Kalbejau su Edira. Ji sake, kad skausmo klinikai reikia tik siuntimo ir ishrasho. Tada jie konsultuoja ir visus reikalingus vaistukus ishrasho...
Baisu....Nieko protingo negaliu patarti ar pagelbeti....
Prisidesiu prie Neros minties, pervesiu kuklia sumele Editai - gardesniam kasneliui ar kokiam Juliuko pageidavimui ispildyti.
Ne, i Vilniu vazhiuoti nereikes. Klaipeda irgi konsultuos. Tik kreiptis i juos reikia su siuntimu ir ligos ishrashu... Reikiamus dokumentus gali parupinti apylinkes pediatras.
Aš gyvenu Klaipėdoje. Kas bendrauja su Edita ir Juliuku - galite duoti mano tel.Nr. 869877631. Tikrai visada padėsiu - ar maisto nupirkti, ar nuvežti kur nors......... Visą laiką seku šią temą, padėjau pinigėliais - žodžiu - nesu abejinga Juliukui .......
Klijuoja pleistriukus. Ish pradzhiu beveik nepadeda - reikia laiko, kol suveikia Paskui snaudzhia visa laika... Edita nusikamavusi... Pakalbejau su ja ir apsiverkiau... Taip idiotishkai jauchiuos, kad niekuo niekuo negaliu padet Tik melstis... Gal kas ish klaipediechiu galetu ja aplankyti kartais? Manau, kad jai reikia, kad kas nors kartas nuo karto pabutu shalia...
Ryt eisiu pas juos būtinai būtinai, nes pasiilgau jau labai jų.
Apkabinsiu abu nuo visų mūsų.
Apkabinsiu abu nuo visų mūsų.
Vakar juos aplankiau. Juliukui labai skauda. Labai sunku buvo jį tokį matyti Juliukui sunku kvėpuoti, jis mažai kalba. Tikriausiai, jai Edita pavyks Juliuką prišnekinti, tai pirmadienį jie gulsis į ligoninę.
Edita sakė, kai prėjo tie baisūs skausmai Juliukui, kurie šią savaitę juos buvo užklupę Juliukas pasakė, KAD NORI GYVENI. Mamos, kaip sunku man buvo vakar bendrauti su Edita , kaip sunku buvo matyti Juliuką
Edita sakė, kai prėjo tie baisūs skausmai Juliukui, kurie šią savaitę juos buvo užklupę Juliukas pasakė, KAD NORI GYVENI. Mamos, kaip sunku man buvo vakar bendrauti su Edita , kaip sunku buvo matyti Juliuką
stiprybės
DI_ parašė : Juliukas ligoninėj