Man rodos, kad pats Juliukas apie prognozes nezhino...
As manau, kad labai gerai, kad nezino. Na, as ne psichologe.
Bet gal ir nereikia, kad zinotu.
Mes juk stengiames, neprarandam vilties, tai gali buti suprantama, kaip linkejimas greiciau pasveikti, nugaleti savo liga.
Bet gal ir nereikia, kad zinotu.
Mes juk stengiames, neprarandam vilties, tai gali buti suprantama, kaip linkejimas greiciau pasveikti, nugaleti savo liga.
Labai grazios nuotraukos..............
Vadinasi, zada jam TAI pasakyti.
Vadinasi, zada jam TAI pasakyti.
Labai grazios nuotraukos, fantastisko grozio veidai.........
Tokioje beviltiskoje situacijoje gali guosti tik tai, kad Editos sazine turetu buti rami - ji padare tiek daug del savo vaiko.........ji fantastiska mama - truksta zodziu........Zinoma, ji matyt su tuo nesutiks, vis galvos - gal reikejo taip, gal kitaip..........taciau zvelgiu i jos veida, ta spinduliuojanti vidini grozi ir negaliu nesizavet
Stiprybes ju seimai - o reikes jos labai daug
Tokioje beviltiskoje situacijoje gali guosti tik tai, kad Editos sazine turetu buti rami - ji padare tiek daug del savo vaiko.........ji fantastiska mama - truksta zodziu........Zinoma, ji matyt su tuo nesutiks, vis galvos - gal reikejo taip, gal kitaip..........taciau zvelgiu i jos veida, ta spinduliuojanti vidini grozi ir negaliu nesizavet
Stiprybes ju seimai - o reikes jos labai daug
Mielosios, kalbėjau su Edita. Gali būti, kad kitą savaitę Juliuką nuveš į Disneilendą. Man sunku rašyti, sunku išdėstyti jausmus virtualiam lape... labai sunku... aš juos labai myliu...
Ką mes galime padaryti Juliukui? Duoti viską ko jis nori... Jeigu norite, galima siųsti pinigų Editai į asmeninę saskaitą, tegul nuperka kažką, ten vietoj išleidžia, pildo jo norus....
Kam reikia saskaitos, kreipkitės.
Ką mes galime padaryti Juliukui? Duoti viską ko jis nori... Jeigu norite, galima siųsti pinigų Editai į asmeninę saskaitą, tegul nuperka kažką, ten vietoj išleidžia, pildo jo norus....
Kam reikia saskaitos, kreipkitės.
QUOTE(mazule2 @ 2005 06 10, 22:02)
ji fantastiska mama - truksta zodziu........
nesu mačius geresnės, labiau pasiaukojusios ir tvirtos mamos, ji mums visoms pavyzdys...
perskaičiau fondo puslapyje aprašytą istoriją, negaliu patikėti
Mamulia, ar tai ta pati saskaita, nurodyta sios temos pradzioje?
Jei kita, noreciau gauti Nr.- nors simboliskai prisideciau.
Aciu.
Aciu.
QUOTE(Balanda @ 2005 06 13, 08:24)
Mamulia, ar tai ta pati saskaita, nurodyta sios temos pradzioje?
Aciu.
Aciu.
ne, ne ta pati... aš dabar darbe neturiu, gal greičiau atsiųstų Motina ar Ziuzia, jei ne, vakare parašysiu...
Gerai, lauksiu.