Įkraunama...
Įkraunama...

Juliukas - jau žvaigždelė

mamytes ar nera jokiu ziniu apie Juliuka? gal kam pavyko susisiekti su jo mamyte?
Atsakyti
Klausykit mamos, gal nuperkam sergantiems vaikučiams kokių knygučių, kad ir kokį Harį Poterį ar ką nors pan. Galėtumėm Juliukui nupirkti ir nusiųsti. Dar yra vienas penkiolikmetis vėžiu sergantis ir kažin ar kada nors pasveiksiantis, manau labai apsidžiaugtų gavęs kokią nors knygą ar žurnalų, kryžiažodžių. Jei mane kuri nors palaikot parašykit. Aš tai galvoju ką nors nupirkti, bet viena tikrai ne daug ką galėsiu. Kaip sakoma, vienas lauke ne karys. Būkim group.gif
Atsakyti
palaikau thumbup.gif bet gal reiktu uzklausti ko neturi,ko noretu..?
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 06 01, 10:15)
palaikau thumbup.gif bet gal reiktu uzklausti ko neturi,ko noretu..?

Aš užklausiu ko tie sergantys vaikeliai norėtų ir parašysiu. wink.gif
Atsakyti
Aš irgi prisijungsiu.
Atsakyti
QUOTE (Balanda @ 2004 06 03, 12:53)
Aš irgi prisijungsiu.

Parašiau e-mailą bet niekaip nesulaukiu atsakymo. Pirmadienį jei negausiu, paskambinsiu.
Atsakyti
Šiandien per TV3 Abipus sienos rodys apie Juliuką.
Atsakyti
Mamytes, Juliuka rodo per TV3 sad.gif wub.gif
Papildyta @ [mergetime]1086627471[/mergetime]
Stai ka radau Danielos puslapyje...

"2004.05.20 10:40:55 Daniela
Labas,
Del juliuko darau viska, kad jis isvaziuotu i Vokietija. heidelbergo universiteto klinikose yra taikomas metodas, kokio Lietuvoje nera - operacija kartu su spinduline terapija. as kreipiausi i prof. Strupa, kad tos klinikos vadovui nusiustu juliaus israsa ir pasikonsultuotu, kokiomis salygomis ji galetu priimti. Kol kas labai intensyviai ieskome lesu. Juliuko saskaitoje dar tik 3 tukst, o fonde juliukui suaukota zmoniu apie 700 + 180 EUR. Lietuvos medikai nenusiteike padeti berniukui isvykti. "


sad.gif sad.gif sad.gif mamytes,bukime aktyvios, paaukokime nors kiek pacios, perduokime si prasyma savo draugams...
Dieve kaip gaila tokiu mazu gyvu angeleliu... sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Iš laidos supratau, kad Juliukas vėl ligoninėj. Tik kažin kur, ar Vilniuj ar Klaipėdoj. Gal man paskambint ir jei Vilniuj gal reikia nupirkt jam ką nors, ar knygų ar kokį Lego ir nuvežt. Ar sutinkat prisidėt?
Atsakyti
Norėčiau prisidėti, tik kaip tai padaryti geriau? Esu Kaune ir negaliu lakstyti iš darbo. Gal galima paprašyti vilniečių ar klaipėdiečių ( priklausomai, kur Juliukas dabar yra ) jį aplankyti su dovanėle. Tikrai, gal Lego, gal spalvinimo knygutės, pieštukai ar pan. -manau patiktų, kaip ir visiems vaikams. Aš pvz. kažkiek galėčiau pervesti į asmeninę sąskaitą tam, kas nuvažiuos. Laukiu instrukcijų.
Ir dar iš kitos ( panšios ) operos. Matau, kad Mamulė čia irgi aktyviai dalyvauja.
Mamulia, man rodos, jei greičiau būtų įkurtas paramos fondas ( čia kt. forumo tema ), gal tokiems vaikučiams galima būti skirti lėšų ir iš to fondo, tą numatant fondo įstatuose rėmimas. Gal ir pagalba būtų efektyvesnė ir labiau pasijaustų.
Atsakyti
zinoma Balanda, butu galima padeti, taciau reikalai greit nesisprendzia. sad.gif

RamuneA,as prisidesiu, noreciau nuvaziuoti aplankyti, jei leistu.
Atsakyti
Mielosios mamytes, Juliukui vis dar reikia musu visu pagalbos. Jie turi tik trecdali reikalingu pinigeliu....
Šiandien kalbejauis su Juliuko mama. Ji man papasakojo, kad pries pat Juliuko liga buvo jam zadejusi uzsidirbti pinigu kompiuteriui, kuris yra Juliuko svajone. Bet uzdirbti ji nebespejo, teko atiduot visa savo laika vaikui. Man taip pagailo, kai ji pasakojo apie tai kaip vedasi kartais juliuka i interneto kavine, taciau bijo kad jis nepersaltu ar jo neuzkrestu koks sloguojantis salia, tai uzdeda jam kauke.
As pasimasciau, o gal imtume visos ir susimestume tam kompiuteriui? gal kuri turit pazystamu imonese prekiaujanciose kompiuterine iranga, gal nuolaida duotu tokiam svarbiam reikalui?
mamytei jis irgi reikalingas, nes ji iesko informacijos apie Juliuko liga internete, susirasineja su uzsienio specialistais emailu.
Atsakyti