Skambinau šiandien Editai. Šiandien vėl kartojo plaučių tomografiją - diagnozę patvirtino antrą kartą - kažkas plaučiuose yra. Edita šiandien jau liūdnesnė, Juliukas sakė verkia.......
Edita prašo, kad operuotų pirmadienį, nes nenori, kad operuotų savaitgaliui. Rytoj į pavakarę eisiu Editos aplankyti.
Dieve kaip ju gaila..........
Mano drauges mergaite mire pries puse metu nuo tokio paties auglio kaip pas Juliuka - labai greitai - per pora menesiu.........jai jau nieko nedare ir aptiko labai netiketai - per kasmetini kraujo tyrima - jokiu kitu simptomu nemate.........
O kaip si liga priselino prie Juliuko? kaip ja suseke?.......
Taciau ne viskas prarasta - toje pacioje palatoje buvusi kita mergaite iki siol gyva ir - sako net daktarams keista - padetis gereja
Reikia tiketis geriausio..........tiesiog reikia
Mano drauges mergaite mire pries puse metu nuo tokio paties auglio kaip pas Juliuka - labai greitai - per pora menesiu.........jai jau nieko nedare ir aptiko labai netiketai - per kasmetini kraujo tyrima - jokiu kitu simptomu nemate.........
O kaip si liga priselino prie Juliuko? kaip ja suseke?.......
Taciau ne viskas prarasta - toje pacioje palatoje buvusi kita mergaite iki siol gyva ir - sako net daktarams keista - padetis gereja
Reikia tiketis geriausio..........tiesiog reikia
Daivute, rytoj kai turėsi naujienų, parašyk, gerai?
Laikysiu kumščius
Laikysiu kumščius
As irgi kalbejau su Edita, vargse pergyvena labai ir sakJuliuk
+as nieko nevalgo
Bet melsiuosi uz juos, kad tik viskas butu gerai
Daiva i meska man ik az SAVO TEL.
+as nieko nevalgo
Bet melsiuosi uz juos, kad tik viskas butu gerai
Daiva i meska man ik az SAVO TEL.
Einu, pasimelsiu uzh juos... Asharos tik byra
Tai ju laukia sunki operacija,bet sunkiausia bus pooperacinis gydymas tos punkcijos kaip skausminga - zinau , nes man pasalintas visas desinys plautis tikekimes , kad atlaikys bet tikrai labai labai po to skaudes - vargsas vaikas tiek jau prikankintas .Kas eisit lankyt perduokit linkejimus , persiunciau Editai pinigeliu .Stiprybes jiems
Taip, Juliukas dar nezino, kad ji ryt operuos, nesako Edita, kad issimiegotu. mano Ieva jam skambino, kaip tik tuo metu susigraudines buvo... Gal nujaucia, vaikas...
Galvosiu apie juos
Linkiu stiprybes
Linkiu stiprybes
eina svilp , negaliu jau tas gyvenimas
ryt vakare vaziuosiu pas Edita, gal nors taip padesiu salia pabudama
Editos mam buvo pas mano svogeri, bet nusprende , kad jai bus per sunku, tai va liko turguj prekiauti
ryt vakare vaziuosiu pas Edita, gal nors taip padesiu salia pabudama
Editos mam buvo pas mano svogeri, bet nusprende , kad jai bus per sunku, tai va liko turguj prekiauti
Laikau kumščius, bet ašaros vis tiek byra
As irgi laikau kumscius. Dieve, padek Juliukui ir Editai.
Neimanoma apie ka kita siuo metu galvoti -darbas is ranku krenta.
Neimanoma apie ka kita siuo metu galvoti -darbas is ranku krenta.