc. pedagogiką III kurse, ir noriu paklausti, ar yra ruošiamos vaišės dėstytojams per kursinio darbo gynymą, na kaip būna per diplominio gynymą . Studijuoju neakivaizdžiai, pas mus visi dirbantys žmonės, tai sutinka paruošti stalą, tačiau ar yra tokia tradiciją per kursinį ? Kiek klausiau iš vyresnių kursų, tai neatsimena, ar jie ruošė .
Mes nieko neruosem. Kiek pamenu, mineralinio tik padeliojom.
QUOTE(linamog @ 2012 02 10, 17:39)
Mes nieko neruosem. Kiek pamenu, mineralinio tik padeliojom.
Tai mineralinio padeda auditorijoje, kur vyksta gynymas, o vaišes ruošia katedroje, kad truputėlį pasivaišintų per pertraukas. Na aš nežinau , gal kitos dar pasidalins nuomonėmis, kaip darė.
Sveikos prašau pagelbėti, šį penktadienį per paskaitą turiu pravesti žaidimėlį apie 10 min susijusiu su soc darbu, baigiu visą internetą apverst nu nerandu