gal nevaziuokit geriau? siaucia gripas, kad nenunestumet kokios dar infekcijos edita nelabai kalba prie juliuko, susirasinejam sms, laukia operacijos, vaikas kol kas nieko nezino...
Apie gripa galvojau... Na, shiuo metu pas mane aplinkoj kaip ir nebera serganchiu, o ir Edita jau klause, kada atvazhiuosiu... Tai planavau shiandien vakare apie 7-8 valanda neilgam uzhsukti i ligonine aplankyt Juliuko ir Pauliuko... Galetume kartu nuvazhiuot...
Mano vyresnioji serga bet ne gripu greiciausiai , nors tiksliai nzn , bet gal nerizikuot .Gal gali Edgariuko koite tiksliai ismatuot cm jei nebus sunku ?
Hmmm, jei greta yra ligoniuku, gal tikrai geriau nevazhiuot... Tu vaiku imunitetas vebeik nuliui lygus... O Edgariukas dabar guli bendrame skyriuje, ar poskyryje? Jei ji leidzhia zhaisti su kitais vaikais, tai neturetu buti sunku kojyte ishmatuot
Buvau vakar pas Juliuka. Pabendravom su Edita. Naujienos tos pachios - matomas darinys prie inksto, del plauchiuku - neaishku: kompiuterine tomograma kazhka lyg ir rodo, echoskopas - nelabai... Shiuo metu operuoti negali, nes turi problemu su herpesu. Teks palaukt... Edita liudna, bet laikosi tvirtai...
Edita (Rugilytes mama) parashe, kad Juliukas shiuo metu operuojamas... Laikom kumshchius, mamytes... Kas mokat ir galit - melskites...
.. mes su Juliuku...
gal jau yra kokiu naujienu?kaip pasiseke operacija?