Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai !

QUOTE(Redauta @ 2010 12 29, 11:50)

Redauta, 29 Gru 2010 - 11:50, parašė:

Redauta, 29 Gru 2010 - 11:50, parašė:

Atsakymu bei kokiu patarimu nesulaukiau,tai pirkau savo mergytei Memelio zaisluose  Lego 5508  tai zaidzia jau ir vyresnioji,manau,kad tai tik pradzia:)))Malonu,kad tokia temute radau,tik gal ne visos norite cia bendrauti su naujokemis? wub.gif

Atsakymu bei kokiu patarimu nesulaukiau,tai pirkau savo mergytei Memelio zaisluose  Lego 5508  tai zaidzia jau ir vyresnioji,manau,kad tai tik pradzia:)))Malonu,kad tokia temute radau,tik gal ne visos norite cia bendrauti su naujokemis? wub.gif

manau kad ne visada ir ne visais klausimais kiekviena turi ką pasisakyti. man irgi va niekas nepasako kad vuolia, keičiamės lego dėžėm bigsmile.gif reiškia niekam ta idėja neįdomi. o čia temikė liuks, labai smagu kažką įlindus sužinoti, pasiskaityti, pasitarti... norėtųsi daugiau įspūdžių apie konkrečius rinkinius, kas kokį vaikui nuperka, kas patiko-nepatiko, nors aišku tai bus subjektyvu, bet vis tiek... aš pvz ganėtinai pykstu ant lego už tokias detales, kurios būna atverčiamos-atlenkiamos, pvz lego garažo vienoje fūroje stogas turi pasikelti-nusileisti, ir bandant tą padaryti, nusirauna visas stogas... nes nelogiškai sunkiai vyreliai sukiojasi ir todėl bandant pakelti tą stogą, nusilupa ta kaladėlė ant kurios viskas laikosi. turbūt reiks paklijuoti, bet vėlgi gaila, jau ir nebeišsiardys tada...
būtų gerai kad tokiais pastebėjimais apie daugiau rinkinukų pasidalintume, o gal kas ir kokią idėją švystels...
Atsakyti
Oho, labai smagu, kad radau tokia temele.

Na, mes tik naujokai sioje srityje. Zaidziam dabar su Duplo. Tikrai labai idomus uzsiemimas vaikams. Bent jau mazasis, tai kiekviena diena sukonstruoja koki boksta smile.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
Sutinku su Rucelies pasisakymu 4u.gif
Parašysiu, kas užkliuvo mano vaikams jų turimuose rinkiniuose.
Policijos nuovadoje galėtų kalinių kameros būti truputį didesnės, kad ten galėtų kalinį įkišti ir išimti neišgriovus sienų ax.gif
Rinkinyje 4956 3 in 1 statosi namai, tai galėtų jie būti pav. be nugarinės dalies ar kažkaip, kad į vidų galėtų įeiti ir "gyventi" žmogeliukai, nes dabar arba stogą nuima arba tik per duris įmeta žmogiuką į vidų ir negali iškrapštyti biggrin.gif Aišku galima patiems išgriauti sieną galinę arba pagal save statyti namą, bet vaikai dar per maži.
Atsakyti
Laba. Maciau IKI parduotuvese iki sausio 4d. 40% nuolaida visiems konstruktoriams ir lavinamiesiems zaislams.. Kazi ten prekiauja LEGO Duplo? Man konkreciai su skaiciais reiktu. Gal kuri uzmatet? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2010 12 30, 12:43)

JurgaS, 30 Gru 2010 - 12:43, parašė:

JurgaS, 30 Gru 2010 - 12:43, parašė:

Sutinku su Rucelies pasisakymu  4u.gif
Policijos nuovadoje galėtų kalinių kameros būti truputį didesnės, kad ten galėtų kalinį įkišti ir išimti neišgriovus sienų  ax.gif
Rinkinyje 4956 3 in 1 statosi namai, tai galėtų jie būti pav. be nugarinės dalies ar kažkaip, kad į vidų galėtų įeiti ir "gyventi" žmogeliukai, nes dabar arba stogą nuima arba tik per duris įmeta žmogiuką į vidų ir negali iškrapštyti  biggrin.gif  Aišku galima patiems išgriauti sieną galinę arba pagal save statyti namą, bet vaikai dar per maži.

