Aciu, Ziuzia uz zinias
Gal galetume prisideti nors kiek prie saskaitu apmokejimo.
Bijau uzsukti i si skyreli...Nezinau, nemoku, nerandu zodziu nei paguodai, nei pastiprinimui.
Gerai dar nors,kad palyginus neblogai Juliukas jaučiasi...Žodžiai žodžiais,bet mes turbūt negalim net įsivaizduot,ka išgyvena jo mama...
QUOTE(Balanda @ 2005 08 17, 09:48)
Aciu, Ziuzia uz zinias
Bijau uzsukti i si skyreli...Nezinau, nemoku, nerandu zodziu nei paguodai, nei pastiprinimui.
Balanda, jaučiu pareigą duoti ataskaitą... Tavo pinigėlius pripliusavom prie kitų ir įdaviau Editai grynais "benzinui kelionei į Klaipėdą"... Kažkaip pasirodė taip racionaliau, nei pirkti kokį žaislą ar pan. Nupirkau tik sutinkant juos Rafaelo ir gėlytę.
Aciu, Mamulia, galejai ir nepateikineti ataskaitos- zinau, jog jie buvo tinkamiausiai panaudoti.
Ka galvojate del saskaitu? Gal Editai visos po lita kita galetume pagelbeti? Kur jai dabar galvoj dar tokiems reikalams vietos yra
Ka galvojate del saskaitu? Gal Editai visos po lita kita galetume pagelbeti? Kur jai dabar galvoj dar tokiems reikalams vietos yra
QUOTE(Balanda @ 2005 08 17, 12:14)
Aciu, Mamulia, galejai ir nepateikineti ataskaitos- zinau, jog jie buvo tinkamiausiai panaudoti.
nebepamenu ar šioj temoj buvo skelbiama jų asmeninė sąskaita Hanza banke, bet jeigu ką, aš ją turiu ir berods Ziuzia turi, Daiva, dar kažkas, nes aš tik namie turiu, vakare parašyčiau, jei kas norės...
gal reikėtų jos tiesiai šviesiai paklausti,ko jai šiuo metu labiausiai reikia?
QUOTE(Amazing @ 2005 08 17, 12:52)
gal reikėtų jos tiesiai šviesiai paklausti,ko jai šiuo metu labiausiai reikia?
garantuoju, kad ji nepasakys. Ji niekad bent jau man "nebėdavoja", sako, kad viskas gerai. Ir šitų pinigėlių imti nenorėjo... Ji sako: aš įpratus duoti, ne imti... Todėl mes pačios turim būt supratingos. Viena aišku, reikia sumokėt už butą, apmokėt sąskaitas... Perveskim kiek kas galim.
o internetu galima pervest,kazin?Mamulia,gal ma i AZ imestum saskaita?
As nekazin ka galesiu, bet ir man imeskit, prasau, saskaita.
Aciu, Daiva, dar dabar gal spesiu pervesti
Nu negaliu aš šito skyrelio skaityti Vis su baime užeinu