Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai !

Su sventem newyear.gif
Kaledu senis vyresneliui atnese el. traukini ir policijos tardymo autobusa, sunus liko patenkintas.
Lb grazus tas traukinys wub.gif bet kiek elemetu nemazai i ji dedasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 12 27, 21:16)
Sviga, čia megai? maniškis berods kažką tokio turi, gavo dovanų nuo savo panelės  wub.gif labai fainas  thumbup.gif
maniškis gavo šiemet lego policijos fūrą (nuovadą jau turim), garažą ir geltoną fūrą kur lego dovanas veža  wub.gif ypač giriu garažą. 10 balų.
dabar laukiam parkeliaujant uosto su laivu, tokio

gaus gimtadieniui. gal kas tokį turite, any comments?

Taip mega bloc:)
Iš kur užsakinėji lego?Aš iš boots užsakiau gana pigiai gavosi trys už dviejų kainą,ale nežinau ar gausiu:))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 28 gruodžio 2010 - 11:58
Sviga, policijos nuovados iš boots lauki? mano kolegė buvo per Agnetą užsakiusi, negavom ir manau kad ten ir nebebus 4u.gif kiek žinau sugriežtino boots pirkimų tvarką ir ne taip lengva urmu prekintis dabar ax.gif
aš perku įvairiai, kur tik pigiau randu nusiperku ir pasidedu, nežiūriu metų laiko ir artėjančių švenčių, tiesiog radau ir griebiu. tai prastovi kartais ir metus kažkas nupirkta, bet gi toks daiktas kaip lego nuo stovėjimo negenda ax.gif už garažą mokėjau 170 lt, mums tai tikrai gavosi to vertas rinkinys thumbup.gif kas netingit youtube pasidairykit į juos, ten labai daug tame garaže visokio "veiksmo", yra visokie keltuvai-krautuvai, ratų montavimo įranga ir pan, t.y. labai gerai "įrengtas" technika garažas thumbup.gif
Monse, pabandyk parašyti nickui Nyka26, gal ji dar turi lego pigiau 4u.gif
taip niežti nagai laivą su uostu gauti, jau yra atvažiavęs į Kauną tik dar neatsiėmiau. labai įdomu kaip jis ten gyvai bigsmile.gif mačiau youtube kad tas laivas plaukioja, t.y. galima vonioje ar baseine plukdyti biggrin.gif
Monse, čia tau, matau kad garažų nebeturi verysad.gif
http://public.fotki.com/nyyka/zaislai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 28 gruodžio 2010 - 08:32
Ačiu Rucelie wub.gif išsisaugojau nuoroda drinks_cheers.gif parašysiu jai až 4u.gif

Aš ir perku lego per visus metus drinks_cheers.gif biggrin.gif pvz policijos nuovada gavau spalio pradžioi,su atsiuntimu ji man gavosi 200lt,tokia kaina su jokia nuolaida čia lt negausi doh.gif
Vakar buvau senukuose ,tai policijos nuovada 455lt blink.gif
Atsakyti
aš pastebėjau kad neprisirišant prie konkrečios datos "nuėjau ir nupirkau kai prireikė", galima gerokai sutaupyti. nes vis tai ten, tai šen atsiranda žmonių, kur parduoda tikrai gera kaina, už tokią kainą tikrai nė su žiburiu nerasi (pvz lego garažas mačiau 349 lt berods žaislų planetoje, aš mokėjau 170). aišku, jau investuoji į daiktą, kuris gal spintoje pusmetį ar metus stovės, bet užtat galima į tą laiką vaikui kraują pakaitinti blush2.gif aš jau kai turiu rankose kažkokį naują rinkinį, tada panaršau youtube ir paleidžiu vaikui, kad užsisvaigtų blush2.gif tai kai jau ateina laikas dovanot, pas mus nebūna kad vaikas NENORĖTŲ lotuliukas.gif tik pasimokiau jau, niekada taip nedaryt, kol dar to rinkinio negniaužau rankose. nes visko pasitaiko.
Kaune dar galima pusėtinai apsipirkti jonelio kieme. bet ten jau rinkinys nebus "naujas". vieną pirkom (pakrančių apsaugą), na pigiai ganėtinai, ir detalės tipo visos, tik dėžė palamdyta. esmė kad jos tas detales ten sutikrina, t.y. naujas rinkinys buvo viskas išplėšta iš maišelių ir sudėta paskui bele kaip, o ten kur instrukcijose yra dalyčių sąrašas viskas sužymėta kad sutikrinta ir yra. tai aš nepasitikėjau, dar namie viską perkonstravau patikrinau, na bet iš tiesų visos detalės. o bet tačiau iš pokiukų išplėšta, pokiukai jau neoriginalūs, supakuota buvo kas su kuo papuolė (nesilaikant kad ten pirmas ar penktas pokiukas, sukrėsta viskas kaip pauolė), instrukcijos jau papaišytios sužymint kad visos detalės... na sunku bus vaikui už "naują" iškišti jau tokį rinkinį. kad jau buvo supakuoti tie pokeliai, galėjo jų niekas ir neplėšyti parduotuvėj... bet kai gavosi man 80 lt už nemažą rinkinį, tai nurijau aš tas menkas bėdeles, svarbu dalys visos... va apie tokį kalbu
user posted image
user posted image
kadangi vaikas seniai jo norėjo, pirkom negalvodami. šita serija jau kažkaip dingusi iš parduotuvių žiūriu unsure.gif
mergytės, aš vis siūlau ir siūlau bet niekas neatsišaukiat. ar neatsirastų norinčių keistis ar kitaip kažkaip manytis DĖŽĖMIS? nes jau ne pirmą rinkinį turiu sulamdyta smarkiai dėže...nelabai norisi vaikui tokį sulamošintą dovanoti, ypač kai prireikia Kalėdoms (šiemet tokį sudrožtą gavo, kad teko aiškintis kur čia tas senelis taip paslydo ir kiba ant maišo užgriuvo blush2.gif ) jei kas turi tokį pat rinkinį ir išsaugojo tvarkingą dėžę, galėčiau keistis su kažkokia priemoka. juk ne aš viena turbūt taip, perku į dėžę nekreipdama didelio dėmesio g.gif bet jei pas ką nors kur rūsy ta dėžė tvarkinga trūni, negi gaila būtų pasikeisti į biskį palamdytą ir pvz gauti magaryčių lego kaladėlių bigsmile.gif aš pati turiu tvarkingų dėžių nuo kai kurių rinkinių, galėčiau kažkam taip pagelbėti...
mačiau sm kažkada pardavinėjo naują lego be dėžės. juk tikrai atsirastų kas tą dėžę turėtų 4u.gif tai kodėl žmogui nenusipirkus pigiau ir nesukombinavus blush2.gif nes pvz mes dėžių nenaudojam, išpakuojam ir neša vyras į rūsį. tų rinkinių parduoti neplanuojam, manau vaikas ilgai žais ir ta dėžė kaip ir nebereikalinga, tik gaila išmest...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 28 gruodžio 2010 - 09:08
QUOTE(Kačia @ 2010 12 28, 01:52)
Su sventem newyear.gif
Kaledu senis vyresneliui atnese el. traukini ir policijos tardymo autobusa, sunus liko patenkintas.

