Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai !

O kas tie zoob'ai? nuo keliu metu jie skirti? smile.gif
gal zinot,kur pigiau nusipirkti lego duplo?

QUOTE(Akimirkos @ 2010 06 27, 17:27)
Mano vaikas nelabai megsta konstruoti, bet su ZOOBais labai zaidzia  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(atcik @ 2010 06 28, 11:00)
O kas tie zoob'ai? nuo keliu metu jie skirti? smile.gif
gal zinot,kur pigiau nusipirkti lego duplo?

Jei lego, tai palaukti nuolaidu maximoj ar rimi zaislams smile.gif . O blokeliu gal su pora langu maciau nebloga kainyte lyginant su kt.- 130lt uz 200 (atrodo) detaliu.
Atsakyti
Anksciau pirkdavau ebay, bet paskutiniu metu daugiausi perku is Rimi, Maximos, Prizmos kai buna nuolaidos zaislams. Paskutinis mano pirkinys Toys Story 5659 (is Rimi su 40 proc. nuolaida)
http://www.brickset....ail/?Set=5659-1
Atsakyti
Dekui, merginos, lauksim ir mes nuolaidu..
nes be nuolaidu kainos tai oj oj smile.gif

QUOTE(Kačia @ 2010 06 29, 17:59)
Anksciau pirkdavau ebay, bet paskutiniu metu daugiausi perku is Rimi, Maximos, Prizmos kai buna nuolaidos zaislams. Paskutinis mano pirkinys Toys Story 5659 (is Rimi su 40 proc. nuolaida)
http://www.brickset....ail/?Set=5659-1

Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 21, 16:04)
gal zinot kur kaune Lego konstruktoriams akcija? blush2.gif

Paziurekit, gal patiks sitie konstruktoriai (jie gan nebrangus - po 50 lt) ir nematyti, yra su spygliukais arba jungimosi i griovelius pagrindu, mama pirko i darba (darzelyje dirba) tai sake, kad vaikams labai patinka 4u.gif

Nuotraukeles cia:
konstruktorius su spygliukais (smulkiosios motorikos lavinimui):
http://public.fotki....ckssmulkus.html

konstruktorius su gyvunais, jungiasi i griovelius (smuylkiosios motorikos lavinimui):
http://public.fotki....i/45100zoo.html
Atsakyti
QUOTE(Ingutej @ 2010 07 14, 13:03)
Paziurekit, gal patiks sitie konstruktoriai (jie gan nebrangus - po 50 lt) ir nematyti, yra su spygliukais arba jungimosi i griovelius pagrindu, mama pirko i darba (darzelyje dirba) tai sake, kad vaikams labai patinka  4u.gif

Nuotraukeles cia:
konstruktorius su spygliukais (smulkiosios motorikos lavinimui):
http://public.fotki....ckssmulkus.html

konstruktorius su gyvunais, jungiasi i griovelius (smuylkiosios motorikos lavinimui):
http://public.fotki....i/45100zoo.html

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ingutej @ 2010 07 14, 15:50)

user posted image
Atsakyti
Maniškiui tuoj bus 6 su lego draugaujam nuo vienmerių metukų- tik praleidom Lego Duplo stadiją- tai tada tiesiog nupirkom pačių papraščiausių lego kaladėklių namukus statėm, tada pirkom mažiukus daikčiukus su žmogeliukais (tarkim gaisrinės mašiną, greitąją, karavaną, paštininmko mašinytę). Esam internetu pirkę ir Kempiniuką su raketa, iš AMerikos siuntemės). Ebaėjuj- prikau labai daug buvo nekokybiškų kaladėlių- tai bet gal čia tik aš užtaikiau. Turim tiek daug. Dabar aišku aistra yra rinkti visus žmogeliukus- kol kad turi gal kokius šešis- nei vienas nepasikartojo- gerai pačiupinėja pačią pakuotę biggrin.gif ir renkasi- nežinau kaip mažiukai pirščiukai atskiria. Aišku neapsimoka, bet ką darysi wub.gif

