QUOTE(rasų lanka @ 2010 05 31, 22:02)
Mamytei labiausiai patinka kepurytės nertos iš storesnių medvilninių siūliukų. Turi iš plonų, bet sako, kai yra vėjukas nors ir šilta lauke, kartais šala galvelė, tai ją kartais ir naktį žiemą miegodama užsideda, o iš storesnių medvilninių - kaip tik - kai vėsiau nešalta, kai šilčiau ore - nešilta. Labai palaiko temperatūrą. Lininių siūliukų jai per šiurkšti.
Jei slenka plaukiukai - nusikirpk trumpai, ne taip matysis ir širdutę mažiau skaudins.
Mano mamytė kai tik pradeda daugiau slinkti - iškart plikai paprašo nukirpti.
išsimatavau šiandien turguj kepurių krūvą, jau kai reiks pirksiu, dar siūliukų prikabinau matkiuką dėl viso pikto, gal panarpaliosiu pati kokią.
Aš nusikirpau dar prieš chemiją, visai trumpai, gal tas dar ir laiko plaukelius, kad ne ilgis jie. Vakar prašiau vyro, kad nukirptų, bet va čia jaučiu turėsiu problemų. Aišku, padrebės rankelės ir nukirps, bet labai jau dukra keistai sureagavo - labai prašė nesikirpt dar
Nesupratau, nuteikinėju jau seniai, kad reiks, bet kaip realiai pamatė, kad kirpsim, tik išblyško visa, puolė ant kaklo ir "mama, nesikirpk". dar laukiu, bandau kalbint - nekalba šita tema. Oi, ta paauglystė
QUOTE(labins @ 2010 05 31, 23:14)
o tai ko ji nėjo iškart pas ginutę?
prie ko čia šeimos gydytoja?
ir aš pas ginekologę nebuvau
šeimos gydytoja parašė siuntimą echoskopijai iš karto, iš ten iš karto š klinikas. Pas ginę nuėjau pati, jau po operacijos, tik dėl šventos ramybės.
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 06 01, 09:56)
Šiandien labai ramiai į viską žiūriu, aplamai į viską, net ir į ligą...
nu ir puiku, taip ir toliau laikykis.
QUOTE(ambre @ 2010 06 01, 10:17)
Nezinau, gal kurios ir skaitinejot,bet naujokelems gal pravers ...
http://sveikatossaltinis.blogas.lt/
eik tu sau kiek visko prisikaičiau.
QUOTE(Edmė @ 2010 06 01, 10:33)
Sveikos
Gal kuri susidūrėt ir galit atsakyti. Aš šiandien , antrą dieną po chemijos, buvau savo šeimos klinikoje susilašinti ringerį. Tai ta paslauga kainuoja. Aš kažkaip abejoju ar turiu mokėti. Gydausi Kauno klinikose, bet gyvenu kitam mieste, tai važiuoti susilašinti į klinikas man neapsimoka, nors klinikose sekančią dieną sulašina ir mokėti nereikia.
aš klausiau savo šeimos gydytojos, tai sakė mokėt nereiktų, tik savo vandenį atsinešt reiktų.