Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai !

QUOTE(Angele @ 2010 12 11, 18:46)

Angele, 11 Gru 2010 - 18:46, parašė:

Angele, 11 Gru 2010 - 18:46, parašė:

Jungiamės ir mes prie legomanijos biggrin.gif Nupirkau mažiui lego duplo, pradžiai tik statomųjų kaladėlių, nes pigiau nei rinkinukai, o ir kaladėlių nemažai. Svarsčiau dėl pado, bet nepaėmiau. Ar labai naudojat? 

Jungiamės ir mes prie legomanijos biggrin.gif Nupirkau mažiui lego duplo, pradžiai tik statomųjų kaladėlių, nes pigiau nei rinkinukai, o ir kaladėlių nemažai. Svarsčiau dėl pado, bet nepaėmiau. Ar labai naudojat? 

Mano pirmam sunui pado nereikejo ir dabar nenaudoja. O vat kitas tik ant pado graziausius statynius pastato, be pato jam neidomu schmoll.gif

Nutariau ir as traukiniu stoti is Norfos nusipirkti, tai kol sumasciau tai Siaures miestely nebebuvo. Gal kas netycia matet kokioj Norfoj 7937 4u.gif
Atsakyti
kad man atrodo jau niekur nieko padoraus neliko... Siandien nusliauziau i hyper Rimi ir Bangini (klaipedoje) tai aplamai visu zaislu vaizdelis nykus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 12 12, 01:11)

Kačia, 12 Gru 2010 - 01:11, parašė:

Kačia, 12 Gru 2010 - 01:11, parašė:

Mano pirmam sunui pado nereikejo ir dabar nenaudoja. O vat kitas tik ant pado graziausius statynius pastato, be pato jam neidomu schmoll.gif

Nutariau ir as traukiniu stoti is Norfos nusipirkti, tai kol sumasciau tai Siaures miestely nebebuvo. Gal kas netycia matet kokioj  Norfoj 7937 4u.gif

Nutariau ir as traukiniu stoti is Norfos nusipirkti, tai kol sumasciau tai Siaures miestely nebebuvo. Gal kas netycia matet kokioj  Norfoj 7937 4u.gif

Jei kas vaziuotu i Siaulius ir paimtu, tai galeciau nupirkt - ko gero dar butu g.gif .
Atsakyti
duplo ir smulkiuju lego padai dabar pigiausi limpopo - duplo tik 31lt su centais, o smulkiuju nepamenu blush2.gif nes 30proc. akcija visam lego, pasirinkimas neblogas bent jau kauno akropolyje 4u.gif

maniskis tai naudoja ir didziuosius padus ir tuos mazesnius - ant didziuju visokius statinius stato, o mazesnius naudoja kaip perdengimus pvz. namu statime, ivairiose trasose ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2010 12 11, 09:46)

Angele, 11 Gru 2010 - 09:46, parašė:

Angele, 11 Gru 2010 - 09:46, parašė:

Mes turim 2 didelius pagrindus, tai labai reikalingas daiktas, ir abu naudojami thumbup.gif O mazesniu visokiu turim is rinkinio namuko, tai namai dabar superiniai gaunasi, kai yra perdengimu thumbup.gif
Del kainu nezinau, seniai neziurejau, bet kai man reikejo, be akciju didelis pagrindas kainavo apie 60 lt doh.gif Spjoviau ir nupirkau 2 naudotus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(maidala @ 2010 12 11, 09:50)

maidala, 11 Gru 2010 - 09:50, parašė:

maidala, 11 Gru 2010 - 09:50, parašė:

sveiki,
mes dar mazi, kol kas naudojam LEGO duplo. bet kiek pastebejau LEGO labiau skirti berniukams, saviskei pirkom ZOO rinkinuka, ir daugiau nieko mergaitisko neuzmaciau. bet va atradimas man buvo - nupirkau playbig bloxx kaladeles HEllo Kitty tema, ir jis puikiai renkasi kartu su LEGO duplo thumbup.gif gal kam pravers 4u.gif

sveiki,
mes dar mazi, kol kas naudojam LEGO duplo. bet kiek pastebejau LEGO labiau skirti berniukams, saviskei pirkom ZOO rinkinuka, ir daugiau nieko mergaitisko neuzmaciau. bet va atradimas man buvo - nupirkau playbig bloxx kaladeles HEllo Kitty tema, ir jis puikiai renkasi kartu su LEGO duplo thumbup.gif gal kam pravers 4u.gif

Na Duplo ne tik berniukam, o be zoo yra ir daugiau mergaitems, namas, cirkas, parduotuveles - paprasta ir gyvuneliu, fermos rinkinys, na cia tiek kiek skubiai sugalvojau, o yra ju ir daugiau.
O va su mazosiomis kaladelemis biski promatiska, ten tikrai daugiau rinkinuku berniukams g.gif
O dar Megabloks tinka su Duplo, tai ten yra ir daugiau mergaitisku rinkinuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif gal kas mate lego deluxe bricks box nr. 6167? kur nors Vilniuje...
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 12 11, 17:50)

maidala, 11 Gru 2010 - 17:50, parašė:

maidala, 11 Gru 2010 - 17:50, parašė:

sveiki,

sveiki,

Mergaitems (ir berniukams tinkamas zinoma) dar yra Lego Duplo 5639 Seimos namas wink.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 12 12, 00:11)

Kačia, 12 Gru 2010 - 00:11, parašė:

Kačia, 12 Gru 2010 - 00:11, parašė:

Matau skirtingai kiekvienas, puikiai stato ir be pado, bet galvoju apie mažesnius, kad perdangoms tiktų.

