Įkraunama...
Įkraunama...

Juliukas - jau žvaigždelė

QUOTE(muselyte @ 2005 08 14, 21:08)
mamulia o tu  susisieki su Edita, parašiau Daivai AŽ, bet ji atsijungus. Labai norim pakviest Juliuką pasisvečiuot  į Juodkrantę.

Muselyte, žinutę gavau, tuoj sms nusiųsiu Editos telefoną. Jai gali tiesiog nusiųsti žinutę su pasiūlymu. Net jei nepasinaudos, ji be galo apsidžiaugs, nes kaip ji pati sako - "neturiu artimųjų, prie kurių galėčiau prisiglausti, tai bent jau Dievas atsiunčia gerų žmonių....", ji tikrai labai nuoširdžiai džiaugiasi bet kokiomis pastangomis padėti.
Atsakyti

Šiandien buvau bažnyčioje, malda prašiau dievo , kad sagotu tuos , kuriems reikalinga pagalba , auka meldžiau , kad Juliukui palengvitu kančias.Ryt žolinėir vėl eisiuir melsiuos už Juliuką.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 08 14, 22:45)
Muselyte, žinutę gavau, tuoj sms nusiųsiu Editos telefoną. Jai gali tiesiog nusiųsti žinutę su pasiūlymu. Net jei nepasinaudos, ji be galo apsidžiaugs, nes kaip ji pati sako - "neturiu artimųjų, prie kurių galėčiau prisiglausti, tai bent jau Dievas atsiunčia gerų žmonių....", ji tikrai labai nuoširdžiai džiaugiasi bet kokiomis pastangomis padėti.

Gavau, sms .Parašiau Editai. Tikiuosi, kad neatsisakys.
Atsakyti
QUOTE(muselyte @ 2005 08 14, 22:04)

Muselyte, jeigu ir atsisakys, tai žinok tikrai tik dėl to, jei negalės...Juliukas baisiai pasiilgo abiejų savo močiučių, savo klasės draugų, o dienelės tokios negailestingos...Aišku, būna visokių stebuklų...Kartais gydytojai pasako, kad liko kelios dienos, o žmogus dar visus metus nugyvena...Bet Edita pati jau sako, kad stebuklu nebetiki...pas Juliuką praktiškai nebėra plautukų - rentgeno nuotraukoje didelė balta dėmė....
Atsakyti
ką tik kalbėjau su ja, Edita labai išvargusi, Julius įniko į kompiuterį...

DI, Edita sakė, kad mielai pabendrautų su jumis, parašykit savo kontaktus man jurgarama@takas.lt ...
Atsakyti
QUOTE(muselyte @ 2005 08 14, 21:04)

kaip ji sako: sėdžiu dabar nieko nesuvokdama, nežinau kada kas ateis, kur aš eisiu... Daug norinčių juos pamatyti, aplankyti, manau po poros dienų reiktų jai ką siūlyt. Sakė nori pailsėti.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 08 14, 22:19)
ką tik kalbėjau su ja, Edita labai išvargusi, Julius įniko į kompiuterį...

Šaunuolė, kad paskambinai smile.gif Man irgi labai rūpėjo, kaip jie grįžo.
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 08 14, 23:26)
kaip ji sako: sėdžiu dabar nieko nesuvokdama, nežinau kada kas ateis, kur aš eisiu... Daug norinčių juos pamatyti, aplankyti, manau po poros dienų reiktų jai ką siūlyt. Sakė nori pailsėti.

taip ir padarysim, pasiūlisim vėliau jiems pasisvečiuoti.
Atsakyti
Kaip baisiai skamba ši frazė "pirmą ir paskutinį kartą ..." sad.gif labai liūdnos naujienos...bet viltis miršta paskutinė heart.gif
Atsakyti
o aš vis naiviai tikiuosi stebuklo...
Atsakyti
Sveikos, mamytes... Tik vakar vakare grizhom ish Klaipedos. Aplankem Juliuka ju namuchiuose. Atrodo jis sulyses ir pablyshkes, tachiau linksmas smile.gif Vis zhaide kompiuterinius zhaidimus, rode savo zhaisliukus, katyte, papugele smile.gif Katyte ten tikra karaliene dabar smile.gif Edita sako, kad jauchiasi kaip pas ja svechiuose smile.gif Laikosi jie abu tvirtai... Edita dar nespejo atsigauti: kelione nuvargino, salygos staiga pasikeite, uzhgriuvo buitiniai rupeschiai: kruva neapmoketu saskaitu, arteja nuomos mokejimo terminas... Tiesiog nera kada stabtelet... Praleidom pas juos keleta valandeliu, gerem arbatele, zhiurinejom nuotraukytes ish keliones, dukom su katyte... Muselyte, Edita jusu zhinute gavo, tik atsakyti shiuo metu nelabai galejo smile.gif Piniguchiu saskaitoje beveik nera... Skimbtelekit jai, jei galit... Ji tikrai dekinga uzh demesi ir nora padeti, tik Juliukas jau kazhin ar beistengs kur nors vazhiuoti. Jis nelabai benori eiti ish namuchiu. Mieliau lieka prie kompiuterio. Shiandien ji turetu aplankyti jo draugas. Jis jo labai laukia smile.gif
Atsakyti