Lai kuo daugiau žmonių tiki, kad Juliukas pasveiks
Gaila, vakar per velai isijungiau TV - maciau tik pabaiga laidos apie Juliuka.
Ar gerai supratau - yra neoficialios zinios is Sveikatos ministerijos, kad Juliukas keliaus i Austrija? Jei taip, kad tik greiciau tai issisprestu
Ar gerai supratau - yra neoficialios zinios is Sveikatos ministerijos, kad Juliukas keliaus i Austrija? Jei taip, kad tik greiciau tai issisprestu
QUOTE(Balanda @ 2005 04 26, 07:20)
Gaila, vakar per velai isijungiau TV - maciau tik pabaiga laidos apie Juliuka.
vilčių yra
be to turint omenyje, kad jį globoja p. Alma, vakar mačiau gražiai, rūpestingai, šiltai kalbėjo apie Julių, reikalai turėtų judėti
Viltis sustiprėjo, tikėkimės.....
Gal ir Juliukui, ir Editai nuotaika kiek pagerėjo?
Kad tik greičiau į Austriją, kad nepavėluotų
Gal ir Juliukui, ir Editai nuotaika kiek pagerėjo?
Kad tik greičiau į Austriją, kad nepavėluotų
Tebegalioja... Pinigeliu jiems tikrai reikes... O palaikymo - labiausiai...
Aš su Edita jau sutariau, kad aplankysiu juos ketvirtadienį. Būtinai parašysiu, jei sužinosiu, ko dabar labiausiai trūksta materialiai.
Aš irgi tikiu, kad jie išvažiuos, nes juos globoja Prezidento šeima. Edita yra tiesiog akivaizdžiausias pavyzdys, kaip mama gali padaryti ir pasiekti viską ir bet ką dėl savo vaiko
Aš irgi tikiu, kad jie išvažiuos, nes juos globoja Prezidento šeima. Edita yra tiesiog akivaizdžiausias pavyzdys, kaip mama gali padaryti ir pasiekti viską ir bet ką dėl savo vaiko
Ok, lauksime naujienų ko reikia paramai.
Stiprybės Editai ir Juliukui
Stiprybės Editai ir Juliukui
Perkeliu iš Rugutės forumo:
Gavau Editos, Juliuko mamos, žinutę : "Ministerija Juliuko gydymui Austrijoje skyrė 35.000 eurų"
NUOSTABI ŽINIA !!!!!! SUPER !!!!!
NUOSTABI ŽINIA !!!!!! SUPER !!!!!
puiki žinia
QUOTE(Motina @ 2005 04 26, 15:04)
Perkeliu iš Rugutės forumo:
Va čia tai žinia !!! Super !!!
Ir vėl tenka įsitikinti, kad Dievulis yra........
Pasirodo ką reiškia įtakingi asmenys ir pinigų atsiranda, tik reikia tinkamoj vietoj, su tinkamais žmonėmis susitikti........