Įkraunama...
Įkraunama...

Juliukas - jau žvaigždelė

Man rodos, kad pats Juliukas apie prognozes nezhino...
Atsakyti
As manau, kad labai gerai, kad nezino. Na, as ne psichologe.
Bet gal ir nereikia, kad zinotu.
Mes juk stengiames, neprarandam vilties, tai gali buti suprantama, kaip linkejimas greiciau pasveikti, nugaleti savo liga.
Atsakyti
apie Juliuką verysad.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukos..............
Vadinasi, zada jam TAI pasakyti. verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif negaliu patikėt, tose nuotraukose Juliukas vaikšto, juk jis atrodo sveikas gražus vaikas, visur šypsosi.. Dieve padėk jam, negali jis atsirast tarp žvaigždelių.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukos, fantastisko grozio veidai.........
Tokioje beviltiskoje situacijoje gali guosti tik tai, kad Editos sazine turetu buti rami - ji padare tiek daug del savo vaiko.........ji fantastiska mama - truksta zodziu........Zinoma, ji matyt su tuo nesutiks, vis galvos - gal reikejo taip, gal kitaip..........taciau zvelgiu i jos veida, ta spinduliuojanti vidini grozi ir negaliu nesizavet wub.gif
Stiprybes ju seimai - o reikes jos labai daug verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazule2: 10 birželio 2005 - 22:05
Mielosios, kalbėjau su Edita. Gali būti, kad kitą savaitę Juliuką nuveš į Disneilendą. Man sunku rašyti, sunku išdėstyti jausmus virtualiam lape... labai sunku... aš juos labai myliu...
Ką mes galime padaryti Juliukui? Duoti viską ko jis nori... Jeigu norite, galima siųsti pinigų Editai į asmeninę saskaitą, tegul nuperka kažką, ten vietoj išleidžia, pildo jo norus....

Kam reikia saskaitos, kreipkitės.
Atsakyti
QUOTE(mazule2 @ 2005 06 10, 22:02)

ji fantastiska mama - truksta zodziu........

nesu mačius geresnės, labiau pasiaukojusios ir tvirtos mamos, ji mums visoms pavyzdys...
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif perskaičiau fondo puslapyje aprašytą istoriją, negaliu patikėti cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Mamulia, ar tai ta pati saskaita, nurodyta sios temos pradzioje?
Jei kita, noreciau gauti Nr.- nors simboliskai prisideciau.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2005 06 13, 08:24)
Mamulia, ar tai ta pati saskaita, nurodyta sios temos pradzioje?
Jei kita, noreciau gauti Nr.- nors simboliskai prisideciau.
Aciu.

ne, ne ta pati... aš dabar darbe neturiu, gal greičiau atsiųstų Motina ar Ziuzia, jei ne, vakare parašysiu...
Atsakyti
Gerai, lauksiu.
Atsakyti