Su siuntimais i skausmo klinika dabar jau lyg ir lengviau nei budavo kazhkada... Kaip supratau, vienas ish neseniai uzhgesusiu vaiku priesh ishvazhiuojant namo vaistukus gavo butent ish skausmo klinikos (jei neklystu)... Tai gal dabar vaistukus ir gaus... Tik tiek, kad Lietuvoje nedaug tu skausma malshinanchiu vaistu registruota. Ko gero, stipriausias ish ju - morfijus... Ir butent ji ir skiria tokiais sunkiais atvejais... Tam vaikinui butent morfiju ir leido, kai nebegaledavo tverti skausmo...
Edita su Julium, jei viskas gerai, sekmadienį 12,20 val. grįžta į Vilnių. Aš važiuosiu jų pasitikti. Mamulia, Ziuzia, gal norite prisijungti? Būsiu su mašina.
Nežinau kur Edita važiuos iš aerouosto, bet jei jiems reikėtų kur apsistoti galėčiau juos priimti pas save - ir ligoninė būtų kitoj gatvės pusėj...Bet va pas mane šuo, kažin ar galima Juliui pas mane
Nežinau kur Edita važiuos iš aerouosto, bet jei jiems reikėtų kur apsistoti galėčiau juos priimti pas save - ir ligoninė būtų kitoj gatvės pusėj...Bet va pas mane šuo, kažin ar galima Juliui pas mane
jei viskas gerai, jų lėktuvas leisis 12.20, sekmadienį.
Aš važiuosiu į oro uostą, ar bus norinčių prisijungti?
Aš važiuosiu į oro uostą, ar bus norinčių prisijungti?
Daivut, kartu beveik tą patį parašėm
QUOTE(mamulia @ 2005 08 12, 10:17)
Daivut, kartu beveik tą patį parašėm
Susiskambinsim.
Laimingai jums
Merginos, Juliuko sutiktuvem, ar kt. tikslams- mielai prisideciau nors kuklia sumele.
Merginos, Juliuko sutiktuvem, ar kt. tikslams- mielai prisideciau nors kuklia sumele.
QUOTE(Balanda @ 2005 08 12, 11:13)
Laimingai jums
jei dar turi mano sąskaitą - pervesk, pasitarsim ką nuperkam sutiktuvėms
Mamulia, tavo sask. HANSOJ, ar ne? Per velai pastebejau zinute, pervedima uzskaitys turbut II-adieni.
Nebent kas turit saskaita VB? Dar uzskaitytu siandien.
Parasykit, dar ikristu sian.
Nebent kas turit saskaita VB? Dar uzskaitytu siandien.
Parasykit, dar ikristu sian.
nesvarbu tas "įkritimas" kada bus tada, nupirksim, o tada...
patarkit ką tokio nupirkti...
QUOTE(mamulia @ 2005 08 12, 16:19)
nesvarbu tas "įkritimas" kada bus tada, nupirksim, o tada...
Mamulia, aš irgi nesugalvoju, ką nupirkti. Rytoj nebūsiu Vilniuj, tai jei ką nors pirksi, uždėk už mane. Aš galiu skirti 50 Lt. Gal paklausti Editos, kas pradžiugintų Juliuką...Nors po skrydžio aš kažkaip bijau, kad ne iki lauktuvių bus....
Gerai Daivute.
Merginos,gal as galeciau kuo padet.Gyvenu Zemaitijoj,jei Edita vaziuotu i Klaipeda,gal reiketu kokios pagalbos?