Kaip gaila, kad nebe Vilniuj Juliukas. Jau uzsirasiau adresa, galvojau leksiu, nes pati esu is Kauno, bet mano vyras Vilniuj dirba, tai daznai bunu.
As net apstulbau vakar perskaicius sia istorija, kad pasaulyje yra tokiu geru zmoniu kaip jus mamytes cia visos, padedancios Juliukui
SAUNUOLES. Negalvojau, kad yra zmoniu, kurie taip stipriai isileidzia kito skausma i save. Bet nebezinau ar galeciau taip kaip jus. Man jau vien perskaicius sia istorija viskas is ranku krito ta diena, verkiau kai beprote visa diena, pati net nezinodama del ko. Taip gaila man Juliuko ir jo mamytes, kad net jauciu vidumi pasikeiciau, visos mano problemos tokios mazos ir be reiksmes tapo.....
MAno drauge ka tik pagimde mazyli, bet kovoja dabar daktarai del jo gyvybes, reanimacijoj mazulis vis dar. TAi kai pasiziuriu i ja nesuprantu is kur tiek stiprybes daug pas zmones..... Ir zinau viena, kad musu medicina praradusi humanizma, nes kiek teko susidurti tai visur labai pavirsutiniskai daktarai ziuri i zmoniu problemas
. Del Dievo kartais irgi abejoju, nes jei jisai butu tai nemanau, kad vyktu tokie skaudus dalykai kaip, kad su Juliuku ir kitais vaikiukais. TAip, kad nebezinau kartais kuo tiket.
Todel manau, kad zmogiukui svarbiausia, kad ji suptu mylintis zmones, kuriais jus gali pasitiketi, kurie suteikia jam tik gera energija, siluma, o svarbiausia meile. Nes kartais mes patys nesuprantame, kad meile turi labai didele galia.
Niekada nepamirsiu istorijos kai dar 12 klasej mano aukletojos sunui dare sirdies operacija. Kazkas ten pavyko labai blogai, gulejo komos busenoj jis ilgai, bet aukletoja labai ji mylejo, nesitrauke nuo jo nei diena nei nakti. Ir kai jisai atsigavo ir pasveiko, jisai pasakojo, kad budamas komos busenoj viska jaute, kad mama salia, ka jinai jam sneka, jaute ta jos didele meile, rupesti. Ir todel jos nepaliko, tik mamos meile sugrazino ji i si pasauly. Todel kai nebelieka daugiau kuom tiket, tikekime savo jausmais mylimiems zmonems..........
P.S O del Juliuko butu labai malonu jei painformuotumet kada jis bus Kaune arba Vilniuj. Noreciau, kad ir maza dalele prisideti prie siu dvieju zmogeliuku skausmo.....
Ir nunest Juliukui dovanele kokia
LAIKYKITES