QUOTE(Nolta @ 2010 12 12, 12:53)

Nolta, 12 Gru 2010 - 12:53, parašė:

Nolta, 12 Gru 2010 - 12:53, parašė:

duplo ir smulkiuju lego padai dabar pigiausi limpopo - duplo tik 31lt su centais, o smulkiuju nepamenu  blush2.gif  nes 30proc. akcija visam lego, pasirinkimas neblogas bent jau kauno akropolyje  4u.gif

duplo ir smulkiuju lego padai dabar pigiausi limpopo - duplo tik 31lt su centais, o smulkiuju nepamenu  blush2.gif  nes 30proc. akcija visam lego, pasirinkimas neblogas bent jau kauno akropolyje  4u.gif
Ačiū 4u.gif

QUOTE(julija4ever @ 2010 12 12, 13:22)

julija4ever, 12 Gru 2010 - 13:22, parašė:

julija4ever, 12 Gru 2010 - 13:22, parašė:

Mes turim 2 didelius pagrindus, tai labai reikalingas daiktas, ir abu naudojami thumbup.gif  O mazesniu visokiu turim is rinkinio namuko, tai namai dabar superiniai gaunasi, kai yra perdengimu thumbup.gif 
Del kainu nezinau, seniai neziurejau, bet kai man reikejo, be akciju didelis pagrindas kainavo apie 60 lt doh.gif  Spjoviau ir nupirkau 2 naudotus drinks_cheers.gif

Mes turim 2 didelius pagrindus, tai labai reikalingas daiktas, ir abu naudojami thumbup.gif  O mazesniu visokiu turim is rinkinio namuko, tai namai dabar superiniai gaunasi, kai yra perdengimu thumbup.gif 
Del kainu nezinau, seniai neziurejau, bet kai man reikejo, be akciju didelis pagrindas kainavo apie 60 lt doh.gif  Spjoviau ir nupirkau 2 naudotus drinks_cheers.gif
Ačiū, apie perdengimus ir galvoju, dar norfoj mačiau ir nenupirkau doh.gif Tik mačiau juos naudotus parduoda, kaip ir su nuolaidom nauji g.gif
Internete pažiūrėjau ir nežinau ar dydis skiriasi bet norfoj be nuolaidos 38lt. pagrindų rinkinys. Įdomu kelių rūšių tų pagrindų yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 12 gruodžio 2010 - 16:57
QUOTE(Natele @ 2010 12 12, 12:14)

Natele, 12 Gru 2010 - 12:14, parašė:

Natele, 12 Gru 2010 - 12:14, parašė:

Jei kas vaziuotu i Siaulius ir paimtu, tai galeciau nupirkt - ko gero dar butu g.gif .

Aciu Natele wub.gif
bandysiu ieskoti arciau namu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar is duplo seimos namas turi kokiu garsu?Kuris idomesnis variantas mergaitei is didesniu rinkiniu?Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2010 12 12, 17:56)

Angele, 12 Gru 2010 - 17:56, parašė:

Angele, 12 Gru 2010 - 17:56, parašė:

Matau skirtingai kiekvienas, puikiai stato ir be pado, bet galvoju apie mažesnius, kad perdangoms tiktų.

Ačiū  4u.gif

Ačiū, apie perdengimus ir galvoju, dar norfoj mačiau ir nenupirkau  doh.gif  Tik mačiau juos naudotus parduoda, kaip ir su nuolaidom nauji  g.gif
Internete pažiūrėjau ir nežinau ar dydis skiriasi bet norfoj be nuolaidos 38lt. pagrindų rinkinys. Įdomu kelių rūšių tų pagrindų yra  g.gif

Ačiū  4u.gif

Ačiū, apie perdengimus ir galvoju, dar norfoj mačiau ir nenupirkau  doh.gif  Tik mačiau juos naudotus parduoda, kaip ir su nuolaidom nauji  g.gif
Internete pažiūrėjau ir nežinau ar dydis skiriasi bet norfoj be nuolaidos 38lt. pagrindų rinkinys. Įdomu kelių rūšių tų pagrindų yra  g.gif

Tik tokie ir tebuna, kur ir pendengimams skirti. Daugiau tik didesniuose rinkiniuose ju galima rasti.
Papildyta:
QUOTE(Kačia @ 2010 12 12, 20:36)

Kačia, 12 Gru 2010 - 20:36, parašė:

Kačia, 12 Gru 2010 - 20:36, parašė:

Aciu Natele wub.gif

Aciu Natele wub.gif

Siandien, rodos ,paskutine diena Norfoj akcijos lego- nepaveluok mirksiukas.gif .
Atsakyti