Aha doh.gif , net 9 mazosios biggrin.gif . Pirksim per akcijas pakraunamas, tik kazin kada sulauksim lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monse @ 2010 12 28, 09:48)

Aš ir perku lego per visus metus  drinks_cheers.gif  biggrin.gif 

drinks_cheers.gif aš ir jau perku lego nelaukiant švenčių, gimtadienių, nes kai šventė ant nosies, tada tikrai negaunu už gerą kainą doh.gif
kol kas mano keturmetis su duplo žaidžia, bet jau kelis rinkinius smulkiųjų į priekį papirkau, o lego policijos nuovadą jaučiu sandėliuosiu ilgiau nei metus, bet susigundžiau boots 3 už 2 kainą, tik aišku užsakinėjau ne per tarpininkę, nes jos amžiais negauna doh.gif o susikooperavom tryse mamkos ir vienos draugelis UK nupirko tomis pačiomis sąlygomis kaip tarpininkės perka thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Rucelie,2010 12 28, 08:31]
Sviga, policijos nuovados iš boots lauki? mano kolegė buvo per Agnetą užsakiusi, negavom ir manau kad ten ir nebebus 4u.gif kiek žinau sugriežtino boots pirkimų tvarką ir ne taip lengva urmu prekintis dabar ax.gif

Taip laukiu iš agnetos,bet tipo iš parduotuvės jau iškeliavę,tik kažkas neaiškaus su pačia tarpinike:)
Atsakyti
[quote=Sviga,2010 12 28, 13:26]
[quote=Rucelie,2010 12 28, 08:31]
Taip laukiu iš agnetos,bet tipo iš parduotuvės jau iškeliavę,tik kažkas neaiškaus su pačia tarpinike:)
[/quote]
mūsų rugsėjį iškeliavo iš parduotuvės, gruodžio vidury užkniso laukt ir šiaip ne taip atgavom pinigus, manau kad niekada ir neatkeliaus jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 12 28, 01:52)
Su sventem newyear.gif

įmeskit traukinuko nuorodą, ar foto, cekava koks čia rinkinukas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2010 12 28, 15:35)
įmeskit traukinuko nuorodą, ar foto, cekava koks čia rinkinukas biggrin.gif  4u.gif

Lego city 7938
http://city.lego.com...Train/7938.aspx

audrum mano vidurinelis pagrinde dar su duplo zaidzia, nors jau bando ir su smulkiais, bet neskubinu as jo mirksiukas.gif Musu mazoji sese neseniai pradejo jungti duplo kaladeles pati, nors jas jau buvo atradus senokai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 29 gruodžio 2010 - 01:17
Atsakymu bei kokiu patarimu nesulaukiau,tai pirkau savo mergytei Memelio zaisluose Lego 5508 tai zaidzia jau ir vyresnioji,manau,kad tai tik pradzia:)))Malonu,kad tokia temute radau,tik gal ne visos norite cia bendrauti su naujokemis? wub.gif
Atsakyti