Įkraunama...
Įkraunama...

Juliukas - jau žvaigždelė

Shirdi suspaude paskaicius apie Juliuka. Dieve, kaip noriu, kad jis greiciau pasveiktu.
-
Mano sunus taip pat Julius ir jam 9 metai. Noretumem nuo musu abieju perduoti Juliuko mamytei truputeli pinigeliu. Kaip galetumem tai padaryti? Esu vilniete ir kaip suprantu Juliukas dabar gydomas Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Vineta @ 2005 03 03, 17:09)
Shirdi suspaude paskaicius apie Juliuka. Dieve, kaip noriu, kad jis greiciau pasveiktu.
-
Mano sunus taip pat Julius ir jam 9 metai. Noretumem nuo musu abieju perduoti Juliuko mamytei truputeli pinigeliu. Kaip galetumem tai padaryti? Esu vilniete ir kaip suprantu Juliukas dabar gydomas Vilniuje.

noretum aplankyti?
galiu duoti saskaitos numeri arba tel. nr. galetumet abu su julium aplankyti kita Juliuka, manau apsidziaugtu wink.gif
Atsakyti
Ar surinkom pakankamai pinigėlių už buto nuomą????Gal dar pervest?
Atsakyti
Kalbejau su Edita. Dzhiaugesi, kad praita savaite jau sumokejo buto nuoma. Mamytes suaukojo 800 Lt. butui smile.gif Labai dekoja visoms uzh pagalba smile.gif Shiuo metu sakosi, kad laikosi neblogai, maistukui pinigeliu lyg ir turi... Labiau gal vargsta jos mama Klaipedoje, nes uzh paslaugas zhiema susimoket nelengva. Bet kai paklausiau, ar nereiketu pagalbos, tai sako, kad situacija valdoma, kad yra zhmoniu kuriems shiuo metu pagalbos reikia labiau, o mamos ir taip labai daug padejo... Vis tik manau, kad jei kam nors shirdele sako, kad noretu pagalbeti, tai ta pagalba jiems tikrai praverstu...
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 03 03, 19:20)
noretum aplankyti?
galiu duoti saskaitos numeri arba tel. nr. galetumet abu su julium aplankyti kita Juliuka, manau apsidziaugtu wink.gif

Noretumem aplankyti, bet turbut tokie lankytojai tik vargintu Juliuka ir jo mamyte. Gal galite pasakyti koordinates, kur Juliukas gydomas? Gal tiesiog galima per ligonines personala perduoti nedidele dovanele ligoniukui?
Atsakyti
O del pinigeliu, tai tikrai noreciau pervesti, bet niekada to nedariau. Gal galite, man zaliai blush2.gif pasakyti kaip tai daroma? Ar uzpildzius kvituka bet kokiam banke nueis i Juliuko saskaita?
Gal galite patikslinti saskaita, nes visai jau susismaishiau kuri ten Danielos fondo, o kuri asmenine Juliuko mamytes.
Atsakyti
Vineta, Juliuko mamyte tikrai labai dzhiaugiasi lankytojais. Shiuo metu berniukas jauchiasi neblogai, tai tikrai nereikia jaudintis, kad vizitas gali buti varginantis smile.gif Editas saskaitele atsiusiu tau i az smile.gif
Atsakyti
cia Juliukas,pas dede Adamku kelione i disneilenda issiprase??
Atsakyti
Per telika rode?
Atsakyti
Gudruolis smile.gif
Atsakyti
Šaunuolis vaikas.Duok Dieva jiem visiem sveikatos.Žiūrėjau ir verkiau vakar.Ir verksiu kai tįelefono sąskaitą pamatysiu biggrin.gif
Atsakyti
taip, ten Juliukui Adamkus Disneilenda pazadejo!!! 4u.gif
Irasinejau viska Editos p[rasymu, mamytes, kadangi teturejau viena kasete,o ten pradzioj mano irasas vienas, gal galit kuri pagelbet perrasant is vienos video kasetes i kita? Juliukas su mama nori paziuret ax.gif
Atsakyti