Šiandien 12 val. einu susipažinti ir aplankyti Juliuko ir Editos. Patarkite prašau forumietės - kas pradžiugintų Juliuką ?????????? Ką nunešti ????????
Šiandien 12 val. einu susipažinti ir aplankyti Juliuko ir Editos.
Patarkite prašau forumietės - kas pradžiugintų Juliuką ?????????? Ką nunešti ????????
Gal mes po biški galim prisidėti prie to vokelio turinio . Mamulia ar turi editos saskaitą ?. AŠ sedžiu ir negaliu , kaip norisi šitam angeliukui palengvinti skausmą .
Kartu sukurkim Velykų džiaugsmą onkologiniams vaikams . Prisidėk ir Tu[COLOR=red]
Pabuvau pas Juos pora valandų per pietus. Juliukas kvėpuoja per deguonies kaukę ir žiūrėjo TV. Pasėdėjome, pabendravome su Edita. Tokių stiprių MOTERŲ yra vienetai !!!!!!!!!! O dėl padėjimo - žinau ko dabar reikia, tai maisto sekančiu kartu nunešiu...... O pinigėlių manau Jiems visada reikia, aš padariau pavedimuką į Editos sąskaitą.........
Xxxsaulyte, šaunuolė, kad išdrįsai nueiti. Aš vakar net norėjau rašyti į forumą ir prašyti klaipėdiečių, kad nueitų aplankyti Editos. Lankiau ją Vilniuje, tikrai žinau, kad ji labai laukia tokių lankytojų, žinau kad jai lengviau kai ji ne viena neša savo skausmą...Pati Edita ne kartą yra sakiusi - "neturiu artimų žmonių, bet užtai kiek man Dievas atsiuntė gerų "svetimų" žmonių...ką aš be jūsų daryčiau"...Tikrai žinau, kad jai esate reikalingos. Saulyte, lenkiu galvą, tikrai ne kiekviena išdrįstų eiti būtent dabar "susipažinti" su Edita, nors būtent dabar labiausiai jai to reikia. Jokiu būdu nepalikit jos vienos.