Merginos, saskaitos numeris teisingas-bandziau i pavedimo sablona suvesti pakeitus 1 skaiciu - atmeta su pastaba, kad neteisingas banko kodas arba saskaitos Nr.
Kitas variantas, pinigeliai guli Hanzos neisaiskintu gaveju saskaitoje, ar panasiai vadinasi. Ir neuzskaitomi i saskaita pvz. del to, kad pavedime nenurodytas Editos asmens kodas ( as bent nenurodziau, nes paprastai uzskaitoma automatiskai , pagal saskaitos numeri )
Gal reiktu pradzioje pasiskambinti i Hansos "call centra", trumpuoju numeriu gal patars, kur ir kaip ieskoti galu.
O del interneto - Libra teisi. Sutartis juk nieko nekainuoja, o ir paziureti likucius galima bet kada.
Kol akropolyje neveikia ,hanza dirba priesais eko seskineje salia pasto ,kur fontanas jei kam aisku ,jei ne palydeciau .
Na, aciu Dievui
Tai va, paskambinau as i banka ir viska issiaiskinau, pavedimas bent jau mano tikrai iskaitytas, o Edita ataskaitos negavo del banko kaltes, buvo kazkokiu gedimu sms ataskaitu sistemoje.
Kalbejau su Edita, sake, kad nakti gavo sms, kad atejo pavedimas is Jonavos, todel darau isvada, kad tai Arviros pavedimas Ji sake bandys siandien nulekt iki banko ir pasiziureti kaip ten kas, sake pasiims isklotines.
Juliukas dar reanimacijoj, ja ileidzia labai trumpam, Edita sia nakti nakvojo pas drauge, tad jauciasi neblogai, nebuvo viena su savo mintimis.
Kalbejau su Edita, sake, kad nakti gavo sms, kad atejo pavedimas is Jonavos, todel darau isvada, kad tai Arviros pavedimas Ji sake bandys siandien nulekt iki banko ir pasiziureti kaip ten kas, sake pasiims isklotines.
Juliukas dar reanimacijoj, ja ileidzia labai trumpam, Edita sia nakti nakvojo pas drauge, tad jauciasi neblogai, nebuvo viena su savo mintimis.
Kaip saunu, kad kad kam painformuoti kaip ten sekasi Editai su Juliuku. Kad randat laiko nuvaziuoti, aplankyti, pabuti ir palaikyti juos! Mes irgi su jumis. Mintimis!!... maldomis...
Hmm.. tikri X failai su tais pinigeliais. As pervedinejau banke, grynais ir man nieko nesake, kad negaletu pervesti... Kazi kur cia tas suo pakastas... Na, manau, kad viska issiaiskins Edita ir tada visi pinigeliai bus vietoje... Arba reiks banke klausti kur jie pasiklydo, nes ir as nurodziau tuos pacius duomenis...
Hmm.. tikri X failai su tais pinigeliais. As pervedinejau banke, grynais ir man nieko nesake, kad negaletu pervesti... Kazi kur cia tas suo pakastas... Na, manau, kad viska issiaiskins Edita ir tada visi pinigeliai bus vietoje... Arba reiks banke klausti kur jie pasiklydo, nes ir as nurodziau tuos pacius duomenis...
Duomenys teisingi, ausiukai. Jei kas nors bus ne taip - ieshkosim pagal pavedimu numeriukus kur ir kas dingo... Kazhko stringineja ta Hanza po Nauju Metu. Ash irgi jau du kartus savo pinigu ieshkojau... (Gerai, kad radau, o ir nedaug buvo...)
QUOTE(Ziuzia @ 2005 01 13, 13:54)
Duomenys teisingi, ausiukai. Jei kas nors bus ne taip - ieshkosim pagal pavedimu numeriukus kur ir kas dingo... Kazhko stringineja ta Hanza po Nauju Metu. Ash irgi jau du kartus savo pinigu ieshkojau... (Gerai, kad radau, o ir nedaug buvo...)
Ko gero pritarsiu del Hanza. As irgi jau beveik savaite negaunu ismoku uz vaikus
Libra, ismokas gavom tik siandiena as VB.
Siandiena vaziuosiu pas Edita paziuresiu kaip ji laikosi, Mamulia tik nepamirs irasyti laidos.
As pinigeliu grynais daviau, nes su tais bankais tai oi...
Siandiena vaziuosiu pas Edita paziuresiu kaip ji laikosi, Mamulia tik nepamirs irasyti laidos.
As pinigeliu grynais daviau, nes su tais bankais tai oi...
Nu pala, pala aš pervedžiau po naujų metų, o pinigėlių dar nėra absurdas kažkos Va ir dabar norėčiau pervesti, tik nesinori, kad tie pinigai plaukiotu kažkur
Palaukim vakaro, gal Edita issiaiskins, o jei ne, tai gal tada rasim koki kita buda perduoti jai.
Ai aš dar vieną pavedimą padariau Gal bent šį kartą gaus