Kaip jūs Lego rušiuojat ir palaikot tvarką?- Mes esam tokių plastikinių krepšelių pripirkę- įrankių dėžučių su skyreliais- bet vis tiek- vaikinas viską suverčia tenka vėl tvarkyt kartu. doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,noriu patarimo..is karto prisipazystu,laikos kaityti visu temu visai neturiu verysad.gif ir net geda paciai pries save doh.gif ir noriu patarimo..norim sunui 3 gimtadienio proga pirkti lego..irpasimetem tarp gausos doh.gif doh.gif svarbu kad butu zmogeliuku,o jei dar traukinys butu,tai visai gerai...tinka ukio padargai lotuliukas.gif vaikas prie ukio toks laugh.gif ka galetumet patarti..duplo ar kokius dar... ax.gif nes nuvaziavus pas sunena griebia visus is eiles... doh.gif doh.gif labai dekui uz atsakyma 4u.gif tiesa,bijau nusisneketi,bet girdejau kad yra kazkokios detales kurios susivirskina,jei mazius nuryja,ar tai tiesa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 07 18, 16:12)
sveikos mamytes,noriu patarimo..is karto prisipazystu,laikos kaityti visu temu visai neturiu verysad.gif ir net geda paciai pries save doh.gif ir noriu patarimo..norim sunui 3 gimtadienio proga pirkti lego..irpasimetem tarp gausos doh.gif  doh.gif  svarbu kad butu zmogeliuku,o jei dar traukinys butu,tai visai gerai...tinka ukio padargai lotuliukas.gif vaikas prie ukio toks  laugh.gif  ka galetumet patarti..duplo ar kokius dar... ax.gif  nes nuvaziavus pas sunena griebia visus is eiles... doh.gif  doh.gif  labai dekui uz atsakyma 4u.gif tiesa,bijau nusisneketi,bet girdejau kad yra kazkokios detales kurios susivirskina,jei mazius nuryja,ar tai tiesa? blush2.gif

Kažką ir aš esu skaičiusi ant smulkiųjų Lego pakuočių (čia tos, kur smulkesnės už Duplo), kad netyčia nurijus jos bus suvirškintos. Bet vistiek gal geriau, kad netektų jų virškinti biggrin.gif Maniškis greit bus trijų, tai ką aš galiu pasakyti - smulkios Lego jam baisiai smagu, kai iš jų jau kas nors sudėta. Brolis su smulkiom žaidžia, prikonstruoja mašinų, tai mažius jas džiaugsmingai tampo. Bet, jei kokia detalė nukrenta, tai uždėti pats nebegali. Tai, kol dar kontroliuoji, tai tas nukritusias detales vis pridedi, o paskui kažkaip neužmatai ir, finale, matai, kad jau tik ratai su pagrindu važinėja, o visa kita po namus pasibarstę..... Todėl, nors smulkiųjų Lego ir didesnis pasirinkimas, tokiam amžiui vistik siūlyčiau Duplo. Dėl konkretaus rinkinio - pasižiūrėkit www.shop.lego.com Ten matysit, ko yra. Jei pirksit LT, o ne per tarpininkę užsakinėsit, tai pasirinkimo "ratas" susiaurės. Šiaip tai mačiau 5648
user posted image
berods Vln Žirmūnų Rimi gerai nukainuotą (bet kainos nepasakysiu, tik pagalvojau, kad gera). Šiaip siūlyčiau per parduotuves tiesiog prasieiti ir pasižiūrėti, ko pas mus yra.
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2010 07 18, 18:39)
Maniškis greit bus trijų, tai ką aš galiu pasakyti - smulkios Lego jam baisiai smagu, kai iš jų jau kas nors sudėta. Brolis su smulkiom žaidžia, prikonstruoja mašinų, tai mažius jas džiaugsmingai tampo. Bet, jei kokia detalė nukrenta, tai uždėti pats nebegali. Tai, kol dar kontroliuoji, tai tas nukritusias detales vis pridedi, o paskui kažkaip neužmatai ir, finale, matai, kad jau tik ratai su pagrindu važinėja, o visa kita po namus pasibarstę.....

Tikra tiesa. smile.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat visi serga lego liga. Užsikrietė nuo vyriausiojo - dabar lego manija pas juos kieme, keičiasi vaikinai žmogeliukais, sėdi laiptynėje mano vienuolikmetis ir jo trylikmetis draugas ir lego žaidžia kartu lotuliukas.gif

Ir mažieji paskuj jį - jau Aliona prašo lego mergaitėms, o mažiukai prisijungia, jeigu dyčikis neišvaro jų žaidimo metu smile.gif
Atsakyti