Įkraunama...
Įkraunama...

Juliukas - jau žvaigždelė

Kad tik pamačytu wub.gif
Atsakyti
4u.gif geriems zmonems dekui!!! 4u.gif dekui tam kurs aukstai..!. 4u.gif dekui visiems, kurie palaiko!!... 4u.gif
Atsakyti
Taigi aplankiau šiandien Juliuką ir Editą. Nu netikusi, ištižusi ir visokia kitokia aš tokiems apsilankymams....

Žinot, žiūrint į Juliuką negali netikėti, kad jam viskas bus gerai. Jis puikiai atrodo, jam ačiū Dievui nieko neskauda, jis šypsosi, juokauja ir mielai bendrauja. Aišku, kantrybės jam vaikui sunkiai beužtenka, nes sakė, kad jau labai labai nori į lauką......
Edita laikosi neįtikėtinai. Ji pati geriausia mama. Na tikrai gal toks pasiaukojimas ir užsispyrimas ir daro stebuklus.
Pasižiūrėjusi į juos abu nu tikiu, kad tas stebuklas įvyks. Gal reikia suorganizuoti forumo mastu ir užpirkti mišias? Ir pasistengti ten surinkti kuo daugiau draugų, giminių, artimųjų? Kaip Edita ir prašė - kad kuo daugiau žmonių tikėtų, taip pat kad kuo daugiau žmonių pasimelstų, ką manote?

Jeigu viskas gerai su chemoterapija ir kraujo tyrimais, kitą savaitę jie galbūt jau išvažiuos į Austriją.

Iš to susijaudinimo užmiršau paklausti Editos, kam jai labiausiai trūksta pinigėlių. Bet eisiu pas juos dar pirmadienį. Būtinai visko išklausinėsiu.
Atsakyti
Būtinai pasimelsiu, kad tik jiems padėtų wub.gif
Atsakyti
Gal kas žino kaip reikalai pas juos?
Atsakyti
Rytoj būsiu pas juos - parašysiu, kaip jie laikos. Beje, gal kas forume turi pažįstamų LNK, reikėtų pabandyti gauti įrašą tos laidos, kur buvo apie sergančius vaikiukus (turimas įrašas labai prastos kokybės) - Edita nori turėti prisiminimui. Kasetė iš TV gali būti ir BETACAM-inė.
Atsakyti
Summer dirba LNK.
O kuo mano įrašas netiko?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 05 17, 13:04)
Summer dirba LNK.
O kuo mano įrašas netiko?

Nu as pati jo nemaciau, nes vyras darbe perrasinejo, bet sake, kad labai prasta kokybė tos laidos, kur Juliukas. Bet kokiu atveju jei gautume BETA, turėtume superinį įrašą. O kaip vadinosi ta akcija ar laida apie Juliuką?
Atsakyti
Hmmm, ar kartais ne "Antroji banga"?
Atsakyti
na netinka tai netinka. Aš norėčiau jį pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 05 17, 15:42)
na netinka tai netinka. Aš norėčiau jį pasiimti.

Mamulia, tai aš nesakau, kad netinka. Kasetę perrašėm, tik pagalvojau jei įrašas nelabai geras, taigi mes gal galim susiorganizuoti padaryti geresnį - juk Editai norisi džiaugsmą padaryti. Rytoj nunešiu perrašytą kasetę, o jei gausim originalą vėliau jį perrašytume. O pasiimti visada prašom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 17 gegužės 2005 - 15:11
QUOTE(Daiva @ 2005 05 17, 15:09)
Mamulia, tai aš nesakau, kad netinka. Kasetę perrašėm, tik pagalvojau jei įrašas nelabai geras, taigi mes gal galim susiorganizuoti padaryti geresnį - juk Editai norisi džiaugsmą padaryti. Rytoj nunešiu perrašytą kasetę, o jei gausim originalą vėliau jį perrašytume. O pasiimti visada prašom.

gal kada į kokią akciją ar meetuką ateisim, tai paimsiu. Nes atvažiuoti man problema...
Atsakyti