Įkraunama...
Įkraunama...

Berniuko "intymiosios vietelės" priežiūra

Atsmaukinet specialiai tikrai nereikia, paprausiu vandenuku pavirsiu, bet kartais sveika uzmesti aki, kartais pasiziuriu, nes viena karta buvo prisikaupe baltu velniu ten, tai gydytoja liepe pavalyt kalio permanganato tirpaliuku, isvaliau ir dabar viskas gerai, bet vis uzmetu aki smile.gif
Atsakyti
gerai, radau jus cia. Padekite, nerimauju. Pries metus buvome pas urologa. Jis pasake, kad "tav ietele" paraudusi ir pats galiukas siauras. Israse tepaliuka, sake patepti ir praeis...laikas eina, o man atrodo niekas nesikeicia. Ji vis tiek siauras. Ar taip turi buti? ir truputi raudonas, nors stengiuosi plauti gerai. Ar reikia skubeti pas daktara ar pas visus taip? unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
As nieko neatsmaukineju, o kam listi?!

QUOTE(Martusik @ 2012 07 31, 22:30)
gerai, radau jus cia. Padekite, nerimauju. Pries metus buvome pas urologa. Jis pasake, kad "tav ietele" paraudusi ir pats galiukas siauras. Israse tepaliuka, sake patepti ir praeis...laikas eina, o man atrodo niekas nesikeicia. Ji vis tiek siauras. Ar taip turi buti? ir truputi raudonas, nors stengiuosi plauti gerai. Ar reikia skubeti pas daktara ar pas visus taip? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Geriausiai butu pasirodyti pas daktara,jis apziures vaikuti ir nuramins tave..Mes nematom kas ir kaip tavo maziukui..Tad uzsiregistruok pas gydytoja, paciai bus ramiau..Parasyk kaip sekes..
Atsakyti
jo, ir as manau kad reikia, geriau eilini karta pasikonsultuoti. Eisim greit pas daktara, tada ir reikes paklaust g.gif
Atsakyti
Mums irgi yra tokia problemele, mes tik prausdavome, bet odeles neatsmaukinejome, ir ka, odele priaugo, buvome pas urologa, tai dabar reikia tepti tepaliuku ir atitraukineti. Urologas sako, kad butinai reikia atsmaukineti odele ir ten prausti, kad isvengti problemu, tokia musu patirtis
Atsakyti
As atsmaukiu odele. Karta buvo uzdegimas,jam neatsismaukdavo kiek reikia,priauge buvo,tai vezem pas daktara,nuo to karto visada atsmaukiu.
Atsakyti
Atsmaukti PRIVALOMA. Nauju mamu knygos labai klaidina. Ten rasoma ,kad nekisti nagu iki 3 metu. Mes nekisom, tai suaugo. Teko chirurgui plesti.
Neuztenka elementaraus nuplovimo vandeniu. Po odele kaupiasi baltymines sankaupos, nesvarumai, kuriuos butina isplauti, kad nekiltu uzdegimu.
Atsakyti
mum sake ne,gali pakenkti
Atsakyti
Ir zinok dabar reikia ar nereikia. Mes iki 3ju metu ten nelindom ir nieko neatsmaukinejom (ir niekas ten nesuauge). Uzsukom profilaktiskai pasirodyti chirurgui, tai sake, maudant vaika reikia atsmaukti ir isplauti. Nu bet va kai paskaitai tai vieningos nuomones nera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mandarininė: 25 spalio 2012 - 11:59
sveikos,

aš irgi pasisakysiu šia tema, yra labai daug diskusijų šiuo klausimu ir iš principo nieko ten nereikia atsmaukinėti, o bet tačiau aš abiems savo berniukams atsmaukinėju, nes pas juos buvo bėdų su šiuo klausimu. Uždegimukai dičkiui kartojosi, tepėm vaistukais, kad atsidalintu apyvarpė nuo varpos galvutės ir t.t. ir pan. Todėl mums gydytojas liepė prausiant atsmaukti 3-4 kartus į savaitę, o mažajam liepė atsmaukti 1 kartą į savaitę. nes pas abu paraudę galiukai, o tai rodo jo uždegimukas yra, arba tuoj bus.

Todėl manau, kad nereikia ir negalima savivaliauti, jei turite kažkokių neaiškumų kreipkitės pas specialistus, kurie jums patars smile.gif (nors ir tie nesutaria tarpusavy biggrin.gif)
Papildyta:
QUOTE(waidaw @ 2012 10 09, 09:04)
Atsmaukti PRIVALOMA. Nauju mamu knygos labai klaidina. Ten rasoma ,kad nekisti nagu iki 3 metu. Mes nekisom, tai suaugo. Teko chirurgui plesti.
Neuztenka elementaraus nuplovimo vandeniu. Po odele kaupiasi baltymines sankaupos, nesvarumai, kuriuos butina isplauti, kad nekiltu uzdegimu.


nesuaugo, o tiesiog neatsidalino. jei apyvarpė neatsidalina nuo varpos iki 3 metų tada daroma operacija, kad atsidalinti, bet pas mus pvz viena pusė atsidalino vaistų pagalba, kita dar nea, bet gydytojas mūsų nepuolė operuoti, sakė palauksim 5 tojo gimtadienio, tikiu, kad atsidalins ir kita pusė.
Atsakyti
As kruopsciai plaunu ten suneliui viska, ir odele ta atsmaukineju bet vis vien tas galiukas raudonas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martusik: 06 lapkričio 2012 - 09:04
Suprantantiems rusiskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilgynė: 20 gruodžio 2012 - 23:39