Sutinku su Rucelies pasisakymu  4u.gif
Policijos nuovadoje galėtų kalinių kameros būti truputį didesnės, kad ten galėtų kalinį įkišti ir išimti neišgriovus sienų  ax.gif
Rinkinyje 4956 3 in 1 statosi namai, tai galėtų jie būti pav. be nugarinės dalies ar kažkaip, kad į vidų galėtų įeiti ir "gyventi" žmogeliukai, nes dabar arba stogą nuima arba tik per duris įmeta žmogiuką į vidų ir negali iškrapštyti  biggrin.gif  Aišku galima patiems išgriauti sieną galinę arba pagal save statyti namą, bet vaikai dar per maži.

dėl šito sutinku. Nes pvz poicijos nuovadoj, kur ten policininkai sėdi tai gerai padaryta, išėmei, įdėjai žmogeliuką, vargo mažai.
Mes patys statom namus, tai darau, kad vaikui būtų patogiau išimt, įdėt, žaist.
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2010 12 28, 09:02)

Rucelie, 28 Gru 2010 - 09:02, parašė:

Rucelie, 28 Gru 2010 - 09:02, parašė:

Kaune dar galima pusėtinai apsipirkti jonelio kieme. bet ten jau rinkinys nebus "naujas". vieną pirkom (pakrančių apsaugą), na pigiai ganėtinai, ir detalės tipo visos, tik dėžė palamdyta. esmė kad jos tas detales ten sutikrina, t.y. naujas rinkinys buvo viskas išplėšta iš maišelių ir sudėta paskui bele kaip, o ten kur instrukcijose yra dalyčių sąrašas viskas sužymėta kad sutikrinta ir yra. tai aš nepasitikėjau, dar namie viską perkonstravau patikrinau, na bet iš tiesų visos detalės. o bet tačiau iš pokiukų išplėšta, pokiukai jau neoriginalūs, supakuota buvo kas su kuo papuolė (nesilaikant kad ten pirmas ar penktas pokiukas, sukrėsta viskas kaip pauolė), instrukcijos jau papaišytios sužymint kad visos detalės... na sunku bus vaikui už "naują" iškišti jau tokį rinkinį. kad jau buvo supakuoti tie pokeliai, galėjo jų niekas ir neplėšyti parduotuvėj... bet kai gavosi man 80 lt už nemažą rinkinį, tai nurijau aš tas menkas bėdeles, svarbu dalys visos...

Kaune dar galima pusėtinai apsipirkti jonelio kieme. bet ten jau rinkinys nebus "naujas". vieną pirkom (pakrančių apsaugą), na pigiai ganėtinai, ir detalės tipo visos, tik dėžė palamdyta. esmė kad jos tas detales ten sutikrina, t.y. naujas rinkinys buvo viskas išplėšta iš maišelių ir sudėta paskui bele kaip, o ten kur instrukcijose yra dalyčių sąrašas viskas sužymėta kad sutikrinta ir yra. tai aš nepasitikėjau, dar namie viską perkonstravau patikrinau, na bet iš tiesų visos detalės. o bet tačiau iš pokiukų išplėšta, pokiukai jau neoriginalūs, supakuota buvo kas su kuo papuolė (nesilaikant kad ten pirmas ar penktas pokiukas, sukrėsta viskas kaip pauolė), instrukcijos jau papaišytios sužymint kad visos detalės... na sunku bus vaikui už "naują" iškišti jau tokį rinkinį. kad jau buvo supakuoti tie pokeliai, galėjo jų niekas ir neplėšyti parduotuvėj... bet kai gavosi man 80 lt už nemažą rinkinį, tai nurijau aš tas menkas bėdeles, svarbu dalys visos...

aš va Kalėdom Jonely pirkau - ir dėžė palamdyta, ir detalės ne visos, bet sustačiau, padariau, vaiaks džiaugėsi ir nieko nematė. Sakė, kad senelis geras, atnešė Lego kaip jis ir norėjo biggrin.gif

o štai mažiui ir kiti seneliai apdovanojo tą Lego Duplo su skaičiukais doh.gif doh.gif o dar vyras dundukas pas savo tėvus ir pradarė. Nu užsiutau - namie identiškas tik išpakuotas toks pats rinkinys, o jie naują pralupo. Tai dabar aplamdyta dėžė, bet nors tiek, kad iš maišiukų neišėmė. Nežinau ką daryt - palikt vaikui žaist, ar parduot. Tik kaži ar kas tokį pirkti norės doh.gif
Atsakyti
Mano vyresnelis Lego maniakas. Nu, bet, neuzsibuna pas ji pastatyti rinkiniai schmoll.gif Pasidziaugia diena/dvi, paskui isardo, ir pagal savo fantazija, visokius gremezdus stato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 12 29, 02:17)

