Mamulia beveik kartu paraseme Pradziugino dalinai geros zinios apie Juliuka...Kad turi ka veikti, tik gaila, kad niekur nebenori eiti, bet tai zinoma suprantama... O dar norejau paklasuti kaip su apetitu Juliui? Ar valgo jis? Atsakykite kas galit. Saunuolis vaikutis, o butu saunu jei Edita cia prisijungtu. Pamatytu kiek zmoniu, kiek sirdeliu yra su ja ir su juos mazuoju kovotoju...
Melskimes visos uz ta vaikiuka, kad tik jam kuo maziau skausmu tektu iskesti?!
Valgo, bet labai prastai. Kaip Edita sako: "kovot reikia"
Norėčiau nors dalelę skausmo, kurį patiria Juliukas pasiimti pati.
QUOTE(Debi @ 2005 08 25, 11:09)
Mamulia,
vakar turejo parvykti Edita (Rugutes fondo). gal jos fondas galetu paremt Edita su Juliuku. Pries pora savaiciu pervedziau jiems 100 litu, mano sesuo - 50 litu. Dziaugciaus, jei tie pinigeliai butu skirti butent jiems, bet cia jau su Edita reiketu kalbet.
vakar turejo parvykti Edita (Rugutes fondo). gal jos fondas galetu paremt Edita su Juliuku. Pries pora savaiciu pervedziau jiems 100 litu, mano sesuo - 50 litu. Dziaugciaus, jei tie pinigeliai butu skirti butent jiems, bet cia jau su Edita reiketu kalbet.
Sveikos mamos, saunu, kad remiate fonda, noreciau pastebeti, kad skirdamos pinigelius, jei juos norite skirti konkreciam ligoniukui, tiesiog taip ir rasykite pavedimo paskirtyje, tada tie pinigeliai pateks ten kur Jus ir norite.
O Juliukui noriu palinketi viso kas geriausia, nors tas vaikas stebina mane savo tvirtybe, mane jie visi stebina, kadangi zinau kas yra chemoterapija ir visa kita, man tiesiog sunku isivaizduoti kaip jie istveria. O Juliaus mamai tvirtybes ir labai dziaugiuosi, kad tiek daug geru zmoniu buvo Jiems lemta sutikti, kad esat Jus salia, manau tai jiems didele parama sitam nelengvam kely.
gal kas šiandien kalbėjo su Edita? Kaip Juliukas? Bandžiau skambint, bet... tikriausiai tuo metu negalėjo kalbėt Edita.
Daiva, gal tu turi kokių žinių?
QUOTE(muselyte @ 2005 08 26, 21:28)
Daiva, gal tu turi kokių žinių?
Nieko nežinau...laikau įjungtą SKYPE - prieš keletą dienų bendravom su Edita internetu....bet Edita neprisijungia....labai neramu...
būtent, labai neramu. Net nežinau, gal ryt man iki jos nuvažiuot? Jei kas ką nors sužinosit praneškit
GAVAU ŽINUTĘ IŠ EDITOS. JIEMS VISKAS GERAI
Vakar vėlai grįžo, darbų turėjo. Juliukas jaučiasi neblogai
Vakar vėlai grįžo, darbų turėjo. Juliukas jaučiasi neblogai
Daiva dėl Skypo, tai Edita sakė, kad ji blogai girdi per savo ausines ir susipyko su jomis, todėl ir neprisijungia prie Skypo.
O jei norit pravesti pinigėlių Juliukui, tai veskit į Editos asmeninę sąskaitą, nes ji gauna žinutes į mobilų telefoną apie pervestus pinigėlius.
Editos sąskaita:
AB Bankas "Hansabankas"
a.s.LT347300010023655222
Edita Triuškienė
O jei norit pravesti pinigėlių Juliukui, tai veskit į Editos asmeninę sąskaitą, nes ji gauna žinutes į mobilų telefoną apie pervestus pinigėlius.
Editos sąskaita:
AB Bankas "Hansabankas"
a.s.LT347300010023655222
Edita Triuškienė