Man irgi labai liūdna skaityti apie Juliuką. Bet kartu aš labai žaviuosi jo stiprybe ir sugebėjimu džiaugtis viskuo tokiu sunkiu jam metu. Aš tokia menka prieš jį jaučiuosi, kada dėl kiekvieno "šūdniekio" puolu į paniką, nemoku džiaugtis ir vertinti gyvenimo.
Ir tikrai galiu nuoširdžiai pasakyti, kad šie vaikai manyje daug ką pakeitė ir aišku tik į gerą.
P.s. Pervedžiau truputį pinigėlių.
Edita sakė, kad artimiausiame žurnalo " Žmonės" numeryje ir Lietuvos ryto priede Gyvenimo būdas truputuką bus parašyta apie juos. Sakė ne interviu, bet šiaip pasakojimas.
QUOTE(Milė @ 2005 08 20, 17:30)
O kaip dabar Juliukas jaučiasi?
Edita vakar sakė, kad neblogai, tik niekur nenori eiti ir svečių irgi nelabai laukia. Bet vat šiandien turėjo važiuoti pas močiutę į fazendą, tai šitos išvykos labai laukė, jam labai patinka tenai, mačiau nuotraukas, jis ten meistrauja, padeda seneliams, kepa šašlykus.
Juliukas buvo fazendoj, prasiblaškė, jaučiasi neblogai. Edita džiaugiasi, kad Juliukas valgo su apetitu. Šiandien pietuma Juliukas valgė žuvį, patogei įsitaisęs sofutėje ir priiminėjo kojų masažus, tokiam aparačiuke Šiandien juos turėtų aplankyti Editos puseserė. Esu laiminga, kad turėjau galimybę susipažinti su EDITA ir JULIUKU ir jų katyte Pinčia ( vardas gali ir keistis)
STIPRYBĖS JIEMS
STIPRYBĖS JIEMS
Koks didis Julius yra zmogus... O ar kas turite ziniu kaip jis laikos dabar?
mes su jumis...
Ar niekas nieko nezinote apie Juliuka? Jau neramu darosi kai taip tylu... Parasykite kas zinote. Ar kankina ji skausmai? Kaip jo nuotaika? Ar namie yra? Kaip mamyte laikosi?
Šiandien Juliukas laukia svečiuose močiutės. Pjausto mišrainę ir laukia Vakar jį aplankė tėvelis, tai dar šiandien įspūdžiai gyvi. Katinukas vis murkė man į ragelį. Naktį Juliuką kankino skausmai, Edita kiek sunerimusi. Geria vaistus nuo skausmo, dar visokių kitokių... Julius man sakė, kad į lauką neina, nenori. Tiesa, kažkurį vakarą buvo pasižiūrėt kaip saulė leidžiasi į jūrą. Edita sako kad nenoras kur nors eiti susijęs su tuo, jog jam tiesiog silpna. Vaikas sunkiai kvėpuoja (turint omeny jo plaučių būklę), Edita vis stengiasi jį laiptais ar pan. nunešti. Todėl Julius kviečiasi svečius į namus. Edita įsivedė internetą, tikėkimės prisijungs prie mūsų. Julius priinstaliavo visokių programų, žaidimų - turi ką veikti. Kol kas neturi visų reiikiamų pinigų susimokėti už buto nuomą (900lt, čia už pusę metų). Džiaugiasi supermamiečių pervestais litukais. O aš džiaugiuosi išgrdusi Juliuko čiauškėjimą...