Įkraunama...
Įkraunama...

Berniuko "intymiosios vietelės" priežiūra

QUOTE(Martusik @ 2012 11 06, 10:04)
As kruopsciai plaunu ten suneliui viska, ir odele ta atsmaukineju bet vis vien tas galiukas raudonas  verysad.gif


pabandykit pasodinti i vonyte sodos gerai pripilta, ir tegu zaidzia vaikiukas koki pusvalandi, as darau taip: i vonia pripilu siek tiek silto vandens, kad kojytes nesaltu, tada istatau plastmasini skalbiniu bliuda, su keliom saujom sodos, galima maziau, nes jei stiprus uzdegimas degina, arba ramuneliu arbatos dar galima, duodu visokiu zaisliuku laiveliu ir zaidzia vaikas, ta vandenuka vonioj vis po truputi pasildau nes greit atsala. Mes taip isprendem problema, gal ir jum pasiseks.
Atsakyti
sveikos pas mus taip pat problemytes su pimpiuku berniuko...pastoviai paraudes galiukas...jau mums trys metukai virs o pimpis neatsismaukes niekaip ..vakar apsilankem pas seimos gydytoja ir tik parodzius pimpi paklausinejo ir pasake kad reikes siuntimo toliau ,taip suprantu darys ipjovima, nes labai siaura apyvarpe ..labai gaila maziuko ,ir neisivaizduoju kas bus kokia procedura pati ,ar uzgys greitai po to ,gal kas susidure esat ?
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2013 02 05, 10:48)
sveikos pas mus taip pat problemytes su pimpiuku berniuko...pastoviai paraudes galiukas...jau mums trys metukai virs o pimpis neatsismaukes niekaip ..vakar apsilankem pas seimos gydytoja ir tik parodzius pimpi paklausinejo ir pasake kad reikes siuntimo toliau ,taip suprantu darys ipjovima, nes labai siaura apyvarpe ..labai gaila maziuko ,ir neisivaizduoju kas  bus kokia procedura pati ,ar uzgys greitai po to ,gal kas susidure esat ?

Nebutinai pjaus ax.gif Mums susitvarke po menesio tepimo tepaliuku (hidrokortizonu). Dar voneles reikejo daryti. Urologas kazkiek atsmauke, zaizdele uzgijo, po tepalo odele prasitampe, nera visisko laisvumo, bet atsiveria ir viskas ok. Nors is pradziu sake, jei tepaliukas nepades, tai reikes daryti apipjaustyma.
Atsakyti
Sveiki, gal kas susidūrę? kas geriau? iš chirurgų - Užkuraitė ar Rusinovas?
Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2012 12 20, 23:34)


Aciu uz sia nuoroda 4u.gif , akmuo nuo sirdies, paziurejus.
Jau turejom pediatro siuntima i santariskes, gerai, kad dar informacijos pasiieskojau.
Atsakyti
oi, mes visa tai praejom. teko ir pas daktarus ne viena karta apsilankyti, mano vaikui dabar 3m. Cia dazna problemele pas berniukus. Svarbiausia krupsciai priziuret ir bus viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
mums galiukas dzania parausta, patepu sudocremu, o atsmaukineju nuo 2men mat turejome inkstuku uzdegima tai gyd taip patare, jai tai atrode suprantamas dalykas, o as pirma kart girdejau, bet pastebejau kad kazkur nuo 2,8 men tik pradejo geriau atsitraukinet odele 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, gal patarsit blush2.gif Turim šiokią tokią problemėlę doh.gif Sūneliui 2 metukai. Prieš kurį laiką ant kiaušinukų atsirado tokių dėmelių, kaip būtų pašutimas... Tepiau sudokremu, bepantenu, nelabai kas gerėjo. Galvojau, gal grybelis, gėrėm daktarino, nieko nepasikeitė. Jei suduodu nuo alergijos tavegilio, lyg pagerėja, nes pastebėjau, kad to paraudimo padaugėjo (ar net jis atsirado), kai mažius pradėjo gerti daug obuolių sulčių (manau, alergija jam...). Bet dabar naktim užeina kita bėda - jam pasistoją ir pradeda žiauriai kasytis. Nesuprantu, dienom nesikaso, matyt tas pabėrimas su tuo nesusijęs. Ar jums yra pasitaikę tokių naktinių erekcijų? blush2.gif Ką reikėtų daryti? Vaikas prasikankina kokį pusvalandį, kol gali nurimti ir užmigti...
Atsakyti
Sveikos, mano vaikuciui 10 men. buvom siandien pas gydytoja ir jis atsmauke varpute. Truputeli pakraujavo, ir dabar sake priziureti ir kruopsciai plauti. Uzdegimo neturim, bet vat kaip priziureti? Turiu skysto kalio permenganato, turiu purskiamo antiseptiko, turiu sudokremo, zodziu visko, tik nezinau, kas galima, kas negalima tokiom jautriom vietelem. Kaip ten plauti ?
Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2012 12 21, 00:34)

Dėkui už nuorodą, labai gera laida (y) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2012 12 21, 00:34)


Mama rami thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos patyrusios mamytės:)
mūsų mažyliui tik viena savaitė, šiandien ryte pastebėjau, kad jam išbėrė pimpaliukas, gausiais baltais spogučiais ir tik šioje vietoje. Nuo ko čia gali būti ir ką reikia daryti, gal kam buvo taip? Gal čia nuo to, kad priekį niekada su muilu neplauname, tik užpakaliuką? ir ar galima berliukams plauti su muilu iš priekio?
ir dar vienas klausimas, po pažastim ir po sauskelnių raukšleliai paraudonojo ir kai kur net nusilupus odelė, su kuo reikia apdoroti: su oliejum, kremu su cinku, ar milteliais? iš anksto dėkoju už atsakymus.
Atsakyti