Kačia, 29 Gru 2010 - 02:17, parašė:

Kačia, 29 Gru 2010 - 02:17, parašė:

Lego city 7938
http://city.lego.com...Train/7938.aspx

vau bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Redauta @ 2010 12 29, 12:50)

Redauta, 29 Gru 2010 - 12:50, parašė:

Redauta, 29 Gru 2010 - 12:50, parašė:

aš ir naujokė, dar nė metų nėra kai įsijungėm į legomaniją, tai ne daug dar info turiu, pasisakyt neišeina jei nežinai, aš nepastebėjau, kad kas čia naujokus ignoruotų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Isila @ 2010 12 31, 16:44)

Isila, 31 Gru 2010 - 16:44, parašė:

Isila, 31 Gru 2010 - 16:44, parašė:

o štai mažiui ir kiti seneliai apdovanojo tą Lego Duplo su skaičiukais  doh.gif  doh.gif o dar vyras dundukas pas savo tėvus ir pradarė. Nu užsiutau - namie identiškas tik išpakuotas toks pats rinkinys, o jie naują pralupo. Tai dabar aplamdyta dėžė, bet nors tiek, kad iš maišiukų neišėmė. Nežinau ką daryt - palikt vaikui žaist, ar parduot. Tik kaži ar kas tokį pirkti norės  doh.gif

o štai mažiui ir kiti seneliai apdovanojo tą Lego Duplo su skaičiukais  doh.gif  doh.gif o dar vyras dundukas pas savo tėvus ir pradarė. Nu užsiutau - namie identiškas tik išpakuotas toks pats rinkinys, o jie naują pralupo. Tai dabar aplamdyta dėžė, bet nors tiek, kad iš maišiukų neišėmė. Nežinau ką daryt - palikt vaikui žaist, ar parduot. Tik kaži ar kas tokį pirkti norės  doh.gif

pasilikit sau, fainos bus statybinės kaladėlės wub.gif su piešinėliais thumbup.gif jaučiu nelabai apsimokėtų parduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2011 01 01, 23:07)

Kristiniux, 01 Sau 2011 - 23:07, parašė:

Kristiniux, 01 Sau 2011 - 23:07, parašė:

vau bigsmile.gif  wub.gif
aš ir naujokė, dar nė metų nėra kai įsijungėm į legomaniją, tai ne daug dar info turiu, pasisakyt neišeina jei nežinai, aš nepastebėjau, kad kas čia naujokus ignoruotų 4u.gif  4u.gif  4u.gif

pasilikit sau, fainos bus statybinės kaladėlės wub.gif su piešinėliais thumbup.gif jaučiu nelabai apsimokėtų parduot g.gif

vau bigsmile.gif  wub.gif
aš ir naujokė, dar nė metų nėra kai įsijungėm į legomaniją, tai ne daug dar info turiu, pasisakyt neišeina jei nežinai, aš nepastebėjau, kad kas čia naujokus ignoruotų 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai va, jaučiu pasiliksiu, nes negi išmesi dabar. Tik vat gaila, kad du vienodi, geriau būtų už tą pačią kainą kitą rinkinį paėmę. O šiaip tam rinkiny tai kaladėlių mažokai... tik kad labai gražios wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

Mes siandien prisipirkom nauju lego ,vaikai taip lauke kol ateis ta sausio pirmoji lotuliukas.gif doh.gif

Rinkinukai visi labai faini wub.gif

user posted image

o sitas tai nelabai vertas kainos,bet pirkom vien del to rykliuko doh.gif
user posted image

Is Ninjago
user posted image

O tie kur parsiduoda po 1 ninjago tai tikrai brangus 7.50 svaro uz zmogiuka ir kortas doh.gif

ir is Pharaohs quest
labai jau fainos tos mumijos thumbup.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
O kur pirkote šiuos rinkinius?
Atsakyti
QUOTE(Smile... @ 2011 01 02, 22:08)

Smile..., 02 Sau 2011 - 22:08, parašė:

Smile..., 02 Sau 2011 - 22:08, parašė: