Įkraunama...
Įkraunama...

Juliukas - jau žvaigždelė

Mamulia, atsiųsk ir man sąskaitos numerį už nuomą pervesti pinigų.

Skimbtelk man, kai važiuosi į Santariškes, atlėkčiau - aš tebeturiu dovanėlę Juliukui ir mamytei - būtų galima abiems perduoti.
Atsakyti
as nezinau kada vaziuosiu,nes lauksiu kol baigs filmavima TV3 pagalbos Gedas, kartu vaziuosim, cia siurpraizas Juliukui smile.gif tad jei nesusivelinsim, paskambinsiu Daivule wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 01 04, 01:04)
as nezinau kada vaziuosiu,nes lauksiu kol baigs filmavima TV3 pagalbos Gedas, kartu vaziuosim, cia siurpraizas Juliukui smile.gif tad jei nesusivelinsim, paskambinsiu Daivule wink.gif

Ai, tai gal aš tuomet po kelių dienų nueisiu - jau turėsi superinę palaikymo komandą smile.gif
Atsakyti
kas per ai? wink.gif jei tik nori eit kartu tai einam, tik as bijau, kad mes neprognozujami laiko prasme, tad jei tinka,kad paskambinu kai tik pajudam link, susitinkam wink.gif ?

Nikute perdave dovanele, aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 01 04, 11:45)
kas per ai? wink.gif jei tik nori eit kartu tai einam, tik as bijau, kad mes neprognozujami laiko prasme, tad jei tinka,kad paskambinu kai tik pajudam link, susitinkam wink.gif ?

Tai ne dėl to, kad aš kaip nors kompleksuočiau or something, tiesiog pagalvojau, kad vaikiukui ir taip jau bus džiugu ir šventė, tai gal geriau pratęsti tą malonumą - užeičiau po poros dienų ir vėl dovanėlę padovanočiau, o ir su mamyte galėčiau pasėdėti paplepėti smile.gif Ne, Mamulia, neisiu šiandien - geriau jau dažniau tą šventę padaryti nei vienu ypu smile.gif Labai dėkui už pasiūlymą. Gal ir Edgarėlį tuo pačiu reikės aplankyti? Gal dar kokių lankytinų vaikų yra? Kadangi man problemos su mašina, man labai patogu bet kokie darbai, kurie susiję su šalia esančia ligonine.
Atsakyti
gerai sugavojai smile.gif
mes snd ir edgariuka aplankysime, o kita diena kai eisi, tai man rodos editos palatoj dar yra nelabai turtinga mamyte...
Atsakyti
buvau viena, Gediminas susirgo, negalejo kartu, pazadejo kita diena, tai manau artimiausiu metu vel vaziuosim smile.gif

pasidare baliu palatoj,nepaisant, kad juliui lasines lasa, saunuoliai drinks_cheers.gif

dekoja Nikutei uz dovanele, sako "kiek mes turim nepazystamuju draugu" smile.gif labai dziaugesi smile.gif pasakiau, kad Daiva ateis, lauks sake wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 01 04, 22:08)
dekoja Nikutei uz dovanele, sako "kiek mes turim nepazystamuju draugu" smile.gif labai dziaugesi smile.gif

smile.gif Tegul tik sveiksta wink_3.gif

Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 01 04, 22:08)
dekoja Nikutei uz dovanele, sako "kiek mes turim nepazystamuju draugu" smile.gif labai dziaugesi smile.gif pasakiau, kad Daiva ateis, lauks sake wink.gif

Rytoj laukiu virtuvės surinkėjų. Ketvirtadienį važiuoju pas Eišiškių mamytę. Juliuką žadu aplankyti šeštadienį. Kiek suprantu, jie dabar ir per išeigines kurį laiką bus ligoninėje?
Ko jiems reikia? Be Naujametinių dovanėlių (turiu Juliukui žaidimą ir mamai kremukų nupirkau). Maisto? daiktų? vitaminų? gal mamytei ko nors būtino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 04 sausio 2005 - 22:54
sestadieni juliukui bus kritimas jau, tad maisto gali nenest sad.gif gal kokio negazuoto mineralinio, actimelio, mamytei gerai butu vitaminai smile.gif zaidimu ir daikciuku jau turbut jam ilgam uzteks...
Atsakyti
As cia su blogom ziniom sad.gif Juliukui po 9men. taikyto chemoterapijos kurso (vakar sulasejo paskutine chemija) pablogejo sad.gif Siandien atlikus kontrolini kompiuterines tomografijos tyrima rastas onko zidinys-metastaze-desiniajame plautyje sad.gif sad.gif Juliukas ruosiamas skubiai operacijai sad.gif sad.gif

Ir tokia akimirka zinau tik tiek, kad skauda kazkur sirdy, o padet niekuo negali sad.gif

Palaikykime mama, nelikim abejingos, net nebezinau ka dar galim sugalvot, man is liudesio plysta sirdis....
Atsakyti
Mamulia, aš tai tikrai neišgalvoju, kaip palaikyti mamytę.....Koks jos būdas? Nori, kad paliktų visi ramybėje? Nori, kad kas nors šalia būtų? Gal tėvai? Gal koks kunigas aplankyti ir protingai pakalbėti? Tu geriau gal žinai, kas tokiais atvejais daroma...
Kada operacija? Pasakyk, kuo galiu padėti? Bet ką padarysiu...
Atsakyti