Edita man sakė, kad gali gryžti ir sekmadienį, neaišku kada gaus bilietus...
Stiprybes mamai .........truksta zodziu
Vis skaitineju ir as, tikedamasi nors kruopelytes geros zinios.
Blogiausia, kai suvoki, koks esi bejegis, ir kad negali itakoti ivykiu ar kazkuo padeti.
Net ir paguodos ar padrasinimo zodziu sunku surasti.
Stiprybes...
Blogiausia, kai suvoki, koks esi bejegis, ir kad negali itakoti ivykiu ar kazkuo padeti.
Net ir paguodos ar padrasinimo zodziu sunku surasti.
Stiprybes...
QUOTE(Milė @ 2005 08 11, 14:58)
Bet klausykit, juk Santariškėse yra Skausmo klinika (man pačiai ten truputuką teko pagulėt). Na, ten suaugę, bet negi vaikų ten neguldo??? Juk skauda vaikui ir dar labiau skaudės
Esu visiškai tikra, kad Edita padarys viską, ką galima padaryti Lietuvos sąlygomis ir dar daugiau. Tiek, kiek ji padarė dėl savo vaiko, nepadarome nė dešimtosios dalies (bent jau aš nepadarau) kasdieniame savo gyvenime.....kaip matyt ir visos tokių vaikiukų mamos...didelė didelė pagarba joms....
Ir aš pati ir žinau dar keletą žmonių, kurių gyvenimai tapo daug prasmingesni ir geresni sutikus Editą ir Julių...jaučiuosi taip tarsi Dievulis nuvedė mane pas juos už rankos ir pasakė - žiūrėk, kas yra tikras skausmas, žiūrėk kas yra tikra bėda ir tikras pasiaukojimas....tiek daug iš jų išmokau per metus...ir kaip gaila, kad tokia kaina....Neabejotinai Julius vienas iš svarbiausių žmonių mano gyvenime....Net nebegaliu vadinti jo Juliuku...jis toks Didelis dabar...šimtus kartų didesnis už mane....
Dėl skausmo klinikos santariškėse, Edita (Rugutės mama) sakė, kad ten gydė jos dukrele, be to patys skausmo klinikos gydytojai yra sakę vaikų onkologams, kad jie gali pas juos atsiųst vaikučius. Todėl bet kuriam tokiam ligoniukui turėtu būti prieinamas toks gydymas, tik, va ar vaikų onkologai teiksis duoti siuntimą?? Nes regis, kaip Edita pasakojo, visokių ten negražių "čiūdų" su jais vyksta.
QUOTE(Debi @ 2005 08 11, 15:14)
Dėl skausmo klinikos santariškėse, Edita (Rugutės mama) sakė, kad ten gydė jos dukrele, be to patys skausmo klinikos gydytojai yra sakę vaikų onkologams, kad jie gali pas juos atsiųst vaikučius. Todėl bet kuriam tokiam ligoniukui turėtu būti prieinamas toks gydymas, tik, va ar vaikų onkologai teiksis duoti siuntimą?? Nes regis, kaip Edita pasakojo, visokių ten negražių "čiūdų" su jais vyksta.
va, čia su tais gydytojų "noriu duodu, noriu ne" tai yra taip baisu, kad tikrai negražiai norisi pasakyti. Bet negražūs dabar žodžiai Juliuko temoj netinka... Tiesiog jų laukia kova; ir kaip bebūtų skaudu, ne tik su liga, bet ir su tais gydytojais... O juk Juliuką su jo Mama dabar turėtų gaubti toks artumas, ramybė, niekieno netrukdoma.
Pati nelabai susiduriau ir ne itin pasitikiu tokiais dalykais, todel atleiskit, jei tai kvailai nuskambes, bet gal vertetu kreiptis pagalbos i kokia"ragana", uzkalbetoja, zolininke ar pan. netradicinius metodus praktikuojanti zmogu.
gydytojai...Hipokrato priesaika...sistema...nėr žodžių....
Na, gal ir skausmas kazkiek malsinamas uzkalbejimais, gal ir psichologine puse tokiu atveju savo padarytu....Tiesiog, gal reikia viska, kas imanoma ir neimanoma dar bandyti padaryti.