Enigma, vargu ar rytoj turėsiu laiko, šią savaitę laksčiau su Vaisingumo asociacijos reikalais, šiandien pas Editą, tai labai daug darbų degančių man susikaupė - taigi būtinai tai turiu padaryti per rytdieną. Su Edita kolkas žadu tik telefonu pakalbėti. jei reikės ką su banku aiškintis, tai gal ji pati galės iki manęs atlėkti - gal galima internetu viską išsiaiškinti...Aš juk šalia ligoninės. O kokį laikraštį turi omeny?
Sestadienio lietuvos ryta , matai ten apie fondus straipsnis, ji norejo paskaityti, o as irgi va siandiena ir ryt tik telefonu palaikysiu rysius, nu ka nors sugalvosiu, matai ryt vakare gal nulekciau bet laida ,,prasau zodzio,, o ji prase ja irasyti, arba gal tu gali ta laida irasyti ar mamulia, o as ryt aplankyciau ja...
kalbejau su Edita, ji vaziavo i banka, bet akropoly uzdarytas remontui, sake ryt kitur bandys vaziuot. Daiva, tu auksas ne zmogus, taip padejai Editai siandien, aciu tau labai labai. Man si savaite baisiai sudetinga, tai negaliu labai daug tam laiko skirt
Gal reiketu nuvaziuoti i Hanza ir paprasyti isklotines, kada ir kiek pinigu buvo pervesta, ir aplamai ar buvo iplauku i saskaita. Ir dar, patarciau patarti Editai pasirasyti elektronynes bankininkystes sutarti, tada bet kada galima bus perziureti saskaita.