Šiandien 12 val. einu susipažinti ir aplankyti Juliuko ir Editos.
Patarkite prašau forumietės - kas pradžiugintų Juliuką ?????????? Ką nunešti ????????
Saulyte, bet ka, ka shirdis liepia... Jau dabar kazhin ar kas nors ji bedzhiugina...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2005 09 26, 09:38)
Šiandien 12 val. einu susipažinti ir aplankyti Juliuko ir Editos.
Patarkite prašau forumietės - kas pradžiugintų Juliuką ?????????? Ką nunešti ????????
Ar jis ne reanimaciniam. Kažin, ar kas ten įleidžia
Labai labai gaila Juliuko net sirdis plysta , jam kuo maziau skausmu , o mamytei stiprybes.
xxxsaulyte, nunešk editai vokelį, ji žinos ką su tais pinigėliais veikti
Gal mes po biški galim prisidėti prie to vokelio turinio . Mamulia ar turi editos saskaitą ?. AŠ sedžiu ir negaliu , kaip norisi šitam angeliukui palengvinti skausmą .
Editos saskaita ir as turiu, galiu parasyti i asmenines.
Matau,esi xxxsaulyte.Kaip sekėsi?
Pabuvau pas Juos pora valandų per pietus. Juliukas kvėpuoja per deguonies kaukę ir žiūrėjo TV. Pasėdėjome, pabendravome su Edita. Tokių stiprių MOTERŲ yra vienetai !!!!!!!!!!
O dėl padėjimo - žinau ko dabar reikia, tai maisto sekančiu kartu nunešiu......
O pinigėlių manau Jiems visada reikia, aš padariau pavedimuką į Editos sąskaitą.........
O dėl padėjimo - žinau ko dabar reikia, tai maisto sekančiu kartu nunešiu......
O pinigėlių manau Jiems visada reikia, aš padariau pavedimuką į Editos sąskaitą.........
Xxxsaulyte, šaunuolė, kad išdrįsai nueiti. Aš vakar net norėjau rašyti į forumą ir prašyti klaipėdiečių, kad nueitų aplankyti Editos. Lankiau ją Vilniuje, tikrai žinau, kad ji labai laukia tokių lankytojų, žinau kad jai lengviau kai ji ne viena neša savo skausmą...Pati Edita ne kartą yra sakiusi - "neturiu artimų žmonių, bet užtai kiek man Dievas atsiuntė gerų "svetimų" žmonių...ką aš be jūsų daryčiau"...Tikrai žinau, kad jai esate reikalingos. Saulyte, lenkiu galvą, tikrai ne kiekviena išdrįstų eiti būtent dabar "susipažinti" su Edita, nors būtent dabar labiausiai jai to reikia. Jokiu būdu nepalikit jos vienos.
Kas iš Klaipėdos Juliui reik kasečių su multikais, vidiaką nuvešiu.
Edita tikrai pasakytų jei nenorėtų ko nors matyti
Edita tikrai pasakytų jei nenorėtų ko nors matyti