si vakara vel praleidome kartu...
edita tylesne, julius liudnesnis...
rytoj labai svarbi diena, tyrimas ir nuosprendis ar galima operuot plaucius, jei taip-antradieni operacija...
Palaikykime juos kas kaip galim..
QUOTE(Daiva @ 2005 01 10, 00:52)
(na nebent su ja būtų kokių artimujų, tai tuomet netrukdysiu).
jie neturi jokiu artimuju isskyrus broli ir mama, kurie klaipedoje...
Tikiuosi, kad bus viskas gerai, juk jie toki stiprus
Ziuzia, gavau saskaitos numeriuka, bet nezinau kokiam banke ji yra??
O mes savo maldom galim palaikyti juos .... Tikekim, kad viskas bus gerai!!... Tik musu geros mintys ir norai gali padeti jiems...
O mes savo maldom galim palaikyti juos .... Tikekim, kad viskas bus gerai!!... Tik musu geros mintys ir norai gali padeti jiems...
Ausiukai, Hanza bankas Dabar jau nebutina nurodyti banka, darant pavedima, nes saskaitos numeryje yra ir bankas nurodomas. Automatishkai banka susiranda pagal saskaitos numeriuka.
ziuzia, aisku neazinojau retai kada pervedineti tenka ... prisidesiu ir as kiek galesiu ....
Tai ryt operacija Sėkmės jiems visiems Beje kiek jie turi sumokėti už tą butą??
Enigma, atsakau į forumą, nes metyt ir kitoms įdomu - neturėjau anksčiau laiko komentuoti.
Aš skambinau po 13 val. Edita buvo labai laiminga ir girdėjosi, kaip Kuliukas juokiasi ir krykštauja. Man net šiurpuliukai nuėjo, o padėjus ragelį apsiašarojau iš laimės
Iš tikrųjų, kai skambino Enigma, Edita dar nežinojo atsakymo, o kažkoks "protingas" gydytojas pasakė, kad atsakymai matyt bus blogi........Šaudyčiau Bet tai jau tradicija pas kai kuriuos gydytojus sakyti blogiausią diagnozę avansu...
Na va o vėliau visgi sužinojo, kad viskas yra gerai. Edita ta proga net nuvežė Juliuką į macDinaldą - ten pas jį kažkokia ypatinga meilė kažkokiam patiekalui
Dar nežino tiksliai ar operuos rytoj ar poryt, vakare žadėjom susiskambinti.
Bet kokiu atveju mergaitės - valio, tai labai didelis vilties spindulys. Aš labai pritariu siūlymui pasimelsti, Edita labai vertina ir tokią pagalbą
Dėl nuomos - Edita moka iš karto už pusmetį - iš viso reikia 900 Lt.
Aš skambinau po 13 val. Edita buvo labai laiminga ir girdėjosi, kaip Kuliukas juokiasi ir krykštauja. Man net šiurpuliukai nuėjo, o padėjus ragelį apsiašarojau iš laimės
Iš tikrųjų, kai skambino Enigma, Edita dar nežinojo atsakymo, o kažkoks "protingas" gydytojas pasakė, kad atsakymai matyt bus blogi........Šaudyčiau Bet tai jau tradicija pas kai kuriuos gydytojus sakyti blogiausią diagnozę avansu...
Na va o vėliau visgi sužinojo, kad viskas yra gerai. Edita ta proga net nuvežė Juliuką į macDinaldą - ten pas jį kažkokia ypatinga meilė kažkokiam patiekalui
Dar nežino tiksliai ar operuos rytoj ar poryt, vakare žadėjom susiskambinti.
Bet kokiu atveju mergaitės - valio, tai labai didelis vilties spindulys. Aš labai pritariu siūlymui pasimelsti, Edita labai vertina ir tokią pagalbą
Dėl nuomos - Edita moka iš karto už pusmetį - iš viso reikia 900 Lt.
Aciu Dievui kad atsakymai tyrimo geri !!! Tesaugo ta angeliuka dievuliukas!!!
Daiva, kai bendrausi su Edita, paklausk prasau kokios pagalbos jos Mamai reiketu -gal maisto galima butu nupirkti, jei Ji viska taupo ir atiduoda Juliukui. Turiu Editos telefona, bet svetimam zmogui gal ir ne viska sakys, o Jus tai subendraujate. As su mielu noru galiu ir noriu padeti.
Daiva, kai bendrausi su Edita, paklausk prasau kokios pagalbos jos Mamai reiketu -gal maisto galima butu nupirkti, jei Ji viska taupo ir atiduoda Juliukui. Turiu Editos telefona, bet svetimam zmogui gal ir ne viska sakys, o Jus tai subendraujate. As su mielu noru galiu ir noriu padeti.
Daiva, jau turiu Editos mamos telefono numeri. Susiskambinsiu.