Įkraunama...
Įkraunama...

Juliukas - jau žvaigždelė

Edita internetu sąskaitą bet kada galėtų pasitikrinti pas mane - neperdedant - iki manęs 5 min. kelio.
Atsakyti
smile.gif Taip, nuveskit linkejimus nuo visu!! smile.gif KUo idziausius ir nuosirdziausius! smile.gif Perduokit, kad mintimis mes su jais! smile.gif O pinigai turetu atsirasti. Juk numeriuka nurodem teisingai.
Atsakyti
Tai va - pati patikrinau, kaip ten veikia Editos sąskaita.

Prieš tris valandas padariau pavedimą. Ką tik Edita atsiuntė SMS, kurioje nurodė kieno vardu ir kokią sumą nuo manęs jau gavo smile.gif

O dabar pilnas OFFFFFFFFF - labai jau norisi bobiškai patarškėti - Mamulia ištrink, jei labai akis badys biggrin.gif

Vakar per laidą pirmą sykį pamačiau Danielą. JI MANO KURSIOKĖ doh.gif Tiesa tada dar buvo Lina Dambrauskaitė biggrin.gif Pasakyti apie ją, deja, negaliu nieko iš tų laikų - nei gero, nei blogo. Su ja iš viso niekas kurse nebendravo, nors mūsų buvo virš 70 žmonių. Prisimenu iš tikrųjų kaip tokią visiškai eilinę provincialią merginą, rengėsi ji kukliai ir kaimietiškai, buvo gana uždara ir tyli (bent jau su kursiokais). Aš tik atkreipiau iš karto dėmesį, kad ji nervinga, nes jau tuomet buvo tas tikas jos veide. Niekas apie ją nieko nekalbėjo...Chm, ne pats geriausias apibūdinimas moteriai wink_3.gif
Įdomi paralelė - jos vyras (nežinau ar ji vis dar ištekėjusi) irgi mokėsi mūsų kurse ir labai norėjo, kad aš už jo ištekėčiau, kurį laiką man asistavo ir bent jau kompanijose nemažai teko kartu dalyvauti. O paskui buvo dideliausia nuostaba visam kursui, kai netikėtai staiga vedė Liną. Na tada šiokių tokių kalbų buvo, juk kurse buvo voe keli bachūrai, kad ir nupiepę... smile.gif Tiesa, aš filologė smile.gif

Girdėjau mamyčių nuogastavimų, kas Daniela turi stiprų užnugarį ir baisu ją judinti. Aš duodu 99 proc., kad ji neturi jokio užnugario, tiesiog jai labai užteko kvailumo ir gobšumo...
Atsakyti
Mergaitės, turim naujienų naujieną - Juliuko auglys - NEPIKTYBINIS drinks_cheers.gif
Atsakyti
nuoširdžiai džiaugiuosi kartu su jais abiem ir su jumis,gerosios mamos! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 01 14, 17:49)
Mergaitės, turim naujienų naujieną - Juliuko auglys - NEPIKTYBINIS drinks_cheers.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
VALIOOOOOOOOOOOOOO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dievas vis gi yra smile.gif
Atsakyti
Na tai labai geros naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nes as siandiena neaplankiau ju sad.gif , niekaip nespejau, kai su savais reikia per daktarus eiti tai va... smile.gif
Atsakyti
taip, zinios isties labai dziugios thumbup.gif thumbup.gif
o del danielos, vakarykste laida man atrodo visai ja suzlugde, nereikejo jai prasyti to zodzio doh.gif
daiva, maza ta Lietuva wink.gif

del pinigeliu tai nesuvokiu, bet kol edita neis i banka, dar nekelsiu veju. Nes ji nemato mano pavedimo, o bankas mato, kad is amnes pas ja jau senokai "isejo" ohmy.gif
Atsakyti
Šiandien Edita parašė, kad gavo pavedimą iš Vilijos. Ačiū Vilijai smile.gif
Atsakyti
As aplankysiu Edita sekmadieni. Tik bankai sekmadieni nedirba sad.gif o gal zinot koki hanzos poskyri? galetu pasiimt ataskaita.
Atsakyti
Aciu uz labai lauktas geras zinias apie Juliuka. smile.gif
Dieve duok, kad greiciau sveiktu ir pasveiktu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti