Įkraunama...
Įkraunama...

Juliukas - jau žvaigždelė

Valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Va čia tai naujiena thumbup.gif O dėl pinigėlių, tai tikiuosi, kad ji gavo juos blink.gif Nu kažkoks absurdas blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif jech...!!!!.... gera zinia!!!! thumbup.gif dziaugiuosi kartu su visais!!!! smile.gif

Ziurejau ir as apie Daniela... Sunku pasakyti ka nors.... Gal ir buvo geri norai... bet... neaiski labai dabar....
Atsakyti
Dziaugiuosi kartu su Edita. Stiprybes Tau mamyte wub.gif
Atsakyti
Super geros naujienos !!! thumbup.gif Ir dar sauniau, kad tiek daug zmoniu, kurie nera abejingi!!! smile.gif
Sveikatos ir stiprybes Jiems abiems !!! smile.gif
Atsakyti
Sėkmės Juliukui ir jo mamytei. Tikuosi kad gavo ir mano pervestus pinigėlius.

P.S. rytoj važiuoju į Santariškes priduot kraujo. Jei kraujas bus geras, patapsiu potencialiu kaulų čiulpų donoru. O gal tiks ir kokiam lietuviui....
Atsakyti
As kazkaa norejau tapti potencialia donore, bet man paaiskino, kad reikia moketi 1000 euru sad.gif , kad tuos ciulpus istirtu ir irasytu i registra...
Ar uztenka tik priduoti krauja?
Atsakyti
RamuneA, kaip sekesi?

Edita buvo banke, musu pinigelius gavo, tiesiog ataskaitos sms negavo wink.gif
Atsakyti
Ir dar naujiena-rytoj Juliukas is chirurginio gryzta i hematologini smile.gif
Atsakyti
Eisiu jų ketvirtadienį aplankyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 01 19, 15:42)
RamuneA, kaip sekesi?

Edita buvo banke, musu pinigelius gavo, tiesiog ataskaitos sms negavo wink.gif

Dar nebuvau nuvažiavusi, nes vyras vis negali (jį irgi prikalbinau pareigą atlikt) ir aš pati truputį sirguliuoju. Bet kitą savaitę būtinai važiuoju. Kai paskambinau į kraujo skyrių jie tikrai labai džiaugėsi ir kvietė atvažiuot visus sveikus.
Šiaip visa informacija apie kaulų čiulpų donorystę yra www.kraujas.lt arba tel. 2365160, Santariškių 2, Vilnius.
Atsakyti
as tai jau nezinau kada nueit rast laiko, merginos, jei galit aplankykit edta, as neissikapstau is ligu, pati su migrena, mazyle visa nakti 39 temp. sad.gif sad.gif
Atsakyti
Vakar skambinausi. Shiandien gal nelabai pavyks nuvazhiuoti, bet rytoj arba sheshtadieni tikiuosi pasimatyti...
Atsakyti