Įkraunama...
Įkraunama...

Juliukas - jau žvaigždelė

Oi kaip gerai thumbup.gif Kad tik viskas gerai pavyktų smile.gif Net linksma pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
Laikykim kumscius, kad viskas gerai pavyktu 4u.gif
Atsakyti
Šiandien telefonu kalbėjau su Edita. Julius jaučiasi neblogai, gydytojai fantastiški, juos labai prižiūri gerai. Edita sakė, kad kitą savaitę antradienį sužinos ar galės jiems gydytojai padėti. Edita prašo visų melstis už Juliuką.

Jei norite išgirsti mano pokalbį su Edita, jį transliuosiu laidoje "Padėkime jiems" pirmadienį, 8.35, 11.35, 18.35 per Žinių radiją. Visiems mylintiems Juliuką Edita perduoda linkėjimų.
Atsakyti
būtinai pasimelsim už Juliuką wub.gif
Atsakyti
Mamulia, o Editos mob. numeris pasikeitė? Aš bandžiau jai skambinti šeštadienį, tai išklausiau standartinį tekstą, kad su abonentu nėra galimybės susisiekti....O gal tiesiog taip pataikiau? Parašyk, gal į AŽ, jei žinai kaip su ja susisiekti, labai noriu paskambinti.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 06 06, 08:12)
Mamulia, o Editos mob. numeris pasikeitė? Aš bandžiau jai skambinti šeštadienį, tai išklausiau standartinį tekstą, kad su abonentu nėra galimybės susisiekti....O gal tiesiog taip pataikiau? Parašyk, gal į AŽ, jei žinai kaip su ja susisiekti, labai noriu paskambinti.

pasikeites, vietinis mobilus, parašau į až.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 06 04, 10:43)
Jei norite išgirsti mano pokalbį su Edita, jį transliuosiu laidoje "Padėkime jiems" pirmadienį, 8.35, 11.35, 18.35 per Žinių radiją. Visiems mylintiems Juliuką Edita perduoda linkėjimų.

O internete galima pasiklausyt? Jei taip, tai parasyk adresa.
Atsakyti
Būtinai pasimelsiu ir draugų paprašysiu 4u.gif Kad tik padėtų 4u.gif
Atsakyti
Gavau iš Editos laišką. Mirė Editos tėtis, o Austrijos daktarų išvados kolkas vilčių neteikia...Rytoj užpirksiu mišias už Juliuką. Melskitės daug daug, kad Dievas padarytų stebuklą.
Atsakyti
...mes su Juliuku ir Edita....
Atsakyti
Meldzhiames, Daivute... Ir uzh Juliuka, ir uzh kitus shios ligos kamuojamus vaikuchius... Uzh vilti...
Atsakyti
Skambinau šiandien Editai. Rytoj bus biopsijos (kepenų) atsakymas. Vilties teikia tai, kad koks jis bebūtų jie dar bandys Juliuką gydyti. Edita pasirodė išsigandusi, kaip gaila kad jie taip toli ir negaliu su ja pabūti....Dieve, padėk Juliukui....
Ziuzia, neturiu tiek stiprybės, bijau žiūrėti į jų visų skausmą, atrodo širdį sau išplėštum, jei tai jiems padėtų...ir taip gėda, kai išeini iš ligoninės, o jie pasilieka su savo bėda....
Ai verysad.gif
Atsakyti