Įkraunama...
Įkraunama...

Juliukas - jau žvaigždelė

Dieve, kaip baisu sad.gif Jis gi ne mazhytis, viska supranta cry.gif O tas skausmas tik stipres sad.gif
Atsakyti
kaip čia paaiškinti Juliuikui, kad jeigu klijuosis tai jam tik palengvės,o visai ne tai, ką jis galvoja...juk dabar svarbiausia skausmą sumažinti maksimaliai...
Atsakyti
Kalbejau su Edita. Nuo vakar vakaro jau klijuoja pleistrus. Shiandien buvo pas gydytoja... Juliukas jauchiasi shiek tiek geriau, nes skausma nuslopino, tik mieguchio labai nori... Migdo vaistukai...
Atsakyti
Katik kalbejau su Edita. Naujienos geresnes-pavyko prisnekinti Juliuka.Vakar uzsiklijavo pleistra,tad sia nakti miegojo gerai smile.gif Dabar Juliukui neskauda smile.gif
Atsakyti
Jėzau, kiek tas vaikas gali kankintis cry.gif Gerai, kad nors skausmą šiek tiek malšina sad.gif
Atsakyti
Užėjau į Rugutės internete puslapį,pasiskaičiau apie Juliuką,pačios Rugutės liūdną gyvenimo istoriją,pasižiūrėjau į nuotraukas ir žliumbiau.Dieve,kiek toms mamoms skausmo tenka ištverti,kai jų vaikas nepagydomai serga... sad.gif kiek stiprybės jos turi turėti...
Kai pagalvoju,jei taip nutiktų man - nepakelčiau,palūščiau... cry.gif
Stiprybės Editai heart.gif
Atsakyti
QUOTE(janet @ 2005 09 16, 17:03)

Kai pagalvoju,jei taip nutiktų man - nepakelčiau,palūščiau... cry.gif
Stiprybės Editai heart.gif

Nepaluztum - mamos sirdis labai stipri..........Matyt stipresnes ne nebuna.....
Atsakyti
Ir kai pagalvoji, kad Lietuvoj vienu metu buva virsh tukstanchio tokiu ligoneliu - plaukai piestu stojasi... O kai dar pagalvoji, kaip jie ir ju sheimos neapsaugoti - tai dar baisiau pasidaro. Ishties labai neteisinga, kad tokia nelaime patirianchios sheimos dar ir materialinius nepriteklius turi kesti... Brrr... verysad.gif Nugi ner musu shaly teisybes, ner...
Atsakyti
Gal yra naujų žinių, kaip jaučiasi Juliukas?
Atsakyti
cry.gif Siandien gavau Editos zinute:"pasirodo,tie pleistriukai dar ne viskas.Sianakt vel kankino skausmai iki 3 val. nakties.As nebezinau,ka daryt.Jokie Lexataniliai ar Relanium jo neuzmigdo ir nenuramina.Dar nuo skausmo duodu ir Nimesil,bet niekas nepadeda.Daktaru nera,Skausmo klinika vaikais nesirupina.Ka man daryt?" Tai va,mamos,tokia ta musu Lietuvele.Nurasytas vaikas,ka nori ta daryk... cry.gif Bandau ieskoti pagalbos,informacijos savais kanalais.Tikrai niekad nemaniau,kad tokiame mieste kaip Klaipeda pagalbos jie nesulauks.Ka tada daryti gyvenant kur rajone? Skambinau apie pietus Editai,sake,pamiegojo Julius,diena skausmai lyg ir aprime,pati tik labai isvargusi,pasimetusi...Negaliu net rasyti...Julius miegojo,o ji neranda sau vietos,sake,delioju rubelius,Juliui visvien nebeprireiks...Dieve,kad tik nepaluztu,viena juk... cry.gif
Atsakyti
kaip sunku skaityti cry.gif
DI_ , jei reiks kur Klaipėdoj nuvažiuot ką paiimt, kokių vaistų, paršykk ar pasuk man 860611570
Atsakyti

Rytoj darbe paklausiu reanimacijos vedėjo kaip galima padėti tokiu atveju, juk yra kažkokia išeitis.
Atsakyti