Įkraunama...
Įkraunama...

Juliukas - jau žvaigždelė

Kadangi esu ne Lietuvoj tik cia uzejus paskaiciau toki siauba, beskaitant asaros upeliais bego... Tai siandien nuvaziavus i Kölna pirmiausia uzejau i baznycia ir meldziausi kad dievulis padetu Juliukui.. GAl devulis pasigailes to vaiko ir jam pageres.. Visgi baznycia viena is didziausiu, tai gal mano malda greiciau pasieks Dievuli.... Stiprybes mamai ir zinoma dideles dideles sveikatos vaikui.....
Atsakyti
Prašau pagalbos!

Mielieji išpildykime Juliuko svajonę, padovanokime jam Lego laivą arba traukinį (kaina apie 300 Lt). Išvyskime nors akimirką Juliuko akelėse džiaugsmo kibirkštėles.

Prisidėkite prie mūsų, prašau...

Mamos perkeliau is rugutes puslapio, bukim fainos sumeskim tuos kelis simtelius, negaliu rasyti daug, nes kaip supratau operacija nelabai pavyko, darinys auga toliau, tiesiog man truksta zodziu, pati ejau per ta pragara, bet kai eina vaikai to negaliu suvokti.

Galima pervesti i Rugutes fondo saskaita, yra Mantuko temoje, tik uzrasyti Juliuko svajonei
Atsakyti
O butinai lego ? , play mobil netiks ? Jis didesnis idomesnis ?
Atsakyti
Manau svarbu surinkti suma, o koki zaisla, beja apie berniuku zaislus neismanau nieko, tai jau isrinks pati mama, ji arciausiai ir geriausiai zino vaiko norus.
Atsakyti
žinios iš Editos: darinys auga labai greitai, dauginasi kosminiu greičiu ir plinta link stuburo sad.gif labai lūdna. Susisiekta su Austrija, dabar tereikia Sveikatos ministerijos geros valios išvežti Juliuką.. O mums lieka melstis. Ir tiketi. Stebuklu, Dievu...
Atsakyti
Sveikutės,

Lego traukinys arba laivas yra Juliuko noras. Jis juos išsirinko iš Lego katalogo. Edita, Juliuko mama, berniukui vakar nupirko traukinį iš Hario Poterio kolekcijos. Mums liko nupirkti laivas.

Žinote, padovanočiau jam ir saulę, jei tik galėčiau... cry.gif

Atsakyti
Tai kur pervedinėjam pinigus?
Beje jei konkrečiai žinom daiktą, tai galim ir pačios nupirkti.Nepatinka man tie pervedinėjimai į svetimas sąskaitas ax.gif Geriau saviškei-forumietei arba Editai smile.gif
Dieve duok jiems stiprybės, kad tas košmaras greičiau baigtūsi ir Juliukas pasveiktų unsure.gif
Atsakyti
Pinigus pervedziau i Rugutes fondo saskaita, bo Edita pasitikiu kaip pati savimi, be to ji vos ne kasdien lanko Juliu, tad manau jai greiciau pavyktu ir dovana nupirkt ir perduoti.
O forume tai uztruktu manau, o laiko laiko mergaites nebera doh.gif Juliukui blogai, dabar tik malda ir didele viltis gelbes, tikiuosi, kad gal pavyks dar laiku islekti i Austrija, labai tikiuosi
Atsakyti
As irgi -per Rugutes fonda.
Merginos, o kas ten per Danielos fonde esancios lesos Juliukui?
...Danielos psl. yra komentaras-paklausimas.
Atsakyti
Kiek zhinau, Daniela yra sakiusi, kad apie 4 tukstanchius litu Juliukui yra suaukota i fondo saskaita...
Atsakyti
Tai gal dabar tuos pinigelius galima bus Juliuko toliemsniam gydymui/kelionei skirti? Kokios proceduros? Edita turi kreiptis i Daniela?
Atsakyti
Ko gero...
Atsakyti