Balanda, nusiunčiau sąskaitėlę į až.
Aciu, gavau.
Vilko puse,
as tau permetu.
as tau permetu.
Parašykite prašau sąskaitos Nr.............. Nors kažkiek prisidėti ir pradžiuginti Juliuką......
Kaip bebūtų liūdna ir graudu, nuotraukytės fantastiškos............
LINKĖJIMAI IR STIPRYBĖS JULIUKO ŠEIMAI............
Kaip bebūtų liūdna ir graudu, nuotraukytės fantastiškos............
LINKĖJIMAI IR STIPRYBĖS JULIUKO ŠEIMAI............
Vilko puse, kzkaip nepavyksta Tau isiusti info. Rodo, kad forume nera tokio nario.
Gal man gali pasiusti savo zinute, tada as tau atsakysiu?
Gal man gali pasiusti savo zinute, tada as tau atsakysiu?
Ačiū Balanda - gavau............
xxxsaulyte
Ir man parasykit saskaita - labai lauksiu
Mazule2, persiunciau
vilko pusei nusiunčiau.
Kasdien galvoju apie Juliuką. Galvoju, kad padariau dėl jų per mažai, galvoju, kad daug ko nepasakiau kai buvo šalia, gailiuos, kad retokai nuvažiuodavau, gailiuos...
Mano mintyse Juliui ir Editai tarsi atskira kertelė.... Ten semiuos stiprybės, ten mokaus ištvermės, ten žaviuos ir didžiuojuos, kad teko garbė juos pažint...
Kasdien galvoju apie Juliuką. Galvoju, kad padariau dėl jų per mažai, galvoju, kad daug ko nepasakiau kai buvo šalia, gailiuos, kad retokai nuvažiuodavau, gailiuos...
Mano mintyse Juliui ir Editai tarsi atskira kertelė.... Ten semiuos stiprybės, ten mokaus ištvermės, ten žaviuos ir didžiuojuos, kad teko garbė juos pažint...
Aš taip pat norėčiau gauti jų sąskaitėlės nr.
QUOTE(mamulia @ 2005 06 13, 21:59)
Mamulia, tikrai savęs taip nekaltink ir nekankink - Tu tiek daug Jiems padėjai !!! Visada skaitau ir visada žaviuosiu Tavimi !!! Tu nepakartojama !!!