Na jeigu is visu siuntusiu nera daugiau jonavieciu , tai reiskia mano gavo na bet banku "greitumas" ...
klausykit kas zinot ar reikia dar Editos mamai darbo ar jau susirado?ir kokio ji noretu. mano mama gali pasiulyti IKI parduotuvej darbo jei ja tai tenkintu, turiu ir kitu variantu dar.
laukiu ziniu
laukiu ziniu
Ne nuvaziavau nes pasiskambinau, o Juliukas jau palatoj, tai jiems gerai ramybeje truputi pabuti, gal ryt geriau jausis tai ryt pasimatysism.
Editos mamai reikia darbo, nes as jai pasiulaiu pas vyro broli skalbykloj lygintoja, tai ji sake negales dirbti nes nugara skauda Kiek zinau jai 52 metai, labai pedantiska ir tvarkinga ir atsakinga, cia Edita taip sake, as linkusi tuo tiketi, tai jei kas galite ka nors pasiulyti tai pasiulykite.
Editos mamai reikia darbo, nes as jai pasiulaiu pas vyro broli skalbykloj lygintoja, tai ji sake negales dirbti nes nugara skauda Kiek zinau jai 52 metai, labai pedantiska ir tvarkinga ir atsakinga, cia Edita taip sake, as linkusi tuo tiketi, tai jei kas galite ka nors pasiulyti tai pasiulykite.
mamos, kalbejau su edita, jos mama vis dar dirba turguj su tais vaisiais, gauna minimuma. sake kol kas gerai, nenori metytis is vietos i vieta, kai alga ne didesne.
Juliukas jau savo palatoj, bet sake skausmus kencia
Juliukas jau savo palatoj, bet sake skausmus kencia
Mamos - ir as noreciau kaip nors prisidet - gal kokiu vaistu reik - gal kokie brangus ir jiems neiperkami? Rasykit - bandysiu padet
vaistus, vitaminus, viska jie gauna-tuo poziuriu santariskese tikrai gerai
jei nori ir gali prisideti, siulau aplankyt juos ir nuvezt kokiu skanestu ar lituku, o jei pati negali, gali perduot per Daiva, Enigma, ar mane (savaitgali jau tikiuos susitikt).
jei nori ir gali prisideti, siulau aplankyt juos ir nuvezt kokiu skanestu ar lituku, o jei pati negali, gali perduot per Daiva, Enigma, ar mane (savaitgali jau tikiuos susitikt).
Jei kalbėsit su Juliuko mama paklauskit kaip ten su tais pinigais, gal ledai pajudėjo
Sveikos, kazkaip irgi nemazai teko siais metais "bendrauti" su Hansa banku - tai problemu tikrai nebuvo, net i Italija pavedimas paprastas nuejo per 4 dienas. Tai tikrai nesuprantu kas cia Lietuvoje darosi.
Padariau Editai dar viena pavedima, kad ir ne po daug bet vis parama.
Mamulia, Daiva - perduokite kuo nuosirdziausius linkejimus nuo musu cia visu !!! ir tegu Edita "papurto" savo saskaitos tvarkytojus
Padariau Editai dar viena pavedima, kad ir ne po daug bet vis parama.
Mamulia, Daiva - perduokite kuo nuosirdziausius linkejimus nuo musu cia visu !!! ir tegu Edita "papurto" savo saskaitos tvarkytojus
Be reikalo jus "dantį galandat" ant banko - visi pinigai tvarkingai suvaikšto. O pranešimus Edita gauna arba negauna priklausomai nuo to kokie yra Mobilaus banko nustatymai, t.y. nuo kokio sumos dydžio informuojama. Be to yra ir kitų būdų susižinot sąskaitos likučiui ar įplaukoms.
Linkėjimai Editai ir Juliukui
Linkėjimai Editai ir Juliukui
Tara, kalba eina ne tik apie praneshimus SMS. Keista tai, kad Edita rado saskaita tushchia, kai ten jau bent keletas pavedimu turejo gulet, kurie buvo padaryti vos ne priesh savaite. Tiesiog nebuvo pinigu, kurie ten turejo buti... Zhodzhiu, Editai reikia prashyti saskaitos ishrasho ir tikrinti kas "atejo" ir kas "ishejo"...
O ash shia savaite jau du kartus su banku bariausi, bo du kartus "sudvigubino" suma, atsiskaitant kortele... Vienoj vietoj rodo, kad ta suma jau nurashyta, kitoje ji vis dar "rezervuota"... Ir ne kelioms sekundems, kaip jie tvirtina, o daugiau kaip para taip "kabo", kol nepaskambinu ir vejo nepakeliu...
O ash shia savaite jau du kartus su banku bariausi, bo du kartus "sudvigubino" suma, atsiskaitant kortele... Vienoj vietoj rodo, kad ta suma jau nurashyta, kitoje ji vis dar "rezervuota"... Ir ne kelioms sekundems, kaip jie tvirtina, o daugiau kaip para taip "kabo", kol nepaskambinu ir vejo nepakeliu...
Pasikartosiu - Editai tikrai reikia internetine sutarti sudaryti. Vis gal ras galimybiu prie interneto kur prisesti. Tada ir israsa saskaitos su visomis detalemis matys. Be to, pakankamai operatyviai.
O dabar nelabai zinom ka daryti - ar dar siusti pinigeliu
Mano pervedimas, pvz. turejo saskaitoje atsirasti vakar. Jei bus proga, butu malonu, jei kas galetu patikslinti.
O dabar nelabai zinom ka daryti - ar dar siusti pinigeliu
Mano pervedimas, pvz. turejo saskaitoje atsirasti vakar. Jei bus proga, butu malonu, jei kas galetu patikslinti.