mes visada statom ant pado, kitaip nepatogu

QUOTE(viavia @ 2010 12 15, 05:00)
Gal kas turite parduoti ar matete kur pigiau isigyti duplo pagrindu?
Noriu nupirkti lego duplo statybinių kaladėliu,kiek turėtų maždaug viena kainuoti ,kad nebūtų per brangu?
,noriu rinkinuko kur yra 200 paprastu kaladeliu.

Noriu nupirkti lego duplo statybinių kaladėliu,kiek turėtų maždaug viena kainuoti ,kad nebūtų per brangu?

Jei planuojat nauja rinkinuka, tai as darau taip: nusiziuriu koki - uzsirasau nr., patikrinu jo kaina internete (dazniausiai www. lego.com , tiki nusistatau, kad eur arba svarais rodytu, o ne doleriais ar dar kuo). Cia gerai matosi, kokia reali jo kaina uzsienyje, kai nera taikomos nuolaidos. O tada jau lyginu, ziuriu, kokia kaina pas mus ir svarstau, ar tinka man, ar dar palaukt reiketu...
O padams galbut dar taikytu nulaida Vaiku miete, kazkas rase, kad ten issitraukt ja reikia ir kad ne mazesne kaip 25 proc. bus. Bet nezinau tiksliai apie tai nieko. Tiesa, jei dar Limpopo taikytu 30proc. nuolaida, tai ten geriausias variantas padams

Vaiku mieste ta nuolaida buvo tik savaitgali, bet gal dar kokios nuolaidos bus. Gerai Natele rase, kad reik pasekti kainas

laba diena
Radau pas sūnėną labai daug lego detaliu is keliu rinkiniu net. Man butu įdomu ar buna kokiu nors instrukcijų internete?

Radau pas sūnėną labai daug lego detaliu is keliu rinkiniu net. Man butu įdomu ar buna kokiu nors instrukcijų internete?
QUOTE(Jolancike @ 2010 12 15, 16:35)
Aciu, reike isiaiskint dar kaip ten susirast

Nagi ten paprasta - paieška vyksta pagal
1. Rinkinio numerį. arba
2. Raktinį žodį, pvz. laivas, lėktuvas ar kt. arba
3. Pagal rūšį.
1. Rinkinio numerį. arba
2. Raktinį žodį, pvz. laivas, lėktuvas ar kt. arba
3. Pagal rūšį.

as ten ivedziau kad noriu masinos bet nesigavo man atrast, stengsiuos dar
gal zinot numeriuka rinkinio kur dvi masinytes viena geriete o kita ne

QUOTE(virgutej @ 2010 12 16, 22:41)
as ten ivedziau kad noriu masinos bet nesigavo man atrast, stengsiuos dar

O jos visai mazos ar didesnes. Su zmoguciais ar ne? Spalvos?

gal nuotraukele ikelkit - aiskiau bus.
QUOTE(Natele @ 2010 12 17, 08:54)
O jos visai mazos ar didesnes. Su zmoguciais ar ne? Spalvos? 

nebuvo visai mazos (apie sprindzio ilgumo) viena balta man rodos o kita oranzine , zmogeliukai buvo po viena nuotrauku negalesiu ikelt nes fotikas suluzes

QUOTE(virgutej @ 2010 12 17, 09:54)
nebuvo visai mazos (apie sprindzio ilgumo) viena balta man rodos o kita oranzine , zmogeliukai buvo po viena nuotrauku negalesiu ikelt nes fotikas suluzes 

Manau kad tai Speed Racer 8158

http://shop.lego.com/Product/?p=8158