Įkraunama...
Įkraunama...

Juliukas - jau žvaigždelė

jeigu iki kitos savaitės nenupirksit, noreciau ir aš prisidėti blush2.gif
Atsakyti
Na o aš pagalvojau (na gal ir negerai, bet neužmetykit manęs akmenim).Jei jau vieną dovaną jis gavo, tai gal mes geriau pinigus mamai ant kelionės, nes jai pragyevnimo niekas nefinansuos ax.gif Nes jei pavyks išvažiuoti pinigų reikės tikrai daug unsure.gif
Atsakyti
Na, as irgi daugiau is praktines puses ziureciau, kaip ir Nera, taciau gal Edira labiau jaucia situacija ir padarys tinkama sprendima.
Gal yra naujienu? Ar sprendziasi klausimas del vykimo i Austrija?
Atsakyti
Ash manau, kad Editai bus reikalinga tiek pagalba ishvazhiuojant, tiek ir vaika kuo nors pradzhiuginti. Tiesiog, kas nori padeti, gali paskirtyje nurodyti, kokiam tikslui skiria pinigelius... Kaip jau shirdis liepia... Kai kas gal nores prisideti prie zhaislelio, o kai kas - prie keliones ir pragyvenimo tenai...
Atsakyti
Ar daug yra vilties, kad jis išvažiuos į Austriją?
Atsakyti
Manau, kad labai daug kas priklausys nuo SAM geranorishkumo... Pinigeliu Edita turi nedaug sad.gif Gal koks 40 tukst. yra surinkta, o kainos ten dar didesnes, nei Vokietijoje sad.gif Nezhinau, ar tebegalioja Austrijos ambasados pasiulymas kompensuoti puse gydymo sumos (ankschiau buvo tokas)... Tachiau ir ta likusi puse bus shimtai tukstanchiu sad.gif
Atsakyti
O gal zinote kada SAM sprendimas bus , juk cia kaip suprantu greitai reikia ?
Atsakyti
Tikiuosi, kad gydytojai atras ryžto pasakyti, kad jie yra bejėgiai šioje situacijoje. Tada, manau, ledai pajudėtų.
Atsakyti
Šiandieną numatyta Juliuką iš chirurgijos skyriaus perkelti į onkohematologijos ir iškarto pradėti pirmą chemoterapijos kursą. Kiek žinau bus taikomas pakankamai naujas vaistas (vaikams) topotecanas.

Dėl Austrijos. Manau, kol kas viskas vyksta tik kalbų lygmenyje.

Mamulia, Jūs ir taip daug daug prisidedate. Mes pridėsime likusią sumą ir šiandien nupirksime laivą ... nes aš taip esu pažadėjusi Juliukui.

Patikėkite manimi 300 litų, tai tokia kruopa jų išvykimui, pragyvenimui ir t.t. , o ir išvykimas kol kas labai miglotas... Noriu, kad Juliukas turėtų kuo džiaugtis ŠIANDIEN. Kai rankytės dirba ir galvytėje tik mintys, kaip įdomiau sukonstruoti, tada nebėra vietos juodoms mintims. Štai šito labiausiai noriu.
Atsakyti
Ech, o aš galvojau, kad jis jau greitai išvažiuoja sad.gif Tada tebūnie bent žaislui unsure.gif
Atsakyti
Kiek galesiu prisidesiu... o jau kur tuos pinigelius panaudos, koks skirtumas... kad tik butu naudos....Kad butu sviesiau... kad butu geriau....
Atsakyti
g.gif paaiškinkit kas nors ir parašykit į kokią sąskaitą siūst pinigėlius ?
Atsakyti