QUOTE(Angele @ 2010 12 11, 09:46)
Angele, 11 Gru 2010 - 09:46, parašė:
Angele, 11 Gru 2010 - 09:46, parašė:
Jungiamės ir mes prie legomanijos
Nupirkau mažiui lego duplo, pradžiai tik statomųjų kaladėlių, nes pigiau nei rinkinukai, o ir kaladėlių nemažai. Svarsčiau dėl pado, bet nepaėmiau. Ar labai naudojat?
Jungiamės ir mes prie legomanijos

Nupirkau mažiui lego duplo, pradžiai tik statomųjų kaladėlių, nes pigiau nei rinkinukai, o ir kaladėlių nemažai. Svarsčiau dėl pado, bet nepaėmiau. Ar labai naudojat?
Mes turim 2 didelius pagrindus, tai labai reikalingas daiktas, ir abu naudojami

O mazesniu visokiu turim is rinkinio namuko, tai namai dabar superiniai gaunasi, kai yra perdengimu
Del kainu nezinau, seniai neziurejau, bet kai man reikejo, be akciju didelis pagrindas kainavo apie 60 lt

Spjoviau ir nupirkau 2 naudotus
Papildyta:
QUOTE(maidala @ 2010 12 11, 09:50)
maidala, 11 Gru 2010 - 09:50, parašė:
maidala, 11 Gru 2010 - 09:50, parašė:
sveiki,
mes dar mazi, kol kas naudojam LEGO duplo. bet kiek pastebejau LEGO labiau skirti berniukams, saviskei pirkom ZOO rinkinuka, ir daugiau nieko mergaitisko neuzmaciau. bet va atradimas man buvo - nupirkau playbig bloxx kaladeles HEllo Kitty tema, ir jis puikiai renkasi kartu su LEGO duplo
gal kam pravers 
sveiki,
mes dar mazi, kol kas naudojam LEGO duplo. bet kiek pastebejau LEGO labiau skirti berniukams, saviskei pirkom ZOO rinkinuka, ir daugiau nieko mergaitisko neuzmaciau. bet va atradimas man buvo - nupirkau playbig bloxx kaladeles HEllo Kitty tema, ir jis puikiai renkasi kartu su LEGO duplo

gal kam pravers
Na Duplo ne tik berniukam, o be zoo yra ir daugiau mergaitems, namas, cirkas, parduotuveles - paprasta ir gyvuneliu, fermos rinkinys, na cia tiek kiek skubiai sugalvojau, o yra ju ir daugiau.
O va su mazosiomis kaladelemis biski promatiska, ten tikrai daugiau rinkinuku berniukams
O dar Megabloks tinka su Duplo, tai ten yra ir daugiau mergaitisku rinkinuku